خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات

شیوه تمرکز و مطالعه

سلام :

من دانش اموز سوم تجربی هستم . همونطور که میدونید تو رشته من حفظیات بیشتر از سوالات فرمولی هست .

یه روز که امتحان دارم تمام وقت همون کتاب دستمه / اخر سر هم قاط میزنم
      یعنی چیزی حدود 5.6 ساعت یه کتاب دستمه . میخوام بدونم درسام سنگینه یا من روش خوندن بلد نیستم

لطفا از تجربه های شخصیتون که باهاش موفق شدین به منم بگین بلکه بتونم زیست و دینی و زمین شناسی رو بخونم

کلا درس انگار خستم میکنه دیگه و تمایل به خودندنش ندارم انگار . با اینکه مشتاقانه میخوام برای پزشکی بخونم
      برای آرزو و هدفی بزرگ خواهم جنگید...!

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      بنظر من ک درسای سوم سنگین نیست و راحت میشه باهاش اونم واسه ترم اول کنار اومد.
      بنظر من روزی ک واسه امتحان فرصت داری رو زمان بندی کن و بینش تایم استراحت هم درنظر بگیر.مثلا بگو باید از این ساعت تا اون ساعت فلان فصلو بخونم دیگه مجبوری ک حتما بهش عمل کنی تا تمومش کنی.
      برا جلوگیری از کسل شدن هم قبل اینکه بشینی پا درس حتما یه چیز مغذی بخور و یکم حرکات ورزشی انجام بده،یه بطری اب هم کنارت باشه حین مطالعه اب هم بخور خیلی کمک میکنه فرش سرحال باشی.امیدوارم مفید باشه
      همه زندگی مرا

لا به لای آغوشت

آرام،تکان تکان بده...❤

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Legend نمایش پست ها
      سلام :

من دانش اموز سوم تجربی هستم . همونطور که میدونید تو رشته من حفظیات بیشتر از سوالات فرمولی هست .

یعنی چیزی حدود 5.6 ساعت یه کتاب دستمه . میخوام بدونم درسام سنگینه یا من روش خوندن بلد نیستم

لطفا از تجربه های شخصیتون که باهاش موفق شدین به منم بگین بلکه بتونم زیست و دینی و زمین شناسی رو بخونم

کلا درس انگار خستم میکنه دیگه و تمایل به خودندنش ندارم انگار . با اینکه مشتاقانه میخوام برای پزشکی بخونم

سلام
      قبلا هم اینطوری بودین یا جدیدا اینطوری شدین؟!
      اگر بخواین کاملا مفهومی بخونین برای دروسی مثل زیست که نیاز به وقت داره 4-5 ساعت خوبه بشرطی که طوری بخونین که انگار برای کنکور هم دارین میخونین.ولی اینکه اخرش قاطی میکنین هم میتونه از خستگی مغزتون باشه شاید هم از عدم تمرکز باشه که باید تمرین کنین و اینکه زمان درس خوندن تایم بذارین و بگین من تو 1ساعت باید 6صفحه از زیست رو بخونم طوری که به تمام سوالات پاسخ درست بدم.یا عدم تمرکزتون میتونه از کم خونی یا افت قند خون باشه.بعد هر تایم درسی یک لیوان ابمیوه یا خود میوه یا شکلات بخورین.

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Legend نمایش پست ها
      سلام :

میتونم حدس بزنم چطوری درس میخونی! کتابو دستت میگیری هر پاراگراف که میخونی چندبار تکرار میکنی تا حفظ کنی! بدترین روش درس خوندن اینجوری حفظ کردن هستبه نظر من چندبار با سرعت زیاد خوندن بهتر از یکبار با سرعت کم خوندن هست...

درضمن هر درسی بلافاصله بعد از مطاله تمرین داشته باش تا بیشتر در اعماق وجودت نفوذ کنه!

طرح سوال هم خیلی کمک میکنه بخصوص توی زمین شناسی

دینی به آیات توجه خاصی داشته باش

زیست شناسی رو میتونی با توضیح دادن به یک نفر بهتر یاد بگیری... چون موقع توضیح دادن متوجه ضعف خودت میشی و اون قسمت که ضعف داری بهتر میخونی... آینه هم وسیله ی خوبی هست
      کارشناسی فیزیوتراپی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد ورودی 88

دانشجوی دندان پزشکی علوم پزشکی اصفهان ورودی 95

موفقیت اتفاقی نیست

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن