نشرالگو دومشو دارم اصلا جالب نيس
کلا نشرالگو جالب نيس
در مورد اي کيو گاج من بدجور متنتظر اين کتابه بودم
ولي بعد خوندن مقدمه ي کتاب جديدشون (به اسمه زيست رو 100 بزنيم ) کلا سست شدم نوشته بودن يه عده از نکاتو تو اين کتاب اورديم يه عده رو کلاسامون ميگيم يه عده ازموناي فار و يه عدشم کتاب آي کيو .. يني چي مثلا اين اداهاشون !!!!
معلومه که ماز تمام نکته هارو تو کتاب گاج نمیاره چون اگه بخواد بیاره کسی دیگه آزموناش نمیره iq گاج فقط واسه جمع بندی خوبه
نمیشه برا همه یه نسخه پیچید
شکی در کیفیت بالای سوالات کانون نیست و من هم به همین دلیل کیفیت بالای سوالات زیست کانون قلمچی رو پیشنهاد میکنم در قیاس سایر آزمون های آزمایشی
هر جوریم بود تشکر صمیمانم رو به استاد کرامت رسوندم یخاطر سوالات فوق العادشون
در کل الگو یکی از کتابایی هست که الآن بین کنکوریا باب شده که ازش استفاده کنن بخاطر سبک سوالاش که تزدیک به کنکوره
البته الآن خیلی سبز هم سوالاتش رو آپ کرده و فکر نمیکنم چیزی از الگو کم داشته باشه
آبی کانون بعضی جاهاش مورد داره که تعدادش از سایر کتب کنکوری بیشتره ولی خب سوالات خود آزمون های کانون غلط ندارند و سطحش هم بسیار عالیه
work hard so that your idols become your rivals.سخت تلاش کن تا الگوهات تبدیل بشن به رقیبات✊🏃
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
شما وقتی می خواستید راه رفتن را یاد بگیرید،دوره های آموزشی گذراندید؟
نه!
فقط تلاش کردید، شکست خوردید و دوباره تلاش کردید و موفق شدید.
الان چرا این کاررا نمی کنید؟👊✊
من سال پیش الگو داشتم ۵۰ زدم تو کنکور البته سعیدجان بیشتر میتونه کمکتون کنه چون زیستو ۸۰ زده کلا من الگو و کتاب داشتم گاجم بعضی فصلاشو میزدم
من کتابم تازه یه چند روزیه عوض کردم خیلی سبز بود کردم الگو
خیلی سبز درسامش خیلی چرتوپرت نوشته حوصلم نبود
ولی الگو خلاصه هست متناش درشته گرافیکی تره خودمونی تره
خیلی سبز کتاباش خوشم نمیاد به علاوه قلمچی فقط شیمی پیش خیلس بز
نشر الگو هیچ اشکالی نداره عالیه ... حالا شما صحبتات عین پشتیبانایی کانونه خیلی سبز که اصلا هیچی ... ما میخونیم که بفهمیم سوالای نشر الگو هم بنظرم مشکلی نداره در ضمن کسی که خوب زیستو بفهمه و بعد سولای سراسری رو هم مسلط باشه کنکور به راحتی 60 درصدو میزنه ... هرکی اگه با نشر الگو نتیحه نگیره مشکل روش خوندنشه واسلام ... شما اول کتاب مدرسه رو عمیق چندبار بخونید بعد برید سراغ نشر الگو هرچی میرید جلو تر فصل واستون اسونتر میشه!! اتفاقا نمیدونم بر چه اساس میگی نشر الگو سخته من حتی اولی میخوندم پیش خودم میگفتم این چرا اینقد اسونه نکنه دارم خودمو با سوالای اسون مسخره میکنم ولی بعدش فهمیدم واقعا عالیه و چیزایی نیاز بوده رو گفته ... اگه بنا به سوال باشه اون کتاب خیلی سبزه که سولاش بس سخته حالت وحشیانه داره همون زیر زره بینش که سطح اولشو ادمو از پا در میاره !!!! والا ما که ندیدیم جایی از نشر الگو سخت باشه
بالاخره عوضش کردم : ))
خب چی بزارم؟؟
اها بازم حقیقت : دارم دیوونه میشم : (((((((((((((((
ویرایش توسط BacheMosbat : 19 دی 1394 در ساعت 15:16
بزرگترین خوبی نشرالگو اینه که روش خوندن بهت یاد میده
یعنی 10تاشو میزنی 8تاش غلط میشه. عوضش یاد میگیری دفعه بعدی که خواستی بخونی به کوچکترین چیز ها هم توجه کنی
همین یعنی خیلی چیزا بهت یاد داده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)