کسی واقعا درسخون باشه (سابقه ی ساعت مطالع ی بالا و روزانه رو داشته باشه ) کنکور موفقه اگر نه که اینا همش باده خودتو خسته نکن برو دنبال چیزی که واقعا دوس داری![]()
قولی که برای موفقیت خودت به دیگران میدی هیچ وقت عملی نمیشه ....
به خودت قول بده نه ما
امیدوارم هرکی به هرچی حقشه برسه ... نه بیشتر نه کمتر
خوب دوست عزیز موفقیت که فقط تو کنکور کسب نمیشه (گرچه تو ایران اینجور نیس !) مثلا دوس داره بره ارتش یکی دوس داره یه ورزش خاصی رو دنبال کنه یکی دیگه دوس داره تاجر شه منتها شما اگه هدفی داری که فقط از راه درس میشه بش رسید پس تمام تلاشتو بکن حتی اگه چند سال هم موندی .به امید موفقیت
بله به ترتیب خدمتتون عرض میکنم
دروس عمومی:
ادبیات:واژگان و املا و تاریخ ادبیات:کلک معلم-قرابت معنایی و ارایه های ادبی:نگاه نو
عربی:گاج نقره ای خاکستری کامل
دین و زندگی:گاج نقره ای +پاسخ تشریحی گاج نقره ای
زبان انگلیسی:مبتکران شهاب اناری
دروس اختصاصی:
زمین شناسی:نشر برد دکتر چلاجور
ریاضی:ابی قلم چی کانون+بررسی سوالای ازمونای قلم چی..از همین سایت میتونی ازمونا رو به صورت رایگان دانلود کنی.
فیزیک:ابی قلم چی پایه و پیش-گاج نقره ای:پایه و پیش
شیمی:برای تمام سال های اول و دوم و سوم و پیش دانشگاهی:مبتکران
و اما زیست:منبع اول و اصلی کتاب درسی+کتاب جامع گاج نقره ای+بررسی سوالات ازمون های سراسری سال های قبل به طور دقیق و بررسی سوالات ازمون های قلم چی
اره خوب من اگر یک سرمایه ی درست و حسابی داشتم هیچ وقت وقتمو سر درس خوندن هدر نمیدادم..متاسفانه مشکل اینجاسس که اولا بیکاری توی رشته ها خیلی زیاد شده و دوما به خیلی از کارها توی ایران بها نمیدن ..الان تنها راه و بهترین راه درس خوندن و رفتن به رشته های تاپ هست که یک عمر خیال خودت رو راحت کنی از لحاظ کردی و خودت خودتو تضمین کنی.
فکر خوبیه هااااااا
ولی خداییش من میترسم در این مورد حرف بزنم کل ساعتای مطالعم تو این 12سال رو جمع کنم به 20 تا نمیرسه
شما انشاالله موفق باشی![]()
سلام...
یاعلیــــــــــــــــــــ ـــــ
خدا قوت ..
منم یه جواریی که نه..
کلن مثل توام داشـــــــــــــــ
منم میام اینجا مینویسم ساعت مطالعمووووووووووووووووووو وووووووووو..
بیخیال همه اونایی که میگن نمیشهـــــــــ
چرت میگن..
منم میام ساعت مطالعمو میزارم....
همراه باتو.. تو تایپیک تو....
اگه اجازه بدیــــــ...
البتهــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــ ..
خخخخخخ...
به نام خدا...
نیلوفر هستمـــــــــــــــ 18 ساله از مهاباد..استان اصفهان..
از19 دیـــــــــــــــ استارت میزنم..
به امید پزشکی شیراز..
اخو من شیرازیارو خیلی دوس میدالم...
خخخخ
برم دعا کنییییییییییییییییییییییی یییییییید..
چاکر همتون
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 8 مهمان)