خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 5 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 61
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

Exclamation اشتباه مفتضحانه ی کتاب همایش ((عمارلو))....دیگه بدتر از این نمیشه

سلام
      دوستان من داشتم برای ازمون این هفته ی قلمیچ از فصل 4 سوم تست میزدم رفتم و تست کنکور 94 رو زدم از کتاب خیلی سبز به یه چیزی برخورد کردم که حالم گرفت و حالم از عمارلو وجزوش به هم بخورد که باعث شد من کنکور 94 رو تستشو غلط بزنم به خاطر غلط اقای عمارلو که اسم بیرون کرده و معلوم شد همش الکی هست
      من کنکور 94 شرکت کردم و دقیقا گزینه ی 4 رو زدم که با تحلیل کتاب آقای عمارلو درست بود ولی غافل بودم از اینکه ... .
      دقت کنین کتاب همایشی که من ازش عکس گذاشتم همون کتابی هست که برای کنکور 94 چاپ شده بود و به اصطلاح جمع بندی زیست برای کنکور 94 بود(همایش پایه که شامل زیست 1و2 بود)
      توی 3تا عکس زیر شما کاملا میتونید به علم اقای دکتر عمارلو پی ببرید
      حالا شما فکر میکنید خوندن این کتابایی که همچین مولفی داره قابل اعتماد هست؟!آیا به چیزایی که در این کتاب میخونید میتونید اعتماد کنید و با تکیه به اونا تست بزنید؟!من که کتابم رو همین الان(خداشاهده)پاره پارش کردم و انداختم دور...من رفتم کتاب همایشو گرفتم برای درسنامه هاش و نکته هایی که از چشم من پنهون بوده و با اعتماد به اینکه کسی که چیزی سرش میشه از کنکور اینو نوشته...خندم میگیره رفتم برای جمع بندی کنکورم کتابی رو گرفتم که درصدم رو ببره بالاتر میبینم باعث شده تستا رو غلط برنم و پایینم بیاره
      به شما هم پیشنهاد میکنم اگر کتاب این اقا رو گرفتید بندازید دور که همچین بلایی سرتون نیاد و به نکاتش اعتماد نکنید

واقعا واقعا واقعا واقعا متاسفم برای آقای عمارلو که ادعای مولف بودن میکنه و هیچی بارش نیست(هیچی) و خودم و سایر کنکوریها بدبخت که برای خریدن کتابی که باهاش تست کنکور رو اشتباه میزنه خدا تومن پول بده
      واقعا متاسفم

(هرکار کردم توی انجمن اپلود نشدن جای دیگه آپلودشون کردم)

http://8pic.ir/images/zdbz81mnazd9lnffx14l.jpg

http://8pic.ir/images/lvj7ea16wd629oo8yjyb.jpg

http://8pic.ir/images/x6nko519lhwt8mmzn3n3.jpg
      ویرایش توسط .SoRoUsH. : 01 دی 1394 در ساعت 15:27

2. Top | #2
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      عمارلو و این و اون را ول کنید
      عشق هست کتاب درسی

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      بیخیال برو جاستین گوش بده

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      عکسا کجان که ببینیم؟؟؟
      تو ی لکه نور نشونم بده ، تا من دنیا بسازم از انفجار و تابشش...

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi100 نمایش پست ها
      عمارلو و این و اون را ول کنید
      عشق هست کتاب درسی
      منم قبول دارم
      میخوام به دوستان بگم کتابای این شخص رو تهیه نکنن که بالای من سرشون نیاد..الله اعلم ممکنه هزارتا دیگه از این نکته ها توی کتاباش باشه(که من میگم حتما هست)

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      واقعا افتضاحه

بچه ها باید تمرکزشون روی کتاب درسی باشه با این وضعیت

7. Top | #7
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط .SoRoUsH. نمایش پست ها
      منم قبول دارم
      میخوام به دوستان بگم کتابای این شخص رو تهیه نکنن که بالای من سرشون نیاد..الله اعلم ممکنه هزارتا دیگه از این نکته ها توی کتاباش باشه(که من میگم حتما هست)
      انشالله برای دوستان عبرت باشه
      شاید شما با اون یک تست ازچند نفر جلو میفتادید

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi100 نمایش پست ها
      انشالله برای دوستان عبرت باشه
      شاید شما با اون یک تست ازچند نفر جلو میفتادید
      دقیقا..منم الان اینقدر عصبیم که حد نداره(اخه الان متوجه شدم این سوالو تو کنکور غلط زدم چون بعد کنکور نگاه سوالات نکردم)
      میدونید چی خیلی سوز داره؟من یادمه این فصلو چندین و چند باز (بالای 10 بار یا بیشتر )از روی کتاب خوندم و بالای 4بار از روی کتاب همایش برای اینکه تستشو بزنم درحالیکه این آقا با کتابش کل زحمت منو به باد داد....

