چه تصمیم خوبی!!!
اما به شرطی ک نتو کلا تعطیل کنی،بجای ک بیای اینجا ثبت ساعت مطالعه کنی برو تو دفتر برنامه ریزیت ثبت کن.کلا نت شوخی بردار و قابل کنترل نیست بنظرم!
ولی بهرحال انشاالله که ب هدفت برسی
راستی طبق ازمون میری جلو یا با برنامه خودت؟
چه تصمیم خوبی!!!
اما به شرطی ک نتو کلا تعطیل کنی،بجای ک بیای اینجا ثبت ساعت مطالعه کنی برو تو دفتر برنامه ریزیت ثبت کن.کلا نت شوخی بردار و قابل کنترل نیست بنظرم!
ولی بهرحال انشاالله که ب هدفت برسی
راستی طبق ازمون میری جلو یا با برنامه خودت؟
همه زندگی مرا
لا به لای آغوشت
آرام،تکان تکان بده...❤
حفظ قهرمانی سخت تر از خود قهرمانیه...
سعی کن انرژی که گرفتی رو حفظش کنی
موفق باشی![]()
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
نت رو قطع میکنم..اگر این تاپیکو نمیزدم شاید بیشتر وقتمو تو نت تلف میکردم ولی خوب این تاپیک رو زدم که جلو چشام باشه تا دیگه فرصت ها رو الکی هدر ندم و اگر یک زمانی هم اومدم که وقتم پای نت تلف شه دوستان تذکر بدن!!به نظرم کلا نمیشه نتو تعطیل کرد و این که بگیم کلا نت تعطیل شه برای کسی که هر روز تو نته جنبه ی شعاری داره ولی میتونیم در حد اعتدال مثلا روزی ربع ساعت یا نهایتا نیم ساعت از نت استفاده کنیم که نه افراط بشه نه تفریط!!!من طبق برنامه ی خودم میرم جلو چون با وضعیت من نمیتونم با برنامه ی ازمون جلو برم و به به مباحثش نمیرسم..معتقدم هر کی به مباحث ازمونا نمیرسه و ترازش پایینه باید بکشه کنار و خدش پیش بره با برنامه ی خودش!!
کارشناسی فیزیوتراپی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد ورودی 88
دانشجوی دندان پزشکی علوم پزشکی اصفهان ورودی 95
موفقیت اتفاقی نیست
موفقیت اتفاقی نیست
موفقیت اتفاقی نیست
نمیدونم واسه تو چجوریه ولی من ک تقریبا دو هفتس هنوز نتونستم گوشی و نت رو بیخیال بشم حتی درحد کنترل،مث متعادل!!!!با اینکه مثلا ب خودم قول دادم روزی یه ربع تا نیم ساعت بیام فروم ولی اونجور ک باید باشه نشده و حتی اگه بهش عمل کنم بازم موقع درس حواسم ب نتهخوبه که میتونی کنترل کنی.
منم بااینکه تاحالا خوب نخوندم قصد ندارم از قلم جدا شم باید چشمام بالاخره تراز 6000ب بالا رو ببینه،بنظرم شاید بدون ازمون گیج شی و برنامت اونطور ک باید عملی نشه،بازم خودت میدونی.امیدوارم موفق شیم![]()
همه زندگی مرا
لا به لای آغوشت
آرام،تکان تکان بده...❤
ببین وقتی مدتی از انجمن دور باشی و به درست واهدافت فکر کنی دیگه خیلی مسایل یادت میره..من نمیگم انجمن و نت اومدن بده ولی لااقل دیگه خیلی زیاد ادم بخواد بیاد روزی نیم ساعت مثلا ربع ساعت صبح و ربع ساعت شب...دیگه زیادیش وقت هدر دادن و دورخودت چرخیدنه!!دیگه وقت این نیست که ساعت ها ادم وقت خودشو هدر بده تو نت چون الان مهمترین زمان کنکور سراسریه..اگر از الان کنترل نکنی نت اومدنتو خیلی دچار مشکل میشی در اینده و توی زمان حساس...
ببین ازمون برای کسی خوبه که برسه به مباحث ازمون نه این که هی عقب بیفته و هی ترازش کم بشه..این جوری موفق نمیشه..الان منی که ازموون نمیرم دستم بازه توی خوندن درسا از هر مبحثی که دلم بخواد شروع میکنم به خوندن و خیلی استرس ها و نگرانی ها رو ندارم..شاید من نخاوم خیلی از مطالب رو بخونم که توی ازمون ازش سوال میاد..به نظرم بدون ازمون راحت تر و بهتر میشه درس خوند...من که اصلا قلم چی رو قبول ندارم..بدتر ضربه میزنه تا بخواد مفید باشه..فقط چند تا ازمون جامع در اخر خوبه که بتونی سر جلسه کنکور راحت تر کنکور بدی!![]()
در نبـــرد بین روزهـــای سخـــت و انســانــهای سخت
این انسانهای سختند که پیروزند و روزهای سخت میگذرد
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 8 مهمان)