سلام
همیشه استفاده از تجربه ی دیگری ملاک نیست ولی من اینکاری ک شما الان قصد انجامشو داری سال گذشته انجام دادم کنکورمو برمبنای یه همچین کاری گذاشتم و گفتم فیزیک ریاضی صفر ولی عمومیارو خوووب میزنم و زیست عالی و شیمی هم کمترین درصدم 30 ....به همین منوال هم خوندم ولی نشد اصلن نشد چیزی ک تصورم بود با چیزی ک ب چشمم دیدم افتضاح فرق داشت...وقتی کنکور دادم زیستمو ب نظر خودم عالی زدم ولی نتیجه ام واقعا خراااب بود
از من میشنوی اینکار اصلن خوب نیست تا روز کنکور همه بت میگن بابا دوتا مبحث فیزیک بخون 10 % بزن قبولی انقد استرست میدن اخرش هم خراب میشه![]()
سهمیه جانبازی چیزی دارید ؟؟؟
کی به شما امار داده با 40000 قبولید حتی ازاد؟؟؟؟
شما ی نگا ب امار کسایی ک دارن میرن دانشگاه ازاد پرستاری بندازی میافته دسستت ک با 40هزار نهایت بهداشت محیط میاری نه بهتر
پرستاری ازادم خودشا گرفته بالا 20 هزار که کامل قید پرستاری ازادو باس زد بغغغغغغیر از اینکه سهمیه ووووووو داشته باشی از 15 تا 20 هزارم شانسیه ولی زیر 15 هزار دیگه حتمی ازادو میاری
تاریخشم ک الان دیگه شروع شده تا 28 بهمن
برا شما ک پسری خوندن ریاضی فیزیک باس خیلی راحتتر و بدون استرس باشه خب بخون
کتاب فیزیک پیش سه فصل اولش حرکت و دینامیک و حرکت نوسانی سخته ولی موج و صوت و الکترو مغناطیس و فیزیک هسته ای راحت باید باشه
نمیدونم رشتتون ک مدرک لیسانستون چیه ولی اگر ریاضی داشتید خب مبحث مشتق و کاربردش و انتگرال میبایست براتون تکرار شده باشه
خوندن اینچند مبحث وقت کمی میگیره و برا شماهم ساده اس سعی کنید وقت رو این مبحثا بذارید از هرکدوم 5 تا سوال درست جواب بدید هر یک سوال تو ریاضی و یا فیزیک 3% تاثیر داره و 5تا3تا میشه 15 % از نزده و صفر خیلی بهتره ها
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)