خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 7 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 96
    1. Top | #31
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dj.ALI نمایش پست ها
      دادا من متوجه نشدم اخر شما فارغ التحصیلی یا پیش دانشگاهی داری میخونی؟!!
      سلام داش گفتم که وقت نمیکنم برم پروفایلم حتی
      من پیش دانشگاهی رشته تجربی هستم

2. Top | #32
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      منم دیپ مجدد دارم یه درسم مونده برای خرداد نمیدونم میتونم ثبت نام کنم یا نه لطفا ج بدید

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      راس میگه خان
      چن ماه پیشم کلی گفتیم برا دی اقدام کنید آقا میگذره بدبخ میشین یه سری میگفتن از حسودی میگی که بچه هارو از رقابت به در کنی
      تاثیر معدل خیلی چرته حتی بیستشم برا برترا ضرره
      بین ۱۹ تا بیستم کلللی اختلافه بخاطر تراز
      اگه درصداتون بالاس بهترین حالت اینه که اصن تاثیر نداشته باشه
      دی که گذشت
      خرداد فک نکنم بشه آخه سامانه dipcode.medu.ir دهم بهمن سوابق دیپلم رو تحویل سنجش میده گویا
      ولی اگه دیدین میشه و نمراتتون کمه بخصوص اختصاصی برین دیپ مجدد بگیرین کما رو امتحان بدین بقیه تطبیق
      @khaan
      اون سایت که بالا یرگه امتحانه رفتم مال موزش پرورش بود چیزی راجب پاسخ امتحان توش نبود
      میتونی لینک دقیق بدی؟

4. Top | #34
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      راس میگه خان
      چن ماه پیشم کلی گفتیم برا دی اقدام کنید آقا میگذره بدبخ میشین یه سری میگفتن از حسودی میگی که بچه هارو از رقابت به در کنی
      دی که گذشت
      خرداد فک نکنم بشه آخه سامانه dipcode.medu.ir دهم بهمن سوابق دیپلم رو تحویل سنجش میده گویا
      ولی اگه دیدین میشه و نمراتتون کمه بخصوص اختصاصی برین دیپ مجدد بگیرین کما رو امتحان بدین بقیه تطبیق
      @khaan
      اون سایت که بالا یرگه امتحانه رفتم مال موزش پرورش بود چیزی راجب پاسخ امتحان توش نبود
      میتونی لینک دقیق بدی؟

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط daniad نمایش پست ها
      راس میگه خان
      دی که گذشت
      @khaan
      میتونی لینک دقیق بدی؟
      در سمت راستش نوشته امتحانات نهایی. اونجا رو کلیک میکنی لینک جدید باز میشه امتحانات نهایی سوم متوسطه دی ماه رو انتخاب میکنی.

http://www.aee.medu.ir/IranEduThms/t...id=99&rcid=204

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      از ۷۰ درصدت خوب بچسب....دیپ مجدد چیه بابا...

7. Top | #37
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      راس میگه خان
      دی که گذشت
      @khaan
      میتونی لینک دقیق بدی؟
      خودت دیپ مجدد گرفت؟؟به نظرت برای منی که تجربیم دیپ مجدد برای ریاضی بگیرم یا انسانی یا صبر کنم شاید ترمیم معدلا اجرا بشه؟

