بله آبی کانون جدیدش خیلی خوب شده
ویرایش توسط mhnz : 19 دی 1394 در ساعت 15:43
به نظر من نشرالگو غلط زیاد داره و مناسب نیست چون ممکنه یه نکته رو ندونسته اشتباه به خوردت بده بعد بری سر کنکور گند بزنی
نمیشه به تستاش زیاد اعتماد کرد
از شانس بدم همه پایه رو نشرالگو گرفتم
تا حالا چندین مورد اشتباه ازش گرفتم دیگه داره کلافم میکنه
حالا بین کتاب ها کانون و خیلی سبز موندم کدومو بگیرم؟
خود طراح های مازو بیاری سر جلسه کنکور توی زمان تعیین شده نمیتونن 100 بزنن چجوری میخوان به دانش آموزا یاد بدن 100 زدن رو
این یه دروغ محض هست و 100 زدن زیست کار هر کسی نیست مخصوصا بعد از تغییر و تحول در کنکور
ماز هم یواش یواش داره منحرف میشه چون داره دی وی دی شیمی اینا ضبط میکنه و کیفیت برگزاری آزموناش رو پایین تر آورده
نشرالگو دو تا ضعفم داره که بد نیست اشاره کنم :
1- به جای تاکید روی مفاهیم روی قید ها تاکید داره و بیشتر جمله هایی که توی گزینه های تستاش میاد از همون کتابه
2- حجم کتاب رو بیخودی زیاد کرده اگر مولف گرامی این کتاب واقعا به فکر بچه ها بوده نمیومد یه نکته رو توی 10 تا تست استفاده کنه و سعی میکرد نکات مهم رو توی تستای کمتر جمع بندی کنه تا وقت داوطلب گرفته نشه + کل سوالای گزینه دو رو باید حذف کنه که اصلا ارزش زدن نداره
مثلا توی فصل ایمنی یه بحثی هست که پلاسموسیت ها گیرنده آنتی ژنی ندارن خب اینو توی یه تست بگه ادم میفهمه دیگه اومده توی بیش از 10 تا تست از این نکته گزینه طرح کرده یا بسیاری از نکات دیگه
گفته های بالا درباره نشرالگو سوم بود درباره پایه های دیگه نظری ندارم
ویرایش توسط Forgotten : 19 دی 1394 در ساعت 16:13
تشخیص اینکه طراح کنکور قرار هست روی کدوم قسمت کتاب تمرکز کنه ممکن نیست پس کتاب خوب کتابیه که از همه جای کتاب سوال طرح کنه.
منظورت از اینکه به غلط زدن عادت میکنی چیه...؟درسته که سوالاتش سخت هست ولی به مرور زمان تعداد غلط هات خیلی کم میشه.
نشر الگو و خیلی سبز بهترین کتابای زیست هستن و ابی قلم چی مخصوصا پایه اش اصلا درحد اونا نیست.اما پیش اش کتاب خوبیه.
الگو رو اگر کتاب رو درست و درمون بخونی راحت هستن تست هاش من خودم با الگو کلی پیشرفت کردم.
سال قبل با خیلی سبز 18 درصد زدم
من سال قبل با خیلی سبز و گاج جامع 25 زدم کنکورو اما امسال با درسنامه خیلی سبز و تست ها و نکته های الگو تو آزمونها 50 به بالا میزنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)