دیگه خسته ام.. بیحوصله ام... ازپزشکی هم زده شدم... دوست دارم که از الان در آمد داشته باشم..ددیگه حوصله درس خوندن ندارم... نمیدونم چیکار کنم.تو رو خدا راهنمایی کنین
دیگه خسته ام.. بیحوصله ام... ازپزشکی هم زده شدم... دوست دارم که از الان در آمد داشته باشم..ددیگه حوصله درس خوندن ندارم... نمیدونم چیکار کنم.تو رو خدا راهنمایی کنین
به آینده فکر کن که به اون چیزی که میخوای برسی ...
مطمئنا از الان نمیشه درآمد داشت ، یه کم به خودت انگیزه بده و هدف واقعیت رو مشخص کن
شاید یه کم الان سختی بکشی ولی لازمه !
انشاءالله که به هدفت برسی
![]()
اللهم عجل لولیک الفرج...
آینده مهم نیست اینکه آینده رو چطور بسازی مهمه !
اللهم عجل لولیک الفرج...
ما هم پشت کنکور که بودیم از این فکرها ریاد میکردیم که به هیچ جا هم نرسیدیم ، کسی که شرایط و داره و میتونه، اول باید بره دانشگاه ، یعنی ورودبه دانشگاه خیلی مهمه،من نمیگم تو دانشگاه خبری هست یا نیست و میشه بدون دانشگاه رفتن هم پول دارشد و از این چرت و پرت ها ،ورود به دانشگاه یه نظمی اصولا اگه انسان سالم باشه !!! به برنامه هاش و اخلاقشو زندگیش میده، حالا بعدش که یه مدت از ورود به دانشگاه گذشت میشه به این موارد هم فکر کرد البته با دست و ذهن بازتری که انسان داره.
من نمیدونم استارتر عزیز چه را و چه مشکلی داری و از دست منو هیچ کس هم جزخودت برای حل مشکلت کاری بر نمیاد ولی با اطمینان بهت میگم این نوع فکرها در زمان کنکور سمه... امیدوارم راهتو پیدا کنی(نظر کاملا شخصی).
البته نمیدونم مشکلتون چیه..اما حدس میزنم یکی از این موارد باشه: یا هدف بزرگی رو برای خودتون در نظر گرفتین و به اندازه اون تلاش نمیکنین و دلزده شدین مثلا اگه پزشکی میخاین به اندازه لازم برای رسیدن بهش تلاش نمیکنین..اگه هدف بزرگیه یکم سطح توقعو بیارین پایین..500 هزار نفر دارن کنکور تجربی میدن همه هم هدف پزشکی..اما خب عده کمی میشن..شماهم اگه میبینی هدفت خیلی بزرگه یه رشته خوب دیگه در نظر بگیر و مطمئن باش میرسی بهش..یا شاید این مشکلتون ناشی از خستگیه درس خونده که توصیه میشه یه چن روزی نهایتا یه هفته کلا سراغ درس و کتاب نرو و استراحت و تفریح کن..شایدم خیلی به خودت فشار اوردی و دلزده شدی مثلا ساعت مطالعه بالا و تفریح نداشتن در هفته..اما من میگم شما حتما برو پیش مشاور اون تشخیص میده که مشکل چیه..یه امکان دیگه هم هست اینه که تو زمستون بنا به دلایلی یه افسردگی خفیفی سراغ ادم میاد..من مقالشو خوندم..اواخر پاییز و اوایل زمستون یه همچین حالتی هست و افسردگی خفیف پیش میاد..شایدم بدنتون کمبودویتامین داره که همچین فکرایی میزنین و حال وحوصله ندارین..حتما به مشاور تحصیلی مراجعه کنین![]()
سلام
یه خلاصه از وضعیت های زیر بده
نوع سطح زندگی(طبقه اجتماعی -میزان درامد)
معدل 2 سال پیش
تعداد ساعت درس خواندن
منطقه چندی؟
به چه درسایی علاقه داری به چه درسایی نه
معلمات از نظر خودت چجور بودن
کسی داری که بهت سر بزنه و ازت درس بخواد (مثل مشاور)
دوستات چجورین؟درسخون؟الاف؟
سطح کلاس و مدرستون چجوره؟
دلیل و نظر شخصیت که چرا بی حوصله ای و میخوای دل بکنی
هدفت چی بوده قبلا و هدف ایندت چیه
تعدا کتاب ها ومنابع خریداری شدت/ایا تو ازمونا شرکت میکنی؟
یه جواب ها تخمینی بده![]()
خلاف قوانین.
دوست عزیز
یا به اندازه آرزوهات تلاش کن
یا به اندازه تلاشت آرزو کن
بی انگیزگی و دلسردی برای همه در دوران کنکور پیش میاد باید با کلیپ های انرژی بخش صوتی یا تصویریه مشاوره ای به خودت انگیزه بدی...
من تو تایپکم همه واقعیات رو گفتم ولی به مذاق بعضی ها خوش نیومد چون حقیقت داشت مدرک هم براشون اوردم چون دلیلی نداشتن فحاشی کردن اخرش تایپک حذف شد
شما اول که پزشکی عالیه محشره تلاش کن بهش میرسی ولی اگه چند سال تلاش میکینی و دیگه میبینی دیگه فایده نداره و وضع مالی خوبی نداری پرستاری بزن
اگه علاقه نداری درس ول کن برو سر کار آزادی که دوست داری
تو دانشگاه هم چیزی تقسیم نمیکنن نه معرفت نه اخلاق نه هیچی
خیلی از اینهایی که درس میخونن بدتر مغرور شدن به جای اخلاق ولی اونی که درس نخونده تازه با صفاتر هم هست البته در مورد همه صدق نمیکنه![]()
ویرایش توسط drmoslem : 04 دی 1394 در ساعت 09:47
اللهم عجل لولیک الفرج...
برو دنبال یه شغل آزاد
چیزی که به خوردوخوراک مردم مربوط باشه مثل خشکبار و خواروبار و ...
شک نکن اگه تلاش و صبر خوبی داشته باشی تاجر خوبی میشی.
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
خب بامدرک دیپلم میخایی کجا رو بگیری![]()
هر شغل ازادیم ک بخای انتخاب کنی نیاز ب سرمایه اولیه داره
اگه. خودت میگی ک نمیتونی با حرفای این تاپیکم نظرت عوض نمیشه
یا هدفتوبا سطح و کشش خودت در نظر بگیر مثلا از پزشکی خسته شدی از رشته های دیگه چی
یا برو پی یه شغل ازاد
میتونی همزمان بادرس خوندن تو دانشگاه کار کنی سرمایتم از الان جمع میشه واسه 25 سالگیت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)