8. Top | #38
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      خودت دیپ مجدد گرفت؟؟به نظرت برای منی که تجربیم دیپ مجدد برای ریاضی بگیرم یا انسانی یا صبر کنم شاید ترمیم معدلا اجرا بشه؟
      راستش اصلا نمیشه قطعی گفت! با توجه به این سیستم آموزش پرورش و سنجش اصلا نمیشه گفت فردا چی میشه
      من ریاضیم دیپ تجربی شرکت کردم به این دلایل
      که یه بار میتونی دیپ مجدد بگیری اگه دیپ تجربی با معدل بالا بگیری یه جورایی ثباتش بیشتره
      مجبور نیستی با استرس قبول شدن همه درسا جدید که تاحالا نخوندی درگیر شی
      و دریای مشترکو تو طول سال برا کنکور میخونی
      موضوع اینه که اگه معدلت کمه و رتبه خوب میخوای یه جورایی مجبوری معدلتو یه کاریش کنی
      اگه ترمیم بیاد که چه بهتر همه چی حساب شده انجام میشه نه مث الان ما که انگار وسط ژوفان را میریم هر لحظه ممکنه یه چی شه یه قانونی چیزی بیاد ب ر ینه تو استراتژیمون
      اگه ام نه که اگه دیدی امکان دیپ هست بگیر
      میگم امکان چون نمیدونم بشه دیپ مجدد خرداد رو تو کنکور امسال استفاده کرد یا ن
      اگه مطمئن شدی میشه و ما (نوبت دی ایا) بدون مشکل با دیپمون ثبت نام کردیم خوب تو ام بگیر
      بنظرمم تو خرداد دیپ تجربی/ریاضی بگیر نصف درسا ام فقط بردار که به کنکور لطمه نخوره
      الان من سه هفتس کنکور نخوندم:/
      برنامم ام بهم خورده که البته تا کنکور قابل جبرانه ولی خرداد قضیش فرق داره

9. Top | #39
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط xtt نمایش پست ها
      اتفاقا از نظر من کمه همین چند ساعت پیش دو تا کارنامه انجمن رو توی سایت با هم مقایسه کردم
      رتبه 10 کشور و رتبه 134 کشور که معدل دومی 17.29 و معدل اولی رو نگفته بود ولی احتمالا 20 بوده
      خوب خالا جالب ترین جای ماجرا اینجاست که اینا حدود 700 نمرا با هم اختلاف دارن ولی فقط 122 رتبه توی رتبه کشوری تفاوت داشتن و باز هم جالبترین جای موضوع اینه که توی رتبه های منطقه فقط 70 نفر فاصله داشتن اون شده بود 2 ولی اون شده بود 72 البته نفر دومی منطقه 2 بود و نفر اول هم منطقه 1 که من فکر میکنم شاید اگه نفر دومی منطقه یک بود رتبش میشد 50 (نکته خیلی بزرگ من نمیدونم واقعا معدلش 17 بود یا نه ولی توی انجمن یکی گفته برادرمه و معدلشم این شده راست و دروغش رو نمیدونم چون بهش پیام دادم قبلنا ولی بنده خدا از آخرای مرداد دیگه آن نشده که پیام منو ببینه پس نمیشه دقیق گفت)
      بازم میگم اینا نظر منه شاید واقعا خیلی تاثیر داشته باشه من علم کافی ندارم فایل رو امشب آپ میکنم
      ببین مساله اینه که بین زتبه ده کشور و ۱۳۴ خیلی فاصلست
      اون پایین رقابت شدید میشه
      مثلا همینو اگه تو حدود رتبه ۱۰۰۰۰ در نظر بگیری چند هزار نفر اختلاف کسایی میشه که این درصدا و این اختلاف معدلو دارن
      بستگی داره چه رتبه ای میخوای
      اون فایل پی دی اف رو نمیزاری؟
      ویرایش توسط daniad : 15 دی 1394 در ساعت 15:05

