X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 44 نخستنخست ... 23413 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 650
    1. Top | #31
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      چه تصمیم خوبی!!!
      اما به شرطی ک نتو کلا تعطیل کنی،بجای ک بیای اینجا ثبت ساعت مطالعه کنی برو تو دفتر برنامه ریزیت ثبت کن.کلا نت شوخی بردار و قابل کنترل نیست بنظرم!
      ولی بهرحال انشاالله که ب هدفت برسی
      راستی طبق ازمون میری جلو یا با برنامه خودت؟
      همه زندگی مرا

لا به لای آغوشت

آرام،تکان تکان بده...❤

2. Top | #32
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط smmmt نمایش پست ها
      اقا منم اماده ی شروع طوفانی ام .
      188 روز زمان کمی نیست.مطمئنم میتونم به هدفم که عمران دانشگاه تهران هست برسم
      اینم برنامه ی من برای از الان تا عید چهارشنبه و پنجشنبه ای که قلم چی دارم هم مرور
      شنبه ها :شیمی فیزیک عربی فیزیک ادبیات
      یکشنبه ها:شیمی هندسه دینی گسسته زبان
      دوشنبه ها:فیزیک عربی دیف
      سه شنبه ها:شیمی هندسه ادبیات شیمی
      چهارشنبه ها:فیزیک دیف عربی فیزیک زبان
      پنج شنبه ها:شیمی هندسه دینی گسسته شیمی
      جمعه ها:فیزیک دیف عربی دیف زبان
      شبی هم نیم ساعت دروس مبحثی با توجه به نیازم(قرابت-ارایه-لغت-املا-تاریخ ادبیات- 8 تا تست ترجمه عربی-کلوزتست-درک مطلب)
      از بعد این پستم دور اینترنت و خط بکشم فقط جمعه ها نیم ساعت بیام و برم مثل بچه ی ادم درس بخونم.سال بعدهم خبر قبولی تو مران تهران و خر کیف شدن و و غیره

اره دادا..دمت گرم....ایشالا که همگی بترکونیم....دمت گرم

3. Top | #33
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      حفظ قهرمانی سخت تر از خود قهرمانیه...

سعی کن انرژی که گرفتی رو حفظش کنی

موفق باشی
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

4. Top | #34
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fatima.te نمایش پست ها
      چه تصمیم خوبی!!!
      اما به شرطی ک نتو کلا تعطیل کنی،بجای ک بیای اینجا ثبت ساعت مطالعه کنی برو تو دفتر برنامه ریزیت ثبت کن.کلا نت شوخی بردار و قابل کنترل نیست بنظرم!
      ولی بهرحال انشاالله که ب هدفت برسی
      راستی طبق ازمون میری جلو یا با برنامه خودت؟
      نت رو قطع میکنم..اگر این تاپیکو نمیزدم شاید بیشتر وقتمو تو نت تلف میکردم ولی خوب این تاپیک رو زدم که جلو چشام باشه تا دیگه فرصت ها رو الکی هدر ندم و اگر یک زمانی هم اومدم که وقتم پای نت تلف شه دوستان تذکر بدن!!به نظرم کلا نمیشه نتو تعطیل کرد و این که بگیم کلا نت تعطیل شه برای کسی که هر روز تو نته جنبه ی شعاری داره ولی میتونیم در حد اعتدال مثلا روزی ربع ساعت یا نهایتا نیم ساعت از نت استفاده کنیم که نه افراط بشه نه تفریط!!!من طبق برنامه ی خودم میرم جلو چون با وضعیت من نمیتونم با برنامه ی ازمون جلو برم و به به مباحثش نمیرسم..معتقدم هر کی به مباحث ازمونا نمیرسه و ترازش پایینه باید بکشه کنار و خدش پیش بره با برنامه ی خودش!!

