خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 36
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات

بررسی ویژه>>> فاگوزیست سوم <<<بشتابید

[IMG]http://**********.ir/wp-content/uploads/2015/12/%D9%81%D8%A7%DA%AF%D9%88-%D8%B3%D9%88%D9%85-752x440.png[/IMG]

(به دلیل کپی شدن مطلب فونت و اندازه تصاویر نامناسب است)

سلام‏ ‏امروز‏ ‏با‏ ‏کتابی‏ ‏به‏ ‏استقبال‏ ‏شما‏ ‏می‏ ‏اییم‏ ‏که‏ ‏از‏ ‏همان‏ ‏اغاز‏ ‏چاپ‏ ‏توانست‏ ‏به‏ ‏شهرتی‏ ‏خاص‏ ‏در‏ ‏بین‏ ‏کنکوری‏ ‏ها‏ ‏دست‏ ‏پیدا‏ ‏کند‏ ‏.شهرت‏ ‏و‏ ‏هیاهویی‏ ‏که‏ ‏خیلی‏ ‏ها‏ ‏رو‏ ‏به‏ ‏فکر‏ ‏تالیف‏ ‏کتب‏ ‏مشابه‏ ‏انداخت‏ ‏کتابی‏ ‏برای‏ ‏تست‏ ‏های‏ ‏جدید‏ ‏کنکور‏ ‏اما‏ ‏بدون‏ ‏تست‏ ‏......
      درست‏ه‏ ‏مولف‏ ‏این‏ ‏کتاب‏ ‏که‏ ‏خود‏ ‏طعم‏ ‏کنکور‏ ‏رو‏ ‏در‏ ‏سالیان‏ ‏نه‏ ‏چندان‏ ‏دور ‏کشده‏ ‏است ‏.‏به‏ ‏خوبی‏ ‏نیاز‏ ‏داوطلبان‏ ‏را‏ ‏فهمیده‏ ‏و‏ ‏تلاش‏ ‏کرده‏ ‏است‏ ‏بهترین‏‏ ‏زمینه‏ ‏را‏ ‏برای‏ ‏اماده‏ ‏کردن‏ ‏داوطلب‏ ‏به‏ ‏کار‏ ‏برد‏ ‏....‏ ‏حال‏ ‏با‏ ‏بررسی‏ ‏این‏ ‏کتاب‏ ‏با‏ ‏ما‏ ‏همراه‏ ‏باشید....