10. Top | #40
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      راستش اصلا نمیشه قطعی گفت! با توجه به این سیستم آموزش پرورش و سنجش اصلا نمیشه گفت فردا چی میشه
      من ریاضیم دیپ تجربی شرکت کردم به این دلایل
      که یه بار میتونی دیپ مجدد بگیری اگه دیپ تجربی با معدل بالا بگیری یه جورایی ثباتش بیشتره
      مجبور نیستی با استرس قبول شدن همه درسا جدید که تاحالا نخوندی درگیر شی
      و دریای مشترکو تو طول سال برا کنکور میخونی
      موضوع اینه که اگه معدلت کمه و رتبه خوب میخوای یه جورایی مجبوری معدلتو یه کاریش کنی
      اگه ترمیم بیاد که چه بهتر همه چی حساب شده انجام میشه نه مث الان ما که انگار وسط ژوفان را میریم هر لحظه ممکنه یه چی شه یه قانونی چیزی بیاد ب ر ینه تو استراتژیمون
      اگه ام نه که اگه دیدی امکان دیپ هست بگیر
      میگم امکان چون نمیدونم بشه دیپ مجدد خرداد رو تو کنکور امسال استفاده کرد یا ن
      اگه مطمئن شدی میشه و ما (نوبت دی ایا) بدون مشکل با دیپمون ثبت نام کردیم خوب تو ام بگیر
      بنظرمم تو خرداد دیپ تجربی/ریاضی بگیر نصف درسا ام فقط بردار که به کنکور لطمه نخوره
      الان من سه هفتس کنکور نخوندم:/
      برنامم ام بهم خورده که البته تا کنکور قابل جبرانه ولی خرداد قضیش فرق داره
      خب من دیپ مجدد برای انسانی بگیرم بهتر نیست؟؟من اصلا دوست ندارم تاثیر معدل تو کنکورم اعمال بشه !!میخوام 100 درصد نتیجه ی کنکورم تعیین کننده باشه...برای انسانی 4 تا درس عمومی هست که اونم فقط 7 درصد اثر داره که عومی ها رو هم تطبیق میزنم چون عومی ها رو خوب گرفتم..اختصاصی ها ها رو هم 10 میگیرم تموم میشه میره؟!!!الان دیپ مجدد برای انسانی چه فذقی با ریاضی داره؟؟تو که اومدی دیپ مجدد تجربی گرفتی راضی هستی..نمره هات خوب شدن؟

11. Top | #41
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      خب من دیپ مجدد برای انسانی بگیرم بهتر نیست؟؟من اصلا دوست ندارم تاثیر معدل تو کنکورم اعمال بشه !!میخوام 100 درصد نتیجه ی کنکورم تعیین کننده باشه...برای انسانی 4 تا درس عمومی هست که اونم فقط 7 درصد اثر داره که عومی ها رو هم تطبیق میزنم چون عومی ها رو خوب گرفتم..اختصاصی ها ها رو هم 10 میگیرم تموم میشه میره؟!!!الان دیپ مجدد برای انسانی چه فذقی با ریاضی داره؟؟تو که اومدی دیپ مجدد تجربی گرفتی راضی هستی..نمره هات خوب شدن؟
      اگه درصدات خوبه کلا تاثیر نداشته باشه بهتره
      ولی تو خرداد یه ماه قبل کنکور نمیصرفه درس خودتو ول کنی بشینی کلی انسانی پاس کنی

12. Top | #42
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان

یه سوال داشتم.....

اینکه می گن که دیپ مجدد انسانی واسه کسی که میخواد کنکور تجربی بده ، حول و حوش 6 تا 7 درصد تاثیر گذاره دقیقا به چه معناست...؟؟؟؟؟؟

فرض اول: یعنی نمره ی اون 4 درس عمومی انسانی ، هر کدام به اندازه 25 درصد داخل تراز دروس عمومی کنکور تجربی اثر میذاره ...؟؟؟؟ ( منظور اینه که تراز امتحان نهایی اون 4 درس، نسبت به تراز همه دروس نهایی دیپلم تجربی ، 6 تا 7 درصد کل اون 25 درصد تاثیر معدل می باشدولی هر کدوم از اون دروس عمومی 25 درصد تاثیر خودشونو توی تراز دروس عمومی مرتبط می ذارن...)

فرض دوم : یا اینکه کلا هر نمره ای که توی امتحان نهایی دروس عمومی انسانی بگیریم ، بر روی تراز دروس عمومی کنکور به اندازه ی 6 تا 7 درصد اثر میذاره...؟؟؟؟؟

یعنی دقیقا سوال من اینه که مثلا اگه کسی رفته باشه دیپ مجدد انسانی واسه کنکور تجربی گرفته باشه، حالا مثلا تراز نمره ی درس زبان انگلیسی نهاییش ، به میزان 25 درصد روی تراز درصد زبان کنکورش اثر می ذاره یا به اندازه 6 درصد.....؟؟؟؟؟؟؟