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dj.ALI نمایش پست ها
      @mehrsa.m بیا شروع کنیم...البته قرار بود از هفته ی قبلی شروع کنیم ولی قسمت نبود...از این هفته میترکونیم
      من از مدیریت محترم خواهش میکنم اکانت هرکسی که تو این تایپیک اعلام آمادگی کرده رو حذف کنه
      کارشناسی فیزیوتراپی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد ورودی 88

دانشجوی دندان پزشکی علوم پزشکی اصفهان ورودی 95

موفقیت اتفاقی نیست

6. Top | #36
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      حفظ قهرمانی سخت تر از خود قهرمانیه...

سعی کن انرژی که گرفتی رو حفظش کنی

موفق باشی
      اره دادا ایشالا با کمک شما و بقیه روحیه رو حفظش میکنیم تا روز کنکور....ممنون

7. Top | #37
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط optician نمایش پست ها
      من از مدیریت محترم خواهش میکنم اکانت هرکسی که تو این تایپیک اعلام آمادگی کرده رو حذف کنه
      چی شده؟!

8. Top | #38
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      چی شده؟!
      میخوای اکانتتو حذف کنن؟

موفقیت اتفاقی نیست

9. Top | #39
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      میخوای اکانتتو حذف کنن؟
      مال این حرفا نیستن

10. Top | #40
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مال این حرفا نیستن
      کاکو برای خودت برنامه داشته باش...
      تا برنامه روزت رو تموم نکردی نمیخوام تو انجمن ببینمت...
      از جلو چشمام خفه شو

برات آرزوی موفقیت میکنم

موفقیت اتفاقی نیست

11. Top | #41
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      کاکو برای خودت برنامه داشته باش...
      تا برنامه روزت رو تموم نکردی نمیخوام تو انجمن ببینمت...
      از جلو چشمام خفه شو

برات آرزوی موفقیت میکنم
      برنامه ریزیم تموم شده و فقط اجراش موندهاگر از فردا منو در انجمن دیدی در زمان های غیر قانونیخودت میای بهم میگی که خفه شم تو چشاتتنکیو وری مااچ

12. Top | #42
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      نت رو قطع میکنم..اگر این تاپیکو نمیزدم شاید بیشتر وقتمو تو نت تلف میکردم ولی خوب این تاپیک رو زدم که جلو چشام باشه تا دیگه فرصت ها رو الکی هدر ندم و اگر یک زمانی هم اومدم که وقتم پای نت تلف شه دوستان تذکر بدن!!به نظرم کلا نمیشه نتو تعطیل کرد و این که بگیم کلا نت تعطیل شه برای کسی که هر روز تو نته جنبه ی شعاری داره ولی میتونیم در حد اعتدال مثلا روزی ربع ساعت یا نهایتا نیم ساعت از نت استفاده کنیم که نه افراط بشه نه تفریط!!!من طبق برنامه ی خودم میرم جلو چون با وضعیت من نمیتونم با برنامه ی ازمون جلو برم و به به مباحثش نمیرسم..معتقدم هر کی به مباحث ازمونا نمیرسه و ترازش پایینه باید بکشه کنار و خدش پیش بره با برنامه ی خودش!!
      نمیدونم واسه تو چجوریه ولی من ک تقریبا دو هفتس هنوز نتونستم گوشی و نت رو بیخیال بشم حتی درحد کنترل،مث متعادل!!!!با اینکه مثلا ب خودم قول دادم روزی یه ربع تا نیم ساعت بیام فروم ولی اونجور ک باید باشه نشده و حتی اگه بهش عمل کنم بازم موقع درس حواسم ب نته خوبه که میتونی کنترل کنی.
      منم بااینکه تاحالا خوب نخوندم قصد ندارم از قلم جدا شم باید چشمام بالاخره تراز 6000ب بالا رو ببینه،بنظرم شاید بدون ازمون گیج شی و برنامت اونطور ک باید عملی نشه،بازم خودت میدونی.امیدوارم موفق شیم
      همه زندگی مرا

