خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

بلا تکلیفی فارغ التحصیلان در ایام امتحانات

سلام من ی پشت کنکوری تجربیم با میانگین تراز ۵۷۰۰قلمچی....الان ک امتحانای ترم هستش من واقعا موندم چیکار کنم......فارغ التحصیلان موفق شما چیکار میکنین؟؟؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بشین برای آزمون ۲۵ دی بخون.
      اصلا آسون نیست باید اختصاصیا رو بالا بزنی چون سرفصلش نسبت به ازمو» های قبلی کمتره.

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط uni dentist76 نمایش پست ها
      سلام من ی پشت کنکوری تجربیم با میانگین تراز ۵۷۰۰قلمچی....الان ک امتحانای ترم هستش من واقعا موندم چیکار کنم......فارغ التحصیلان موفق شما چیکار میکنین؟؟؟
      سلام همشهری شما بیا واگه کانون میری برمبنای برنامه کانون پیش بروو پیش 1رو با پایه های مرتبط ببند من میانگین ترازم 500 تا بالاتر از شماست هر سوالی داشتی در خدمتم

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      فقط بدون برای یه فارغ همه روزا مهمه امتحان و غیر امتحان نداره تو جو امتحانات نرو که اسیرش میشی

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      اگه درسی تو پاییه مشکل داری اونارو بخون
      واقعا درست میگی من پارسال ترم اول و همین بلاتکلیفیش باعصث شد از درس دور بشم و نهایی رو خراب کنم برخلاف ترم اول
      چون بعد خوندن درس امتحان بیکار میشدم و دیگه هیچی نمیخوندم
      متاسفانه امسالم دارم همیناکارو تکرار میکنم

واقعا دو روز تعلل باعث میشه خیلی ادم از درس فاصله بگیره

امیدوارم نه شما نه من این اشتباهو انجام ندیم

الان روزای تعطیلی اینقد بلاتکیفیم وای به حال روزی که قرار باشه دوباره بمونیم پشت کنکور و همش تعطیل باشیم
      برای من که واقعا سخته

امیدوارم هیچوقت اون روز نرسه مثل یه کابوسه
      بالاخره عوضش کردم : ))
      خب چی بزارم؟؟

اها بازم حقیقت : دارم دیوونه میشم : (((((((((((((((

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      ببین برای من و تو وامثال ما که فارغیم تطعیل وغیر تعطیل معنا نداره

پس اصلا ذهنتو درگیر مسایل دانش آموززان نکن از الان تا عید تنها فرصت ما برای پگیشی گرفتنه بعد عید دانش آموزان جلو میزنن پس بارتو ببند

7. Top | #7
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اه راستی ی سوال دیگه من زیست پایه این هفته 68 زدم...زیست اسون بود یا من پیشرفت کردم...شماها چند زدین؟؟؟

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اه راستی ی سوال دیگه من زیست پایه این هفته 68 زدم...زیست اسون بود یا من پیشرفت کردم...شماها چند زدین؟؟؟
      خودتون رو با خودتون مقایسه کنید نه بقیه
      به رتبه و ترازتون نگاه کنید اگه بهتر شده پس شما پیشرفت کردید دیگه بقیه مهم نیستن

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      شما فقط طبق آزمون بخونید و اشکالاتتون رو رفع کنید و سعی کنید میزان تسطتون زو بالاتر ببرید
      هم پیش هم پایه

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن