سلام
ديدم چندين صفحه تاپيك هاي مختلف درست شده راجع به موسسات مختلف گفتم همشو يه جا تحت يه نظر سنجي جمع كنيم كه كسي مياد سر در گم نشه
لطفا همه شركت كنيد و نقد كنيد
سلام
ديدم چندين صفحه تاپيك هاي مختلف درست شده راجع به موسسات مختلف گفتم همشو يه جا تحت يه نظر سنجي جمع كنيم كه كسي مياد سر در گم نشه
لطفا همه شركت كنيد و نقد كنيد
ویرایش توسط alish_2018 : 07 دی 1394 در ساعت 17:35
خیلی خوب . من فقط معروفترین انتشارات رو میگم و چون هفتا انتشارات اسم میبرم از عدد 1 تا 7 به کتاباشون نمره میدم .
خیلی سبز نشر الگو نشر دریافت گاج مبتکران مهر و ماه تخته سیاه
ادبیات کتابای موضوعی: 7 کتابای مووعی: 7 کتابای موضوعی: 7 میکرو برای 6 جامع: 4 5
تاریخ ادبیات تست: 7
مصور تخته سیاه
هم عالیه عالیه
عربی تست جامع نمیدونم ولی تعریفشو نمیدونم هر دوتا کتاب بی نظیره: 7 نمیدونم ولی تعریفشو شنیدم افتضاح : 3
بالاتر ازهمشون غزال موسوی: 7 شنیدم جامعش عالین
جزوه دبیر خودم
دین و زندگی 7 قبلا نشر الگو بوده اما الان نمیدونم 7 نمیدونم 3 4
رفته انتشارات سفیر خرد : 7
زبان 7 نمیدونم نمیدونم 6 7 4 نمیدونم
شبقره هم عالیه
زمین شناسی 7 نمیدونم 7 نمیدونم نمیدونم حجمش زیاده: 7 نمیدونم
ریاضی 7 5 نمیدونم سطح کتاباشون نمیدونم 3 نمیدونم
خیلی بالاست: 7
زیست شناسی 5 1000 7 7 نمیدونم 4 7
فاگوزیست و کتابچه
های لقمه و تصویر نامه
مهر و ماه هم عالین
فیزیک چهار جلدی:7 نمیدونم ولی تعریفشو شنیدم نمیدونم 7 7 نمیدونم نمیدونم
شیمی 7 دوم: 7 5 6 برای آموزش: 7 4 نمیدونم
بقیه نه برا تست: 4
باید هدف از خریدن دی وی دی مشخص باشه
یکی میخواد پول کلاس نده یا فارغ التحصیله فقط میخواد یاد آوری بشه = پیشنهاد من رهپویان هست
یکی میخواد قسمت های مبهم کتاب برطرف بشه = باز هم به نظر من رهپویان
کسی هست که درسو خونده و کتاب براش گنگ نیست ولی نیاز داره تا مطالب بیشتری یاد بگیره به قولی یک قدم تا صد = آفبا و ونوس و پرواز کنکوریها انتخابای خوبی هستن
یکی بچه مایه داره نمیدونه پولش رو چطور خرج کنه = انتشارات گیلنا
بقیه این ها مطرح نیستن و ترجیحا ازشون خودداری کنید
کارشناسی فیزیوتراپی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد ورودی 88
دانشجوی دندان پزشکی علوم پزشکی اصفهان ورودی 95
موفقیت اتفاقی نیست
من ازتون خاهش میکنم سمت هیچ dvd نرید . واقعا عاجزانه تمنا میکنم اصلا قرونی به این موسسات ندید. من سومین سالیه که میخام کنکور بدم .
بالای 30 میلیون خرج کردم و همین موسسات سرم رو کلاه گذاشتم . ازتون خاهش میکنم اشتباه منو مرتکب نشید . حسین احمدی استاد بخوره تو اون سرش که سر مردمو کلاه میزاره .
ببخشید داداش من عنوان پست رو دیدم فک کردم راجب انتشارات مختلف منظورشه مثل گاج و مهر وماه و... . من اونا رو دسته بندی کردم . و خاستم یه راهنمایی درباره ی هر کدوم از کتاباشون کرده باشم .
ولی وقتی نوشتم وتاییدش کردم ونوشتم خراب شد . تازه فهمیدن این cd فرشای کلاه بردارو میگن که خون مردمو تو شیشه کردن . نخرید مردم نخرید . به قران پولتونو تو سطل ***** میریزید .
من فقط از DVD شیمی بهمن بازرگانی راضی بودم بقیه DVD ها مزخرفن....سی دی ریاضی رهپویان دانش و اندیشه رو خریدم و الان واقعا پشیمونم ک چرا پولم ریختم تو چاه...ب هیج دردی نمیخوره سی دی هاشون...اصلا سمت CD و DVD و اینجور مسخره بازیا نرید...
فرستاده شده از GT-S5303ِ من با Tapatalk
«امام جعفر صادق(عليهالسلام)»:
به ياد آن ساعتي باش که بندبند تو در قبر از هم جدا ميشوند و دوستانت بعد از به خاک سپردن از سر خاکت برميگردند. اين تذکر، تو را از هم و غم روزگارت تسلّي ميدهد. (المحجّةالبيضاء، ج ٨، ص ٢٤١)
ی دوست داشتم امسال بابل قبول شد فیزیک 50 خودش رو مدیون اون بود در حالی ک ی دوست داشتم عشقش مسعودی بود در حالی ک با گریه از سر جلسه خارج شد
یه عدد پشت کنکوری سابقم،دانشجو طبابت امروز
.................
رفقای گل انجمن
میتونید سوالای مشاوره ای تونو تو پ.خ ازم بپرسید
تا جایی که وقت اجازه بده همه رو جواب میدم
...................
مشاوره و برنامه ریزی کنکور
از صفر مطلق تا رتبه برتر
...........
این شما نیستید که رویاتونو انتخاب میکنید!
این رویای شماست،که انتخابتون کرده...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)