راس میگه خان
چن ماه پیشم کلی گفتیم برا دی اقدام کنید آقا میگذره بدبخ میشین یه سری میگفتن از حسودی میگی که بچه هارو از رقابت به در کنی
تاثیر معدل خیلی چرته حتی بیستشم برا برترا ضرره
بین ۱۹ تا بیستم کلللی اختلافه بخاطر تراز
اگه درصداتون بالاس بهترین حالت اینه که اصن تاثیر نداشته باشه
دی که گذشت
خرداد فک نکنم بشه آخه سامانه dipcode.medu.ir دهم بهمن سوابق دیپلم رو تحویل سنجش میده گویا
ولی اگه دیدین میشه و نمراتتون کمه بخصوص اختصاصی برین دیپ مجدد بگیرین کما رو امتحان بدین بقیه تطبیق
@khaan
اون سایت که بالا یرگه امتحانه رفتم مال موزش پرورش بود چیزی راجب پاسخ امتحان توش نبود
میتونی لینک دقیق بدی؟
راس میگه خان
چن ماه پیشم کلی گفتیم برا دی اقدام کنید آقا میگذره بدبخ میشین یه سری میگفتن از حسودی میگی که بچه هارو از رقابت به در کنی
تاثیر معدل خیلی چرته حتی بیستشم برا برترا ضرره
بین ۱۹ تا بیستم کلللی اختلافه بخاطر تراز
اگه درصداتون بالاس بهترین حالت اینه که اصن تاثیر نداشته باشه
دی که گذشت
خرداد فک نکنم بشه آخه سامانه dipcode.medu.ir دهم بهمن سوابق دیپلم رو تحویل سنجش میده گویا
ولی اگه دیدین میشه و نمراتتون کمه بخصوص اختصاصی برین دیپ مجدد بگیرین کما رو امتحان بدین بقیه تطبیق
@khaan
اون سایت که بالا یرگه امتحانه رفتم مال موزش پرورش بود چیزی راجب پاسخ امتحان توش نبود
میتونی لینک دقیق بدی؟
در سمت راستش نوشته امتحانات نهایی. اونجا رو کلیک میکنی لینک جدید باز میشه امتحانات نهایی سوم متوسطه دی ماه رو انتخاب میکنی.
http://www.aee.medu.ir/IranEduThms/t...id=99&rcid=204
راستش اصلا نمیشه قطعی گفت! با توجه به این سیستم آموزش پرورش و سنجش اصلا نمیشه گفت فردا چی میشه
من ریاضیم دیپ تجربی شرکت کردم به این دلایل
که یه بار میتونی دیپ مجدد بگیری اگه دیپ تجربی با معدل بالا بگیری یه جورایی ثباتش بیشتره
مجبور نیستی با استرس قبول شدن همه درسا جدید که تاحالا نخوندی درگیر شی
و دریای مشترکو تو طول سال برا کنکور میخونی
موضوع اینه که اگه معدلت کمه و رتبه خوب میخوای یه جورایی مجبوری معدلتو یه کاریش کنی
اگه ترمیم بیاد که چه بهتر همه چی حساب شده انجام میشه نه مث الان ما که انگار وسط ژوفان را میریم هر لحظه ممکنه یه چی شه یه قانونی چیزی بیاد ب ر ینه تو استراتژیمون
اگه ام نه که اگه دیدی امکان دیپ هست بگیر
میگم امکان چون نمیدونم بشه دیپ مجدد خرداد رو تو کنکور امسال استفاده کرد یا ن
اگه مطمئن شدی میشه و ما (نوبت دی ایا) بدون مشکل با دیپمون ثبت نام کردیم خوب تو ام بگیر
بنظرمم تو خرداد دیپ تجربی/ریاضی بگیر نصف درسا ام فقط بردار که به کنکور لطمه نخوره
الان من سه هفتس کنکور نخوندم:/
برنامم ام بهم خورده که البته تا کنکور قابل جبرانه ولی خرداد قضیش فرق داره
ویرایش توسط daniad : 15 دی 1394 در ساعت 15:05
خب من دیپ مجدد برای انسانی بگیرم بهتر نیست؟؟من اصلا دوست ندارم تاثیر معدل تو کنکورم اعمال بشه !!میخوام 100 درصد نتیجه ی کنکورم تعیین کننده باشه...برای انسانی 4 تا درس عمومی هست که اونم فقط 7 درصد اثر داره که عومی ها رو هم تطبیق میزنم چون عومی ها رو خوب گرفتم..اختصاصی ها ها رو هم 10 میگیرم تموم میشه میره؟!!!الان دیپ مجدد برای انسانی چه فذقی با ریاضی داره؟؟تو که اومدی دیپ مجدد تجربی گرفتی راضی هستی..نمره هات خوب شدن؟
سلام دوستان
یه سوال داشتم.....