[IMG]http://**********.ir/wp-content/uploads/2015/11/d.png[/IMG]
      اصطلاح‏ ‏درسنامه ‏یا‏ ‏خلاصه‏ ‏درس‏ ‏فکر‏ ‏می‏ ‏کنم‏ ‏برای‏ ‏این‏ ‏کتاب‏ ‏بی‏ ‏فایده‏ ‏باشد‏ ‏چرا‏ ‏که‏ ‏متن‏ ‏ها‏ ‏و‏ ‏توضیحات‏ ‏کتاب‏ ‏نه‏ ‏تنها‏ ‏خلاصه‏ ‏و‏ ‏در‏ ‏حاشیه‏ ‏نیستند‏ ‏بلکه‏ ‏مطلب‏ ‏اصلی‏ ‏این‏ ‏کتاب‏ ‏بوده‏ ‏و‏ ‏توضیحات‏ ‏ان‏ ‏از‏ ‏کتب‏ ‏درسی‏ ‏نیز‏ ‏بیشت‏ر ‏می‏ ‏باشد‏ ‏
      ‏ ‏در‏ ‏این‏ ‏کتاب‏ ‏مولف‏ ‏سعی‏ ‏کرده‏ ‏تمام‏ ‏نکات‏ ‏هر‏ ‏فصل‏ ‏و‏ ‏نکات‏ ‏ترکیبی‏ ‏ان‏ ‏رو‏ ‏با‏ ‏سایر‏ ‏فصل‏ ‏ها‏ ‏به‏ ‏نگارش‏ ‏در‏ ‏اورده‏ ‏و‏ ‏دانش‏ ‏اموز‏ ‏رو‏ ‏تا‏ ‏حد‏ ‏زیادی‏ ‏بی‏ ‏نیاز‏ ‏کند‏ ‏درسنامه‏ ‏ها‏ ‏بسیار‏ ‏مفصل‏ ‏بوده‏ ‏و‏ ‏گاها‏ ‏شاهد‏ ‏توضیحات‏ ‏و‏ ‏تصاویر‏ ‏خارج‏ ‏از‏ ‏کتاب‏ ‏نیز‏ ‏بوده ایم‏ ‏.
      نکات‏ ‏این‏ ‏کتاب‏ ‏در‏ ‏بسیاری از مواقع‏ ‏خوب‏ ‏و‏ ‏قابل‏ ‏قبول‏ ‏بوده‏ ‏ولی‏ ‏در‏ ‏جا‏ ‏هایی‏ ‏شاهد‏ ‏اورده‏ ‏‏ ‏شدن‏ ‏نکاتی‏ ‏بوده‏ ‏ایم‏ ‏که‏ ‏شاید‏ ‏در‏ ‏نظر‏ ‏خداننده‏ ‏نکات‏ ‏نابی‏ ‏باشد‏ ‏اما‏ ‏در‏ ‏واقعیت‏ ‏کاربردی‏ ‏برای‏ ‏کنکور‏ ‏و‏ ‏ازمون‏ ‏های‏ ‏ازمایشی‏ ‏ندارد‏ ‏نکاتی‏ ‏که‏ ‏باعث‏ ‏می ‏شود‏ ‏ذهن‏ ‏خواننده‏ ‏از‏ ‏کتاب‏ ‏و‏ ‏زمینه‏ ‏اصلی‏ ‏مطلب‏ ‏دور‏ ‏شود‏ ‏
      همچنین‏ ‏توضیحات‏ ‏بسیار‏ ‏این‏ ‏کتاب‏ ‏باعث‏ ‏میشود‏ ‏که‏ ‏دانش‏ ‏اموزان‏ ‏به‏ ‏اشتباه‏ ‏و‏ ‏بن‏ ‏کمبود‏ ‏دلیل‏ ‏وقت‏ ‏بن‏ ‏جای‏ ‏خواندن‏ ‏متن‏ ‏دقیق‏ ‏کتاب‏ ‏های‏ ‏درسی‏ ‏و‏ ‏قت‏ ‏خود‏ ‏را‏ ‏تنها‏ ‏برای‏ ‏‏ ‏خواندن‏ ‏این‏ ‏کتاب‏ ‏صرف‏ ‏کنند‏ ‏که‏ ‏از‏ ‏نظر‏ ‏ما‏ ‏ا‏ ‏ین‏ ‏بزرگترین‏ ‏اشتباه‏ ‏خواهد‏ ‏بود‏ ‏
      حال ‏به‏ ‏بررسی‏ ‏فصل‏ ‏به‏ ‏فصل‏ ‏کتاب‏ ‏و‏ ‏توضیح‏ ‏دقیق‏ ‏تر‏ ‏اون‏ ‏میپردازیم‏ ‏
      قبل‏ ‏شروع‏ ‏بررسی‏ ‏فصول‏ ‏این‏ ‏نکته‏ ‏رو‏ ‏یاداوری‏ ‏میکنم‏ ‏که‏ ‏زیست‏ ‏سوم‏ ‏بین‏ ‏سه‏ ‏سال‏ ‏کنکور‏ ‏مهمترین‏ ‏بوده‏ ‏چرا‏ ‏که‏ ‏قابلیت‏ ‏ترکیب‏ ‏با‏ ‏تمام‏ ‏فصل‏ ‏هابی‏ ‏‏ ‏سال‏ ‏های‏ ‏دوم‏ ‏پو‏ ‏پیش‏ ‏۱‏ و۲‏ ‏ر.و‏ ‏داراست‏ ‏
      فصل‏ ‏۱ |سال‏ ‏سوم
      این‏ ‏فصل‏ ‏یکی‏ ‏از‏ ‏فصول‏ ‏منم‏ ‏برای‏ ‏کنکور‏ ‏سرا‏ری‏ ‏می‏ ‏باشد‏ ‏
      مولف‏ ‏در‏ ‏این‏ ‏فصل‏ ‏توضیحات قابل‏ ‏قبول‏ ‏و‏ ‏گاه‏ ‏با‏ ‏وسواس‏ ‏زیاد‏ ‏مطالب‏ ‏راتوضیح‏ ‏داده‏ ‏و‏ ‏در‏ ‏خیلی‏ ‏از‏ ‏بخش‏ ‏ها‏ ‏شاهده‏ ‏اضافه‏ ‏گویی‏ ‏هستیم‏ ‏مولف‏ ‏در‏ ‏این‏ ‏فصل‏ ‏نکات‏ ‏خوبی‏ ‏رو‏ ‏اشاره‏ ‏کرده‏ ‏و‏ ‏ترکیب‏ ‏خوبی‏ ‏با‏ ‏سایر‏ ‏فصل‏ ‏ها‏ ‏زده‏ ‏اما‏ ‏ما‏ ‏در‏ ‏این‏ ‏فصل‏ ‏شاهد‏ ‏وجود‏ ‏نکات‏ ‏زایدی‏ ‏بوده ایم‏ ‏که‏ ‏اهمیتی‏ ‏برا‏ ‏کنکور‏ ‏نداشته‏ ‏و‏ ‏بیشتر‏ ‏داوطلب‏ ‏را‏ ‏از‏ ‏متن‏ ‏وموضوع‏ ‏اصلی‏ ‏درس‏ ‏خارچ‏ ‏می‏ ‏کنند‏ ‏

