خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

سامانه پیامکی اطلاع رسانی اخبار کنکور کسی میشناسه؟

درود.عنوان تایپیک که گویای همه چیز هست.کسی اگه میشناسه معرفی کنه طوری که اخبار تکمیل ظرفیت و ثبت نام و ..............کنکور سراسری 95 نه کارشناسی و ارشد و...رو برام بفرسته.معتبر باشه نه الکی و تست نشده. مرسی

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اگه پیداکردید ممنون میشم تگ کنید.
      واقعا اگه همچین سامانه ای با اطلاعات درست باشه خیلی خوب.

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من پیدا نکردم یعنی توی اینترنت هست ولی من تست نکردم چون یکجورایی کلی هستند و به تفکیک رشته و .......ندیدم.حالا اینجا پرسیدم شاید کسی امتحان کرده باشه

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      حالا پیدام کردی شمارتو میخان فقط واسه اینکه جیبتو خالی کنن
      پاسخ به سوالات سربازی

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پريسافرد نمایش پست ها
      درود.عنوان تایپیک که گویای همه چیز هست.کسی اگه میشناسه معرفی کنه طوری که اخبار تکمیل ظرفیت و ثبت نام و ..............کنکور سراسری 95 نه کارشناسی و ارشد و...رو برام بفرسته.معتبر باشه نه الکی و تست نشده. مرسی
      فکر نکنم باشه...
      تو همین سایت اخبار کنکور رو میذارن میتونی استفاده کنی

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من به خاطر کنکور 95 اینترنتم رو خیلی محدود کردم چند هفته یکبار میام .به خاطر همین از تکمیل ظرفیت پزشکی هم جا موندم.

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      همچین چیزی که نیس..یعنی چیزی که مطمئن باشه نیست..شماهم میتونین نت رو هر هفته ای یه بار بیان چون لازمه برای موارد درسی..یا هم به پدر مادر یا خواهر برادری بگید براتون اخبارو نگاه کنن از تو نت

8. Top | #8
      مدیر کل

نمایش مشخصات

با عضویت در کانال تلگرام ما ، یا عضویت در خبرنامه ایمیلی سایت ، جدیدترین اخبار کنکوری در تمامی مقاطع رو روزانه رایگان دریافت کنید

https://telegram.me/konkur_in

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن