اینکه تلاشتو میکنی با21ساعت خب لابد کمه
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
دوست عزیز با 21 این تراز نشون میده فوق العاده باهوشی اعتماد به نفس داشته باش هدف گذاری کن و افرایش ساعت مطالعه 100 درصد میای بالا
تاریخ پست اول ...
There is enough light for one who wants to see
واسه عربی درس به درس ابتدا از روی کتاب ترجمه رو کار کن بعدش از روی جزوه استادت قواعدو بفهم بعدشم ک نمونه سوال تا میتونی حل کن میتونی از دوسالانه یا پرسمان کمک بگیری اگه خعلی قوی شدی میتونی تست کار کنی
واسه ادبیات هم از محوری گاج کمک بگیر معنی هر بیت به همراه ارایه و نکات دستوریش وقرابت معنایی هر بیت رو یاد بگیر بعدشم ک نمونه سوال تا میتونی حل کن دراخرم تست بزن
خیلیا هستن این اتفاق واسشون افتاده..
ترازت راحت میرسته به 6000
به شرطها و شروطها..
فرض کن امتحان داری....یک هفته رو به ادبیات یک هفته رو به زبان و یک فته رو به عربی و یک هفته هم به دینی اختصاص بده و دوباره شروع کن برنامه بچین واسه اختصاصیات
ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand
فعال عرصه ی رسانه
مدرس سواد فضای مجازی
من هم مثل شما بودم حتی کمتر از شما کل4500), زیست ترازم 4000 تا 4500 بود الان رسوندمش به 6000 ,شیمی هم اولین ازمون تابستان 5000 بود رسوندمش به 5600,زبان 7000 بود رسید به 5800 خخخ,البته این عادیه چون باید اعتدال برقرار میشد , ما دوران طلایی نوروز رو داریم یعنی مرور هر چی خوندیم این یه فرصت عالیه واسه پیشرفت و حتی جهش در کل روش درس خوندن رو ریست کنین
ببین اگ عربی مشکل داری برو ویدیوهای ناصح زاده رو از سایت آلاء بگیر و ببین
رایگان هم هست
زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
بچه ها سلام
ممنون از همه کسانی که کمک کردند :
زبان ===> ۹۰٪
ریاضی===> ۵۰٪
زمین ===> ۶۸٪
ادبیات از صفر رسوندم به ۳۸٪
برای زیست کتاب نشر الگو سوم تجربی رو میخونم ولی بازم نمیتونم توی این درس درصد بالایی بدست بیارم ! یعنی کلا حس میکنم خیلی ترکیبی میاد و نمی تونم تحلیلشون کنم !
=-===
در ضمن اون دوستانی که به جای راهنمایی میگن نابغه ای با این مقدار مطالعه چنین ترازی داری باید بگم من کمک خواستم نه تشویق برای همین لطفا پست الکی ندین تا به نتیجه دلخواه برسم
=-=-=
عربی هم ترجمه رو جدیدا میزنم یعنی ۴-۵ تا تست ترجمه رو میزنم و درست هم میزنم معمولا ! کتاب فیلی مبتکران برای عربی چطوره ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)