[IMG]http://**********.ir/wp-content/uploads/2015/11/111.png[/IMG]
      فصل 2:

این فصل هم مانند فصل بالا از مباحثمهم و نسبتا اسان کنکور سراسری می باشد این فصل هم مانند فصل 1شاهد تضیحاتیفرائان و گاها خارج از کتاب هستیم که برای تفهیم بهتر اورده شدهاند امااین کار بی هزینه نبوده و باعث هر چه بیشتر شدن کتابشده است
      در این فصل کمتر شاهد نکات بیهودههستیم و مولف تلاش بسیاری کرده و شاهد ترکیب شدن اکثر جانوران همانند ماهی حشرات و... هستیم و سعی شده تمام نکات هریک در یکجا جمه شود کهاین بسیار خوب است و ما از بخش دوم رضایت بیشتری نسبت به فصل اول داشتیم
      [IMG]http://**********.ir/wp-content/uploads/2015/12/ss.png[/IMG]
      فصل 3 و 4:

این فصلها فصل های مهمی در زمینه ترکیب شدن می باشند به طوری که هرساله و در کنکور و آزمون ها شاهد ترکیب شدن سایر فصلبا این فصل هستیم اون هم به دلیل اومدن جانوران فراوان در فصل 3 و آمدن بخش های مختلف مغرو هورمون ها درفصل 4 مولف از پس این بخش ها هم به خوبی برآمده است و نکات و ترکیبات به اندازه و نیاز و حتی خیلی بیش از اون آورده شده و... این فصول هم مورد رضایت ما بود
      [IMG]http://**********.ir/wp-content/uploads/2015/12/%D8%A7%D9%85%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D8%B29.png[/IMG]
      فصول ژنتیک درکتاب دیگری بحث شده اند که هنوز به چاپ نرسیده است

بررسی دقیق سایر فصول هم به زودی گذاشته می شود

[IMG]http://**********.ir/wp-content/uploads/2015/11/t1.png[/IMG]
      این کتاب فاقد تست می باشد

[IMG]http://**********.ir/wp-content/uploads/2015/11/v.png[/IMG]

راستش ایده نوشته شدن این کتاب با این سبک خود یک وجه تمایز خاص می باشد چرا که شاهد کتابی با این سبک تا کنون نبوده ایم

[IMG]http://**********.ir/wp-content/uploads/2015/11/z.png[/IMG]

از نظر کیفیت کاغذ و صحافی هم باید بگویم از کاغذ نسبتا خوبی استفاده شده است و صحافی ان هم در آن چند روزی که آن را بررسی می کردیم خوب بوده

[IMG]http://**********.ir/wp-content/uploads/2015/11/n.png[/IMG]
      خب این هم از بررسی کتابی که با متفاوت بودن و سنجیدن نیاز داوطلب توانسته به شهرت خوبی در بین کتب دست آید اما حرفی ه ما می خواهیم بزیم متفاوت از این کتاب است اینکه آوردن نکات خوب است ولی این نکته هم باید توجه شود که هرچه قدر هم دانش آموز و داوطلب نکته و توضیح بخواند خیلیاز ان ها سر جلسه و یا به مرور زمان از ذهن دور می شود و بهتر بود بجای دادن ماهی ماهی گیری به داوطلب یاد دادهمی شد چرا که اگر نکات رو خود داوطلب بدست بیاورد و بنویسد این نکات به ندرت از ذهن داوطلب می رود و بیشتر به کار می آید به هرحال بررسی این کتاب به پایان رسید و این کتاب شاید دریچه ای باشد برای آمدن کتاب های بهتر که بیشتر با آوردن نکات اصلی و یاد دادن نحوه بدست آوردن نکات به داوطلب کمک کند

