واقعا خیلی بده که انجمن امکان dislike کردن نداره
موسسه کلاهبردار کنکور آسان از بی خاصیت ترین و مخرب ترین موسسات هستش
لطفا توجه کنید که تحت تاثیر حرف من و اون و این قرار نگیرد و افراطی عمل نکنید
مطمعن باشید 2 گروه در اشتباه محض هستن:
1.کسایی که میگن فقط و فقط باید DVD دید
2.کسایی که میگن دیدن DVD اشتباه محضه و همه این فیلمها به درد نخوده و .... (که قبل از این پست من و بعد از اون قطعا وجود خواهند داشت)
برای درسی که نیاز به آموزش دارید و کلاس خوب(هم از نظ دبیر و هم از نظر هزینه) سراغ ندارید
استفاده از DVD خیلی کارگشا میتونه باشه.اما وقتی با کتاب اموزشی نتیجه مورد نظر رو میگیرد مراجعه به فیلم کار بیهوده ای هستش
با یه تقریب کلی به ترتیب به این موسسات بیشتر میتونید اعتماد کنی و کارشون درسته(هرچند توی بعضی درسها یه استثنایی در رتبه و اولویت انتخاب وجود داره) :
1.موسسه آفبا
2.موسسه رایان
3.موسسه حرف آخر(تنها ایراد: گران بودن زیاد!)
4.موسسه پرواز کنکوری
مابقی موسسات رو نرید سمتشون بهتره
*اگه دنبال دغدغه هزینه هستید در انجمن پرشین تولز میتونید این DVD ها رو بصورت دیتا و بقیمت چندین برابر ارزون تر بخرید
کلا بستگی به خودت داره.یکی نتیجه میگیره یکی نمیگیره . من فیزیک استاد یحیوی و دیفراسیل مهربان استفاده میکنم راضیم.
هر موسسه يه درسش خوبه مثلا
رهپويان فيزيك نيما نوروزي و زيست كرامت
آفبا شيمي بابايي و مصلايي و دين و زندگي
ونوس زبان اناري
یه عدد پشت کنکوری سابقم،دانشجو طبابت امروز
.................
رفقای گل انجمن
میتونید سوالای مشاوره ای تونو تو پ.خ ازم بپرسید
تا جایی که وقت اجازه بده همه رو جواب میدم
...................
مشاوره و برنامه ریزی کنکور
از صفر مطلق تا رتبه برتر
...........
این شما نیستید که رویاتونو انتخاب میکنید!
این رویای شماست،که انتخابتون کرده...
سلام
دیدم دوستان نظر میدن گفتم منم نظرمو بگم
به نظر من هر کسی یه روش یادگیری داره. یکی با کتاب راحته یکی با معلم یکیم با DVD
و اینکه شما هر کدومو که بیشتر باهاش راحت باشی مغزت بهتر اونو میفهمه ( یه چیزی تو مایه هایه دوپامین برا کارای مختلفه)
حالا یکی میاد میگه نه اصلا DVD خوب نیست نظر خودشه آما خوب مثلا یکی میتونه با زیست صوتی ارتباط برقرار کنه ولی یکی هم مثله من اصلا مدل یاد گرفتنم شنیداری نیست
کلا حضوری -دیداری من خیلی راحت ترم
ولی مهم ترین کاری که باید بکنی اینه که بتونی از نکته های تستی و چیایی که یاد گرفتی تو تست استفاده کنی.
نه اینکه سر جلسه آزمون یه سوالو ببینی دستپاچه بشی و بازم به روش تشریحی (مثلا درس ریاضی یا فیزیک) بری ( البته اگه نکته تستی داشته باشه)
به جرئت میگم بالای 80درصد بچه ها جرئت استفاده از نکته هاشونو و اطمیان به اونا رو سر جلسه ندارن
ولی در مورد DVDهم باید بگم خوب مثلا بالای 75درصد نکته های معلمای فیزیک تو DVDها یا توی کلاس های تست حضوری یکی هست.
و این به خودتون بستگی داره که بعد از اینکه DVD ها رو میبینید برید 100-150 تا تست درباره همون مطلب بزنید حداقل
اگرم DVD میخوایین بخرین نمونه تدریساشونو ببینید وبعد خودتون قضاوت کنید نه اینکه عقلتونو بدید دست بقیه
اگر خواستید یه مبحثی رو که ارزونه رو از اون موسسسه بخرید و بعد قضاوت کنید.
راستی DVD ها رو هم تا آخرش ببینید چون یهو آخراش یه چیز مهمی رو میگه
در ضمن سعی کنید سرعت نوشتنتون رو ببرید بالا و همزمان با DVDخودتون جزوه بنویسی( حتی اگر جزوه داشته باشه))
مثه بچه خر خونا که راه رفتن معلمو سر کلاس تو جزوشون مینویسن شما هم همین کارو بکنید.
راه حل ها رو با زبون خودتون بنویسید
خیلی زیاد شد نوشته هام
اگر کسی خوند ممنون
ویرایش توسط yuyu : 09 دی 1394 در ساعت 01:07
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)