از سوم دبستان زبان میخوندم . دایره لغاتم بالاست اما با این حال گرامر یه چیز از پیش تعیین شده هست و شما اگر گرامر رو یاد بگیرید میتونید جبران کنید خلل هارو !
البته تکنیک و مهارت کمی هم نیاز به دقت به سوالات داره .
توی Reading هم اگر مشکل دارین معمولا اینجوری هست که سوالات به ترتیب پاراگراف مطرح میشن یعنی اگر دنبال پاسخ سوال آخر هستید توی همون آخرین پاراگراف دنبالش باشید !
داداش طبق گفته ی دوستان اول باس ساعت مطالعو زیاد کنی بعدم کیفیت مطالعه اتو خوب کن با منابع درست..منابعی که ت بازار شناخته شدن..من شدیدا شدیدا شدیدا شدیدا این صد بار بت توصیه میکنم فاگوزیست رو واس زیست بخری نشر الگویی گفته بودی واست تسته تو اول یه کتاب واس درسنامه میخوای که خوب شرح داده باشه ترکیب کرده باشه وووو...پس واس زیست بهترین ترکییب میشه فاگوزیست + نشرالگو.واس ریاضی خیلی سبز و بس.توفک کنم تشریحیت بدک نباش 15 میزنی....واس فیزیک فقط گاج نقره ای + جزوه معلمت..شیمی سال سوم خیلی سبز وبس..عمومی ها خوبی ولی عربیت ناجوره...من خودم با عربی تخته سیاه حال میکنم..بخوووون ..موفق باشی داداش.میانگین تراز 6800
ریاضی سیرتا پیاز + گاهی خیلی سبز گاهی میکرو گاهی ابی قلم چی !
فیزیک = گاج نقره ای
شیمی = مبتکران + آبی
زیست = نشرالگو ، خیلی سبز وقتایی که نشرالگو گنگ توضیح داده یا متوجه نمیشم میرم سراغ خیلی سبز
ژنتیک = درسنامه ژنتیک مندلی خیلی سبز + تخته سیاه
زمین = با 2 دور خوندن کتاب بالای 50 میزنم شده 90 هم زدم !
ادبیات = گاج محوری + آبی
دینی = گاج نقره ای
عربی = گاج کامل
زبان = لقمه مهروماه + شهاب اناری !
زیست متن کتابو میخونم موضوع برام جا بیفته. بعد تست میزنم. کل مفاهیم رو که یاد گرفتم دوباره متن رو میخونم دور قیدا خط میکشم. بعد تستای کنکور و ... میزنم ولی اینبار نکات مهم رو تو کتاب یادداشت میکنم. یا زیر مطالب مهم خط میکشم.
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)