خود من فکر می کنم که فرض اول درست تر باشه .....(یعنی تراز نمره ی نهایی دروس عمومی دیپ مجدد انسانی هر کدوم به اندازه 25 درصد روی دروس عمومی کنکور تجربی تاثیرگذاره...)
      چون با توجه به اینکه خبر ها و مقاله های زیادی رو از سایتای مختلف وحتی سایت خود سازمان سنجش خوندم، هیچ جایی نوشته نشده که مثلا تراز امتحان نهایی زبان دیپ مجدد فقط به اندازه 6 درصد روی تراز درس زبان کنکور اثر می ذاره و به جای اون فقط اومده گفته که ، کل نمرات نهایی دیپ مجدد انسانی به اندازه 6 تا 7 درصد روی کنکور تجربی تاثیر گذاره .....(که در نتیجه می شه اینجوری تلقی کرد که تمام اون چهار درس عمومی هر کدوم به اندازه 25 درصد روی تراز دروس عمومی کنکور تاثیر گذارن ولی تاثیر نمرات نهایی اون 4 درس عمومی نسبت به کل دروس،6 تا 7 درصد از 25 درصد میشه یا به عبارت دیگه به دلیل اینکه دروس اختصاصی از لحاظ اهمیت تقریبا چیزی حول وحوش17 درصد اون 25 درصد رو شامل می شن به خاطر نداشتن دروس اختصاصی مرتبط در رشته انسانی با کنکور تجربی ، این 17 درصد حذف شده و تاثیر آن به نتیجه دروس اختصاصی در خود کنکور برگردانده می شود.......)

در ثانی ، مثلا در درسی مثل همین زبان3که دقیقا تمام کتاب بین رشته تجربی و انسانی و ریاضی مشترکه، جای تعجبه اگر بیان و مثلا تراز نمره ی نهایی اون رو فقط به اندازه ی 6 درصد توی تراز اصلی زبان کنکور اثر بدن......

در کل خوشحال می شم اگه کسی بتونه منو در این باره مطمئن بکنه......
      خواهشا اگر مقاله مستندی دارین که بتونه
      هر کدوم از نگرش های بالا رو تاییدکنه ، لینکشو بذارین تا همه بچه ها بتونن نسبت به این موضوع مطمئن بشن....

13. Top | #43
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan7777777 نمایش پست ها
      سلام دوستان

یه سوال داشتم.....

اینکه می گن که دیپ مجدد انسانی واسه کسی که میخواد کنکور تجربی بده ، حول و حوش 6 تا 7 درصد تاثیر گذاره دقیقا به چه معناست...؟؟؟؟؟؟

فرض اول: یعنی نمره ی اون 4 درس عمومی انسانی ، هر کدام به اندازه 25 درصد داخل تراز دروس عمومی کنکور تجربی اثر میذاره ...؟؟؟؟ ( منظور اینه که تراز امتحان نهایی اون 4 درس، نسبت به تراز همه دروس نهایی دیپلم تجربی ، 6 تا 7 درصد کل اون 25 درصد تاثیر معدل می باشدولی هر کدوم از اون دروس عمومی 25 درصد تاثیر خودشونو توی تراز دروس عمومی مرتبط می ذارن...)

فرض دوم : یا اینکه کلا هر نمره ای که توی امتحان نهایی دروس عمومی انسانی بگیریم ، بر روی تراز دروس عمومی کنکور به اندازه ی 6 تا 7 درصد اثر میذاره...؟؟؟؟؟

یعنی دقیقا سوال من اینه که مثلا اگه کسی رفته باشه دیپ مجدد انسانی واسه کنکور تجربی گرفته باشه، حالا مثلا تراز نمره ی درس زبان انگلیسی نهاییش ، به میزان 25 درصد روی تراز درصد زبان کنکورش اثر می ذاره یا به اندازه 6 درصد.....؟؟؟؟؟؟؟