لا به لای آغوشت

آرام،تکان تکان بده...❤

13. Top | #43
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fatima.te نمایش پست ها
      نمیدونم واسه تو چجوریه ولی من ک تقریبا دو هفتس هنوز نتونستم گوشی و نت رو بیخیال بشم حتی درحد کنترل،مث متعادل!!!!با اینکه مثلا ب خودم قول دادم روزی یه ربع تا نیم ساعت بیام فروم ولی اونجور ک باید باشه نشده و حتی اگه بهش عمل کنم بازم موقع درس حواسم ب نته خوبه که میتونی کنترل کنی.
      منم بااینکه تاحالا خوب نخوندم قصد ندارم از قلم جدا شم باید چشمام بالاخره تراز 6000ب بالا رو ببینه،بنظرم شاید بدون ازمون گیج شی و برنامت اونطور ک باید عملی نشه،بازم خودت میدونی.امیدوارم موفق شیم
      ببین وقتی مدتی از انجمن دور باشی و به درست واهدافت فکر کنی دیگه خیلی مسایل یادت میره..من نمیگم انجمن و نت اومدن بده ولی لااقل دیگه خیلی زیاد ادم بخواد بیاد روزی نیم ساعت مثلا ربع ساعت صبح و ربع ساعت شب...دیگه زیادیش وقت هدر دادن و دورخودت چرخیدنه!!دیگه وقت این نیست که ساعت ها ادم وقت خودشو هدر بده تو نت چون الان مهمترین زمان کنکور سراسریه..اگر از الان کنترل نکنی نت اومدنتو خیلی دچار مشکل میشی در اینده و توی زمان حساس...
      ببین ازمون برای کسی خوبه که برسه به مباحث ازمون نه این که هی عقب بیفته و هی ترازش کم بشه..این جوری موفق نمیشه..الان منی که ازموون نمیرم دستم بازه توی خوندن درسا از هر مبحثی که دلم بخواد شروع میکنم به خوندن و خیلی استرس ها و نگرانی ها رو ندارم..شاید من نخاوم خیلی از مطالب رو بخونم که توی ازمون ازش سوال میاد..به نظرم بدون ازمون راحت تر و بهتر میشه درس خوند...من که اصلا قلم چی رو قبول ندارم..بدتر ضربه میزنه تا بخواد مفید باشه..فقط چند تا ازمون جامع در اخر خوبه که بتونی سر جلسه کنکور راحت تر کنکور بدی!

14. Top | #44
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      مشکل اینجاست که پایین حرف هدفم نوشته میشه که اشتباهه و....

15. Top | #45
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

ببین وقتی مدتی از انجمن دور باشی و به درست واهدافت فکر کنی دیگه خیلی مسایل یادت میره..من نمیگم انجمن و نت اومدن بده ولی لااقل دیگه خیلی زیاد ادم بخواد بیاد روزی نیم ساعت مثلا ربع ساعت صبح و ربع ساعت شب...دیگه زیادیش وقت هدر دادن و دورخودت چرخیدنه!!دیگه وقت این نیست که ساعت ها ادم وقت خودشو هدر بده تو نت چون الان مهمترین زمان کنکور سراسریه..اگر از الان کنترل نکنی نت اومدنتو خیلی دچار مشکل میشی در اینده و توی زمان حساس...
      ببین ازمون برای کسی خوبه که برسه به مباحث ازمون نه این که هی عقب بیفته و هی ترازش کم بشه..این جوری موفق نمیشه..الان منی که ازموون نمیرم دستم بازه توی خوندن درسا از هر مبحثی که دلم بخواد شروع میکنم به خوندن و خیلی استرس ها و نگرانی ها رو ندارم..شاید من نخاوم خیلی از مطالب رو بخونم که توی ازمون ازش سوال میاد..به نظرم بدون ازمون راحت تر و بهتر میشه درس خوند...من که اصلا قلم چی رو قبول ندارم..بدتر ضربه میزنه تا بخواد مفید باشه..فقط چند تا ازمون جامع در اخر خوبه که بتونی سر جلسه کنکور راحت تر کنکور بدی!

سلام
      از چه منابعی میخوای استفاده کنی برای همه ی دروس؟ مخصوصا زیست؟
      ممنون میشم که بگی
      در نبـــرد بین روزهـــای سخـــت و انســانــهای سخت

این انسانهای سختند که پیروزند و روزهای سخت میگذرد

صفحه 3 از 44 نخستنخست ... 23413 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 8 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن