سلام دوستان جوان و عزیز
چشم مان به این اجرایی شدن ترمیم معدل از اول هم آب نمیخورد
مستنداتش هم از شهریور در سایت و انجمن کنکور بود ... و حالا با دریافت کد سوابق تحصیلی برای تاثیر 25 درصدی کنکور این خداقل امید هم کور شد و رفت تا کنکور 96 شااااید ...
از طرف خودم دلم برای کنکوریها می سوزه که چرا انقرد راحت موش آزمایشگاهی شدند و با احساسات آنها بازی شد ...
حرف های خودم در شهریور .... یادش بخیر
جای این سوال ها از این مسئول گرامی خالیست که آیا می توان در خلال تمرکز به روی امتحانات نوبت اول دانش آموزان چهارم متوسط در دی ماه از آنها امتحان نهایی سوم برای طرح ترمیم معدل هم گرفت ؟اگر امتحانات نهایی مجدد (ترمیم معدل) در خرداد 95 برگزار شود ، با در نظر گرفتن زمان تصحیح اوراق و وقت اعتراض نمرات و ... آیا می توان نمرات را به موقع به سازمان محترم سنجش ارسال کرد، تا با تراز بندی و نرمالاسیون تاثیر n درصدی ریز نمرات کتبی نهایی را مشخص کرد ؟ اگر پاسخ بلی است ، پس چرا تایید نمرات نهایی کنکوری ها هرسال چندماه زودتر از ثبت نام کنکور سراسری اتفاق میفتد و سال گذشته برای اولین بار برای ثبت و ضبط بهتر نمرات نهایی کنکوری ها و الکترونیکی کردن مستندات امتحانات نهایی ، ثبت نام کنکور به پایان بهمن موکول شد ؟
پرونده ویژه :
ابهامات و سوالت اجرای طرح ترمیم معدل نهایی سوم دبیرستان از زبان استاد افشار مشاهده کنید

LinkBack URL
About LinkBacks