خود من فکر می کنم که فرض اول درست تر باشه .....(یعنی تراز نمره ی نهایی دروس عمومی دیپ مجدد انسانی هر کدوم به اندازه 25 درصد روی دروس عمومی کنکور تجربی تاثیرگذاره...)
      چون با توجه به اینکه خبر ها و مقاله های زیادی رو از سایتای مختلف وحتی سایت خود سازمان سنجش خوندم، هیچ جایی نوشته نشده که مثلا تراز امتحان نهایی زبان دیپ مجدد فقط به اندازه 6 درصد روی تراز درس زبان کنکور اثر می ذاره و به جای اون فقط اومده گفته که ، کل نمرات نهایی دیپ مجدد انسانی به اندازه 6 تا 7 درصد روی کنکور تجربی تاثیر گذاره .....(که در نتیجه می شه اینجوری تلقی کرد که تمام اون چهار درس عمومی هر کدوم به اندازه 25 درصد روی تراز دروس عمومی کنکور تاثیر گذارن ولی تاثیر نمرات نهایی اون 4 درس عمومی نسبت به کل دروس،6 تا 7 درصد از 25 درصد میشه یا به عبارت دیگه به دلیل اینکه دروس اختصاصی از لحاظ اهمیت تقریبا چیزی حول وحوش17 درصد اون 25 درصد رو شامل می شن به خاطر نداشتن دروس اختصاصی مرتبط در رشته انسانی با کنکور تجربی ، این 17 درصد حذف شده و تاثیر آن به نتیجه دروس اختصاصی در خود کنکور برگردانده می شود.......)

در ثانی ، مثلا در درسی مثل همین زبان3که دقیقا تمام کتاب بین رشته تجربی و انسانی و ریاضی مشترکه، جای تعجبه اگر بیان و مثلا تراز نمره ی نهایی اون رو فقط به اندازه ی 6 درصد توی تراز اصلی زبان کنکور اثر بدن......

در کل خوشحال می شم اگه کسی بتونه منو در این باره مطمئن بکنه......
      خواهشا اگر مقاله مستندی دارین که بتونه
      هر کدوم از نگرش های بالا رو تاییدکنه ، لینکشو بذارین تا همه بچه ها بتونن نسبت به این موضوع مطمئن بشن....

داش احسان گل چطوره
      امتحان نهایی شده مشغله ذهنی کنکوری ها
      عمومی ها که 25 درصد تاثیر داره
      بقیه تاثیرش برای انسانی ها صفره تو کنکور مشخص میشه
      در کل دوستان کفه سنگین کنکوره به استرس این اون رو از دست ندید یه نصیحت از من

14. Top | #44
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام..خدمت همه ی دوستان تجربی که معدلشون خوب نیست..حالا بنا به هر دلیلی..این طور که بوش میاد ترمیم معدل به امسال نمیرسه و حتی من معتقدم که اگه ترمیم هم یک زمانی اجرا بشه خیلیا نمیتونن دوباره موفق شن...چون سوالات امتحان نهاییا هم بسیار مفهومی تر از سال های قبل شده و هر کسی از پس گرفتن نمره ی خوب بر نمیاد...خوب حالا چاره چیه؟!!!ایا شما دوست دارید که دروس شیمی و ریاضی و زیست و فیزیک و زمین شناسی و....هیچ تاثیری براتون توی کنکورتون نداشته باشه برای معدل!!!و فقط 100 درصد نتیجه ی کنکورتون ملاک باشه توی این دروس!!!خب بیاین بریم دیپلم مجدد انسانی بگیریم و دوباره توی کنکور تجربی شرکت کنیم!!...شما حتی اگر با نمره ی صفر هم معدلتون رو پاس کنید فقط 4 درس عمومی براتون توی معدل تاثیر داره اونم فقط 7 درصد نه 25 درصد!!و در واقع با این روش فقط نتیجه ی کنکورتون ملاک میشه براتون و دیگه دغدغه ی این رو ندارید که معدل خیلیا بالاست و من نمیتونم به هدفم برسم..در واقع با این روش تاثیر معدل براتون خنثی میشه و فقط 100 درصد نتیجتون رو کنکوری که میدید رقم میزنه
      همین تکنیکا رو یاد بچه ها میدین که نمیان طرحه رو اجراش کنن دیگهههههههه

15. Top | #45
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      بابا ول کنین اینا رو الان که وقت دیپلم مجدد گرفتن نیست شما باید تابستون ثبت نام میکردی چرا الکی تاپیک میزنین الان که نمیشه ثبت نام کرد

صفحه 3 از 7 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)