من زنگ زدم گفتن بخش نامه نیومده
بچه ها دیگه به خواب ببینید که تاثیر معدل رو بردارن ...
در ضمن قانون گند تاثیر معدل تقصیر خدایی و توکلی نیست ، کلا سازمان سنجش مخالفه تاثیر معدله
همش تقصیر سیستم آموزش و رنجشه ، همه آتیشا از گور عمادی بلند میشه ...
استارتر خیلی نمیشناسمت ولی تو تاپیکای مختلف دیدم که در مورد ترمیم معدل خیلی صحبت میکنی و مضطربی که ب خرداد میرسه یا نه؟
الان میدونی چقدر داری زمانو از دست میدی برا کنکورت؟
میدونی انقدر به حاشیه چسبیدی از اصل ماجرا دور افتادی.. نه فقط شما ..همه بچه ها..حتی اون اقا یاسینی که معدل 19 داره و نگران 2تا 18تو کارنامشه ..اقا یاسین اگه نوشتمو مخونی برو زیستو بازکن فصل 6سال دومو بخون بعد تست بزن ببین اصلاقلم تو دستت حرکت میکنه یا نه...بعد بیا نگران 2تا 18 تو کارنامت باشه..فک نکن وقت زیادی داری شما رشتت ریاضی بوده بخودت بیا...بجای نگران 2تا 18تو کارنامت زیستو بگیر دستت شروع کن بخوندن..
استارتر بخدا 2 ماه دیگه حسرت میخوری..
الان شروع نکنید بخدا قسم امکان نداره از ماه دیگه شروع کنید و پزشکی قبول شید..یعنی از محالات از اسفند بخونی قبول شید
ببین من نمیخام شعار بدم میدونم معدل پایین خیییلی سخته قبولی ولی ایا بهتر نیست بجای فکر کردن ب ترمیم این 6ماهو درس بخونید؟؟
چه فایده داره فک کردن ب چیزی که تو توش هیچ نقشی نداری..کسی دیگه ای قراره تصمیم بگیره
سرنوشت شماها تو سرنوشت من هیچ تاثیری نداره نه بدبختیتون نه خوشبختیتون..ولی حیفه دارین با زندگیتون بازی میکنین
استارتر عذر میخوام اگه دخالت کردم ولی همش بخاطر خودتونه
اوه اوه چقد حرف زدم
کل ایرانم که زنگ بزنن به هیچ جاشون نیست
خیالتون تخت !
Moonlight Shines Upon The Guilty And The Innocent Alike
به خدا اگه از اون زمانی که خبرشو اعلام کردن
روزی یه بیل از کوه دماوند جابجا کرده بودن تا الان تموم شده بود ...
برای این مسولین از کوه جابجا کردن هم سخت تره ...
دلتون خوشه ها اینا تو اداره نشستن اونجا دارن چایی میخورن هار هار میخندن اصن به تخ*شونم نیست من و شما به گ*ا بریم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)