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بهترین و مطمئن ترین منبع کتاب درسیه .
      ویرایش توسط lily7 : 01 دی 1394 در ساعت 15:59

10. Top | #10
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      ای داد بی داد:troll (5):

11. Top | #11
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سلام
      دوستان من داشتم برای ازمون این هفته ی قلمیچ از فصل 4 سوم تست میزدم رفتم و تست کنکور 94 رو زدم از کتاب خیلی سبز به یه چیزی برخورد کردم که حالم گرفت و حالم از عمارلو وجزوش به هم بخورد که باعث شد من کنکور 94 رو تستشو غلط بزنم به خاطر غلط اقای عمارلو که اسم بیرون کرده و معلوم شد همش الکی هست
      من کنکور 94 شرکت کردم و دقیقا گزینه ی 4 رو زدم که با تحلیل کتاب آقای عمارلو درست بود ولی غافل بودم از اینکه ... .
      دقت کنین کتاب همایشی که من ازش عکس گذاشتم همون کتابی هست که برای کنکور 94 چاپ شده بود و به اصطلاح جمع بندی زیست برای کنکور 94 بود(همایش پایه که شامل زیست 1و2 بود)
      حالا شما فکر میکنید خوندن این کتابایی که همچین مولفی داره قابل اعتماد هست؟!آیا به چیزایی که در این کتاب میخونید میتونید اعتماد کنید و با تکیه به اونا تست بزنید؟!من که کتابم رو همین الان(خداشاهده)پاره پارش کردم و انداختم دور...من رفتم کتاب همایشو گرفتم برای درسنامه هاش و نکته هایی که از چشم من پنهون بوده و با اعتماد به اینکه کسی که چیزی سرش میشه از کنکور اینو نوشته...خندم میگیره رفتم برای جمع بندی کنکورم کتابی رو گرفتم که درصدم رو ببره بالاتر میبینم باعث شده تستا رو غلط برنم و پایینم بیاره
      به شما هم پیشنهاد میکنم اگر کتاب این اقا رو گرفتید بندازید دور که همچین بلایی سرتون نیاد و به نکاتش اعتماد نکنید

واقعا واقعا واقعا واقعا متاسفم برای آقای عمارلو که ادعای مولف بودن میکنه و هیچی بارش نیست(هیچی) و خودم و سایر کنکوریها بدبخت که برای خریدن کتابی که باهاش تست کنکور رو اشتباه میزنه خدا تومن پول بده
      واقعا متاسفم

اگر من مدرک برات بیارم جمله عمارلو درست هست اون وقت چی میگی
      دوستان جمله عمارلو درست هست
      ویرایش توسط drmoslem : 01 دی 1394 در ساعت 16:55

12. Top | #12
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      سلام
      1)چیز خیلی عادی هستش -تازه اگه کتاب چاپ اولش باشه و ویراستار علمی نداشته باشه
      2)خودم الان اینقدر کتاب سراغ دارم که غلط ارن که نگو تازه از انتشارات معروفی هم هستن
      3)بله منبع اصلی کتاب درسیه و لی خوب به همون کتاب درسی هم نمیشه اعتنا کرد(وقیقا یادمه سال پیش زیت تجربی مشکل داشت-زیر نویس یه عکس بود-تازه کتاب جغرافی انسانی هم یه مشکل داشت به معلمم گفته بیش از 2 هفته سرش بحث بود اخر سر به این نتیجه رسیدیم کتاب اشتباه کرده)
      حرفایی که میزنم واسشون دلیل دارم (اینو واسه کسایی میگم که میگن تحمت الکی نزن)
      4)در این موارد بیشتر متکی به کتاب درسی باشید-از 2 منبع استفاده کنید-حتما با معلم در میان بذارید

موفق باشید

(راستی خط تو هم مثل خط خودم افتضاحه که خخخخخخخخخ)

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام

واقعا متاسفم

بله میشه گفت تنها کتابی که من دیدم قبل کنکور 94 این نکته رو که پرکاری تیرویید ربطی به کلسی تونین نداره گفته درسنامه ی خیلی سبز بود همجنین دیاپدز لنفوسیت

14. Top | #14
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      ok
      ویرایش توسط drmoslem : 01 دی 1394 در ساعت 16:55

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

Exclamation

نقل قول نوشته اصلی توسط 19behnma91 نمایش پست ها
      خب با فرض اشتباه بودن نکته ی گفته شده تو کتاب عمارلو ، مشکلی برای درست زدن این تست وجود نداره ... سوال گفته کدوم موارد افزایش می یابد حتی نکته ی غلط عمارلو باعث رد گزینه ی 4 برات میشد و کارت اسون تر می شد که ...
      خب ببین‌دوست‌عزیز طبق نکته ی عمارلو در پرکاری تیرویید کلسی تونین زیاد میشه و با افزایش کلسی تونین کلسیم استخوان زیاد و کلسیم خون کم میشه
      پس طبقه همایش عمارلو هر دو مورد زیاد شده و گزینه ی ۴درسته
      شما خوب کتابو بخونید متوجه میشید با افرایش کلسی تونین کلسیم استخوان زیاد میشه

صفحه 1 از 5 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن