خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 27 1211 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 395
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

سوالات پیرامون کدسوابق تحصیلی پیش دانشگاهی

سلا م بچه های من نتونستم نمرات پیش دانشگاهیموتوسامانه سوابق تحصیلی ببینم.شماتونستید؟من سال 93پیش دانشگاهی گرقتم

2. Top | #2
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      من كه گرفتم مشكلي هم پيش نيمد . فكر مي كنم كد شهرتون رو نداري . اگه برگه ريز نمرات نهايي سوم داشته باشي روش نوشته . اگي مشكلي داشتي پيام بذار تونستم بهت بگم .

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      کددانش آموزی سوم وپیش باهم فرق داره ؟یاواسه پیش دانشگاهی یک کدجدیددانش آموزی بهمون میدن؟

4. Top | #4
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yasin tahazadeh نمایش پست ها
      کددانش آموزی سوم وپیش باهم فرق داره ؟یاواسه پیش دانشگاهی یک کدجدیددانش آموزی بهمون میدن؟
      فكر نكنم . چون پارسال سوم رو تاييد كردي نيازي به سوم ديگه نيست . همون پيش كافيه .

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      کسی به من گفت کددانش آموزی سوم وپیشت باهم فرق داره واسه این خاطربایدبری واسه پیش دانش گاهی کددانش آموزی جدیدازمدرست بگیری

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yasin tahazadeh نمایش پست ها
      کسی به من گفت کددانش آموزی سوم وپیشت باهم فرق داره واسه این خاطربایدبری واسه پیش دانش گاهی کددانش آموزی جدیدازمدرست بگیری
      اگه درر فاصله بین دیپلم و پیش دانشگاهی اطلاعات شناسنامه ایت رو عوض کرده باشی کد دانش آموزی دیپلم و پیش دانشگاهیت باهم فرق میکنن. به هر حال هر دوتاش رو هم در کارنامه هم در برگه سوابق ریزنمرات هم در گواهی موقت پیش و هم در اصل مدرک پیش میتونی مشاهده کنی.

7. Top | #7
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      مشکل حل شد.
      ممنون Mahdiyeh313

ویرایش توسط Ritalin : 18 دی 1394 در ساعت 17:47

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      منم نتونستم كسي تا حالا گرفته؟

9. Top | #9
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mraday نمایش پست ها
      من بعدازظهر تایید کردم .

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      آدرس سایتش چیه ؟؟؟

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط joozef نمایش پست ها
      آدرس سایتش چیه ؟؟؟
      وزارت آموزش و پرورش - ورود داوطلب
      Öyle bir mevsimki
      İnsanlar havadan daha soğuk

12. Top | #12
      کاربر انجمن

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mraday نمایش پست ها
      منـم تونسـتم .

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khaan نمایش پست ها
      اگه درر فاصله بین دیپلم و پیش دانشگاهی اطلاعات شناسنامه ایت رو عوض کرده باشی کد دانش آموزی دیپلم و پیش دانشگاهیت باهم فرق میکنن. به هر حال هر دوتاش رو هم در کارنامه هم در برگه سوابق ریزنمرات هم در گواهی موقت پیش و هم در اصل مدرک پیش میتونی مشاهده کنی.
      کدسوابق تحصیلی سوم و پیش 15 رقمیه؟ مگه کدمنطقه بعد صفر بعد کد دانش اموزی نیست؟یه عددم اضافه زده؟

14. Top | #14
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      از چه سایتی باید گرفت

15. Top | #15
      در انتظار تایید ایمیل

Maghror
      نمایش مشخصات
      من سال 89 گرفتم پیش رو ... برا من بی تاثیره برا همینم چیزی رو نمیتونم ببینم ...

صفحه 1 از 27 1211 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

dipcode، فقط، فارغ، فرم، لحظه، مقطع، من، منطقه، موندم، میکنم، میاد؟، میتونین، میخوندم، میده، میشم، میشد، مشکل، مشکلی، نمیتونم، نمرات، نوشته، چیکار، چیکارش، چیزا، نکنم، نکرده، نام، نباشید، نتونستم، هم، همه، همین، هنوز، هنگام، ها، های، هستم، ویرایش، وارد، واسه، یه، یافت، یعنی، کمکم، کنم؟؟، کنیم، کنیم؟، کنین، کنید، کنکور، کنکور 95، که، کجاست، کد، کد سوابق تحصیلی، کدسوابق، کردم، کرده، کردیم، کسی، گفت، پیدا، پیش، پیش دانشگاهی، پشت، پشت کنکور، yahoo، آموزی، التحصیل، امکان، امروز، اومد، اومدم، اومده، این، اینجور، ایراد، از، اشتباه، اصلی، اطلاعات، بچه، به، بودم، بگه، با، باید، ببینم، بدید، برید، برای، برخوردم، تموم، توضیح، تایید، تحصیلی، تشکر، ثبت، جور، جایی، حالی، خواسته، خیلی، دوباره، دیدم، دانش، دانشگاهی، دادم، دبیرستان، در، درس، درست، ذهنم، رفتم، رو، راهی، زیاد، سنجش، سوم، سوال، سوابق، سوابق تحصیلی، سوابق،تحصیلی،پیش دانشگاهی،عدم تایید،تاثیر معدل، سال، سایتی، سازمان، سازمان سنجش، سر، شما، شده، صورت، عین

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن