پس زبونت رو غلاف کن و بشین سرجات و درمورد من نظر نده. من اصلا به حساب نمیارم تورو خودت نقل قول زدی کوچولو. منم در موردت نظر ندادم پسرم. کلا در اندازه ویروس هم نیستی برای من که هفته ای 6 روز روزه میگیرم. یه سری افکار گند و مسموم رو کردن در ذهنت و از همه جهات منحرف شدی.
=========
علی جونم من دیپلم ریاضی داشتم و الان دارم دیپلم مجدد تجربی میگیرم. چهارشنبه هم امتحان شیمی3 دارم. البته الان پشیمونم که شیمی 3 رو چرا تطبیق نزدم...
ای بابا خوب داشی تو که دیپلم ریاضی داشتی اصلا نیاز نبود بری دیپلم تجربی بگیری که...این جوری اگه مثلا زیست رو کم بگیری میدونی چه بلایی سرت میاد!!!خوب با همون دیپلم ریاضی میومدی تو کنکور تجربی شرکت میکردی اصلا زیست هم برات اثر نمیدادنتازه من که تجربیم اونقدر رقابت سخت شده که به خودم میگم بیام کنکور ریاضی شرکت کنم!
گل پسر قند عسل ترازها رو مشاهده کردی؟ کسی که در شیمی 19 گرفته بود 1900 تا با نمره 20 فاصله تراز داشت.
از وقتی هم که امتحانات نهایی تاثیرشون مستقیم شده اهمیتش افزایش پیدا کرده و نمرات پایین خیلی کمتر شدن. یعنی این فاصله ترازها نه تنها کاهش پیدا نکرده قطعا هم افزایش پیدا کرده. و با توجه به ترمیم معدل و از بین رفتن بخش عمده ای از نمرات پایین، این فاصله چندین برابر خواهد شد.
البته برای کسی که نخواد حقیقت رو بفهمه مساله ای وجود نداره.
من زیست رو در کنکور امسال حدود 60 زدم اصلا زیستم ضعیف نیست. امسال هم پزشکی آزاد و تکمیل ظرفیت دندانپزشکی قبول شدم ولی به دلیل مشکل مالی نتونستم برم آزاد موندم برای سراسری.
من از اولشم هدفم تجربی بود ولی وقتی سختی کار خواهرم که پزشک هست رو میدیدم یکمی میترسیدم و جا میخوردم ولی الان از چیزی نمیترسم. از بین مهندسی ها هم فقط به معماری علاقه دارم که متاسفانه جو دانشکده ها و کلاس های معماری اصلا خوب نیست ارتباطات نامشروع بینشون بسیار زیاد هست. ترجیح میدم پزشکی بخونم که همه بر اساس احترام و متانت باهم تعامل دارن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)