اینکه می گن که دیپ مجدد انسانی واسه کسی که میخواد کنکور تجربی بده ، حول و حوش 6 تا 7 درصد تاثیر گذاره دقیقا به چه معناست...؟؟؟؟؟؟
فرض اول: یعنی نمره ی اون 4 درس عمومی انسانی ، هر کدام به اندازه 25 درصد داخل تراز دروس عمومی کنکور تجربی اثر میذاره ...؟؟؟؟ ( منظور اینه که تراز امتحان نهایی اون 4 درس، نسبت به تراز همه دروس نهایی دیپلم تجربی ، 6 تا 7 درصد کل اون 25 درصد تاثیر معدل می باشدولی هر کدوم از اون دروس عمومی 25 درصد تاثیر خودشونو توی تراز دروس عمومی مرتبط می ذارن...)
فرض دوم : یا اینکه کلا هر نمره ای که توی امتحان نهایی دروس عمومی انسانی بگیریم ، بر روی تراز دروس عمومی کنکور به اندازه ی 6 تا 7 درصد اثر میذاره...؟؟؟؟؟
یعنی دقیقا سوال من اینه که مثلا اگه کسی رفته باشه دیپ مجدد انسانی واسه کنکور تجربی گرفته باشه، حالا مثلا تراز نمره ی درس زبان انگلیسی نهاییش ، به میزان 25 درصد روی تراز درصد زبان کنکورش اثر می ذاره یا به اندازه 6 درصد.....؟؟؟؟؟؟؟
خود من فکر می کنم که فرض اول درست تر باشه .....(یعنی تراز نمره ی نهایی دروس عمومی دیپ مجدد انسانی هر کدوم به اندازه 25 درصد روی دروس عمومی کنکور تجربی تاثیرگذاره...)
چون با توجه به اینکه خبر ها و مقاله های زیادی رو از سایتای مختلف وحتی سایت خود سازمان سنجش خوندم، هیچ جایی نوشته نشده که مثلا تراز امتحان نهایی زبان دیپ مجدد فقط به اندازه 6 درصد روی تراز درس زبان کنکور اثر می ذاره و به جای اون فقط اومده گفته که ، کل نمرات نهایی دیپ مجدد انسانی به اندازه 6 تا 7 درصد روی کنکور تجربی تاثیر گذاره .....(که در نتیجه می شه اینجوری تلقی کرد که تمام اون چهار درس عمومی هر کدوم به اندازه 25 درصد روی تراز دروس عمومی کنکور تاثیر گذارن ولی تاثیر نمرات نهایی اون 4 درس عمومی نسبت به کل دروس،6 تا 7 درصد از 25 درصد میشه یا به عبارت دیگه به دلیل اینکه دروس اختصاصی از لحاظ اهمیت تقریبا چیزی حول وحوش17 درصد اون 25 درصد رو شامل می شن به خاطر نداشتن دروس اختصاصی مرتبط در رشته انسانی با کنکور تجربی ، این 17 درصد حذف شده و تاثیر آن به نتیجه دروس اختصاصی در خود کنکور برگردانده می شود.......)
در ثانی ، مثلا در درسی مثل همین زبان3که دقیقا تمام کتاب بین رشته تجربی و انسانی و ریاضی مشترکه، جای تعجبه اگر بیان و مثلا تراز نمره ی نهایی اون رو فقط به اندازه ی 6 درصد توی تراز اصلی زبان کنکور اثر بدن......
در کل خوشحال می شم اگه کسی بتونه منو در این باره مطمئن بکنه......
خواهشا اگر مقاله مستندی دارین که بتونه هر کدوم از نگرش های بالا رو تاییدکنه ، لینکشو بذارین تا همه بچه ها بتونن نسبت به این موضوع مطمئن بشن....
بابا ول کنین اینا رو الان که وقت دیپلم مجدد گرفتن نیست شما باید تابستون ثبت نام میکردی چرا الکی تاپیک میزنین الان که نمیشه ثبت نام کرد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)