منبع: ایران کنکور

منتظر نظرات و بررسی های شما درمورد این کتاب هستیم

2. Top | #2
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دست شما درد نکنه مرسی

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lale94 نمایش پست ها
      دست شما درد نکنه مرسی
      خواهش می کنم ادامه فصول هم تا چند ساعت دیگه اضافه میشه

همچنین بررسی لقمه های ادبیات مهروماه هم تا ساعت 9 شب توی انجمن گذاشته میشه

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      صحبت از فاگوزیست ... دلیل بر جهل و نادونیست ......

.................
      چون شما دوست عزیز داری مثلن به شکل تخصصی کتابای کمک درسی رو تحلیل میکنی

گفتم بدونی بیشتر حواستو جمع کنی ...

........
      یعنی یاد بگیر
      حداقل اشتباه هارد کنکور و دکتر افشار و امثالهم رو شما تکرار نکن

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr. PEDRAM نمایش پست ها

.................

........
      یعنی یاد بگیر

من که فک میکنم همشون یکی ان!! فضای مجاریه!! هویت که اثبات نمیشه!!

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط asma12b نمایش پست ها

من که فک میکنم همشون یکی ان!! فضای مجاریه!! هویت که اثبات نمیشه!!

آره .... احتمالش هست ...

7. Top | #7
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      فاگو خیلی خوبه ولی وقت میخواد باید از اول تابستون کار کنی

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      به نظرم یه جاهایی به بیراهه رفته

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dmb نمایش پست ها
      اینکه پستاش حتی یه لایک هم نمیخوره گواه همچی هست

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط asma12b نمایش پست ها
      اینکه پستاش حتی یه لایک هم نمیخوره گواه همچی هست
      کلا من موافق این گونه بررسی ها نیسنم قبلا به خودشونم گفتم.

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      کلا من موافق این گونه بررسی ها نیسنم قبلا به خودشونم گفتم.
      و من نیز!! دقیقا اولین تاپیکی که زد و کتاب فیزیک اون انتشارات رو مثلا نقد کرد!!!! بنده نیز گفتم این رهی که میروی ...!!!!!

12. Top | #12
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr. PEDRAM نمایش پست ها

.................

........
      یعنی یاد بگیر

سلام
      چرا فکر می کنید بررسی کتاب های فاگوزیست اشتباه هست

کجای کار ما ایراد داره اگه نقدی نظری دارید مستقیم و واضح بگید ن با نیش و کنایه........

شروع کار ما فلن با بررسی کتب هست و شاید در اینده بخش های دیگه ای هم به این سایت اضافه بشه

13. Top | #13
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خوشحال میشم نظراتتون رو مستقیم و دقیق تر بگید تا اگر احیانا ایرادی وجود دارد بررسی شود
      ویرایش توسط mahdi-de : 02 دی 1394 در ساعت 00:12

14. Top | #14
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi-de نمایش پست ها
      سلام
      چرا فکر می کنید بررسی کتاب های فاگوزیست اشتباه هست

کجای کار ما ایراد داره اگه نقدی نظری دارید مستقیم و واضح بگید ن با نیش و کنایه........

شروع کار ما فلن با بررسی کتب هست و شاید در اینده بخش های دیگه ای هم به این سایت اضافه بشه
      pc3ad2f6a23d728fa6e424c4d535498730_748578_orig.jpg

نه دیگه نشد

.........

من خودم عمری ذغال فروشم ..

............

نه جونم .... این خبلا نیست ..

شما باید خودت بری تجربه کنی ....
      سرد و گرم بچشی تا حساب کار دستت بیادو بفهمی یه من ماست چقدر کره داره ...

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi-de نمایش پست ها
      خوشحال میشم نظراتتون رو مستقیم و دقیق تر بگید تا اگر احیانا ایرادی وجود دارد بررسی شود
      عزیزم من کلا با ذات این طور بررسی مخالفم؛انتقاد خاصی به مجموعه شما ندارم.
      هارد کنکورم بود بنده چند جا مخالفتمو گفتم

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن