X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

غلط هام خیلی زیاده

سلام
      بچه ها من یه مشکل خیلی اساسی که تو آزمون های آزمایشی دارم اینه که تعداد غلط هام خیلی زیاده اونم به خاطر اینکه اکثر سوال ها رو جواب میدم
      یعنی اگه مثلا بین دو گزینه مونده باشم حتما یکیشون رو میزنم
      حتی موقعی که بین سه گزینه مونده باشم و یه گزینه به نظرم آشنا باشه نمیتونم جلوی خودم رو بگیرم که یکی از گزینه ها رو نزنم
      به خاطر همین همیشه تعداد جواب های غلطم زیاد میشه و از کسایی که نصف من جواب دادن ولی درست جواب دادن درصدم کمتر میشه
      چیکار کنم به نظرتون ؟؟؟

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pedram7 نمایش پست ها
      سلام
      بچه ها من یه مشکل خیلی اساسی که تو آزمون های آزمایشی دارم اینه که تعداد غلط هام خیلی زیاده اونم به خاطر اینکه اکثر سوال ها رو جواب میدم
      حتی موقعی که بین سه گزینه مونده باشم و یه گزینه به نظرم آشنا باشه نمیتونم جلوی خودم رو بگیرم که یکی از گزینه ها رو نزنم
      به خاطر همین همیشه تعداد جواب های غلطم زیاد میشه و از کسایی که نصف من جواب دادن ولی درست جواب دادن درصدم کمتر میشه
      چیکار کنم به نظرتون ؟؟؟
      برو روانپزشک خو

دقیقا ما چه کمکی میتونیم بکنیم وقتی مُرددی بین چند گزینه و نمیتونی جلوی

خودت بگیری
      The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دردتون میدونی درمان رو هم میدونی الان اینجا چیکار میتونیم بکنیم؟
      خب شک دار نزن دیگه

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      ناشی از کم تسلطیه
      هدف طراحم همینه
      نزن برادر بیا خونه تو پاسخنامه گیر کارو پیدا کن

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      سلام
      چیکار کنم به نظرتون ؟؟؟
      سلام عزیز مشکل خودمم همینه اگه یه جست و جو میکردی تو تاپیک میدیدی پستو البته تونستم تا جا هایی حلش کنم
      1(علت اصلی کم خوانی و تست کم و عدم امادگی برای ازمونه و بدون که 80 درصد مشکلت همینه/پس بیشتر بخون مفهومی بخون تست بیشتر بزن
      2(بی دقتی که اینم خودش کم نیس عللش/برای جلوگیری تا حد ممکن میتونی=>به محض رسیدن به جواب تست اون رو وارد کن/به شماره تست و شماره جوب دقت کن/قبل از ازمون و حین ازمون شکمت پر باشه/از کسل شدن بپرهیز برای اینکار بعد هر 1 ساعت و نیم یه تکونی بخ خودت بده مثل حرکات کششی/سعی کن رو موضوع متمرکز شی و حواست جمع باشه که میتونی با تمرین در خونه افزایشش بدی
      3(عدم گذشتن از گزینه ها/خوب اگه 3 گزینه یا 4 گزینه بود کلااااااااااااااا صرف نظر کن باید اینکارو انجام بدی در غیر این صورت نزدیک به 60 درصد جوابت غلطه
      اگه بین 2 گزینه هستش اگه میتونی درصد بندی کنی که کدوم درسه خوب بزن اگه نمیتونی تشخیص بدی رد شو/اگه اکثرا 2 گزینرو غلط میزنی کلا دیگه نزن اما اگه اکثرا صحیح میزنی بزن

گزشت از گزینه کار سختیه میدونم ولی خوب باید بتونی بگذری به نمره منفیه فک کن نه به بالا رفتن تراز
      امویوارم نوشتم مفید باشه اگه سوالی بود در خدمتم

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بهترین کار اینه که ازمون رو ب دقت تحلیل کنی تا با دام های طراح آشنا بشی و عمق خوندنت رو افزایش بدی و در کنارش اراده ات رو هم سعی کنی تقویت کنی (که کار سختیه)

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام
      چیکار کنم به نظرتون ؟؟؟
      در کل غلط زدن سوال ها و تعداد غلط ها به چند عامل مربوط میشه
      1.درست نخوندن سوال (در صورت سوال و یا گزینه ها قید هایی یا افعالی به کار برده شدن که به دلیل کامل نخوندن سوال یا درست نخوندن متوجه اونا نمیشی و سوال رو غلط میزنی ) مثلا عین الصحیح فی اعلال و عین الخطا فی اعلال یا میشود و نمیشود یا توی زیست قید هایی مثل اکثرا ، همه و..
      2.عدم تسلط کافی بر مطلب : وقتی درس رو نصفه و نیمه یا بدون تسلط کافی فرا بگیرید این مورد پیش میاد و برای مثال سر جلسه میدونید دوتا گزینه غلطه اما در مورد دوتای دیگه نمیتونید با اطمینان انتخاب کنید .
      3.اشتباهات محاسباتی که بر اثر عواملی چون عجله و ... به وجود می آد .
      مشکل شما مربوط به مورد دوم میشه بیشتر ، شما بدون تسلط کافی میرید سر جلسه و گزینه هایی رو که به نظرتون درسته میزنید با اینکه اون سوال رو کامل بلد نیستید .
      اولا باید بدونید که هر سوال غلط یک سوم ارزش هر سوال درست رو از بین میبره و هر سه سوال هم یه سوال درست رو کامل خنثی میکنه و باعث میشه درصد بیاد پایین پس انتخاب به صورت شانسی یا چشمی و به نظرم ازین دوتا دومی میشه نداشته باشید.
      دوما شما باید تسلط کافی روی درس ها پیدا کنید تا بتونید سر جلسه به سوالات پاسخ بدید و این کار ممکن نیست جز با خوندن
      سوما شما باید مهارت اصلی اینجور آزمون ها رو فرا بگیرید . واقعا نیازی نیست که همه سوال ها روی پاسخ برگ جواب داشته باشن . تکنیک ضربدر منها رو حتما به کار بگیرید ، اول تمام سوال هایی رو که مطمئن هستید در وقتی که دارید جواب بدید ، بعد سوال هایی که فکر میکنید به فکر بیشتر نیاز دارن رو بزنید(منها ) و سوالاتی رو که بلد نیستید رو کاملا رها کنید (ضربدر ها )
      ویرایش توسط AmirMansour : 26 آذر 1394 در ساعت 13:13

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اولا این کار که بین گزینه ها شک دارین ناشی از ناقص خوندن مطالبه..ینی به طور دقیق و کامل نمیخونین مطلبو و سر جلسه به چشمتون اشنا میاد میزنین و تو دام طراح میفتین..دوما قبلا هم یه تاپیکی بود و گفته شد اونجا اگه حتی بین دو گزینه مردد بودین و زدین اون تست رو بعد از ازمون بررسی کنین که چه نتیجه ای گرفتین..مثلا بنده تو زیست بین دو گزینه شک میکردم و میزدم مثلا بین6 سوال اینطوری شاید4 تاش درست در میومد..اما تو دین و زندگی کاملا برعکس..پس نتیجه گرفتم دینی رو حتی در صورت شک بین دو گزینه هم نزنم و زیست رو بزنم.ولی اینکه بین 3 گزینه شک داشته باشی و بزنی خیلی بده و اصلا و ابدا توصیه نمیشه..شما بین 4 گزینه وقتی بین3 تا شک دارین ینی اوضاع خوندنتون تواون درس خرابه..مشاورا توصیه میکنن جوری بخونین که حتی شک بین دو گزینه هم به ندرت پیش بیاد..اما 3 گزینه خیلی خرابه..حتما بیشتر تمرین کنین و تست بزنین..یا روش مطالعتونو عوض کنین

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      جواب نده!!!

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن