خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

چطور ساعت مطالعه مرتب و بدون افت و خیز داشته باشیم!!!

من و خیلی از رفیقام متاسفانه اینطوری که مثلا بعد از دو سه روز 7-8 ساعت خوندن یکباره افت شدیدی پیدا میکنه به 2-3 ساعت میرسه به نظر شما راه حل چیه ؟؟؟با این حجم دروس کنکور پایین اوردن ساعت مطالعه هم منطقی نی ...موندم چیکار کنم ...رفیقام هم همین مشکلو دارن.

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط HAMED19 نمایش پست ها
      من و خیلی از رفیقام متاسفانه اینطوری که مثلا بعد از دو سه روز 7-8 ساعت خوندن یکباره افت شدیدی پیدا میکنه به 2-3 ساعت میرسه به نظر شما راه حل چیه ؟؟؟با این حجم دروس کنکور پایین اوردن ساعت مطالعه هم منطقی نی ...موندم چیکار کنم ...رفیقام هم همین مشکلو دارن.
      سلام
      سعی کنید در روز نیم ساعت ورزش کنید
      برای ساعت مطالعه بالا باید وارد جریان رقابتی شدید بشید و این که انگیزه ای بسیار سرشار داشته باشید هدف نهایی از این همه تلاش و انتظاری که از خودتون دارید رو مشخص کنید براش تلاش کنید و سعی کنید رقیب های خودتون رو شکست بدید
      امتحان کنید ضرر نمیکنید

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط kharkhan نمایش پست ها
      سلام
      سعی کنید در روز نیم ساعت ورزش کنید
      برای ساعت مطالعه بالا باید وارد جریان رقابتی شدید بشید و این که انگیزه ای بسیار سرشار داشته باشید هدف نهایی از این همه تلاش و انتظاری که از خودتون دارید رو مشخص کنید براش تلاش کنید و سعی کنید رقیب های خودتون رو شکست بدید
      امتحان کنید ضرر نمیکنید
      اتفاقا این کار رو هم انجام میدم ...اول در سه وعده هر وعده به مدت یک ربع ولی احساس میکردم واسه درس خوندن خسته ام و اون توان کافی رو ندارم ..الان فقط صبحا یک ربع

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      سلام
      1(اراده قوی و انرژی زیاد
      2(کنار گذاشتن کار های اضافی
      3(بررررررررنامه خوب
      4(پشتکار

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      باور کن همه اینها هست ولی بعد از دو سه روز خوب خوندن ..به قول بعضی ها اون حسش نی..دیگه گیج شدم چکار کنم

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سعی کن هر وقت رقبتت رو از دست دادی شروع کن به فکر کردن یا به هدف هات
      یا اگه جواب نداد به درس هایی که عقبی و یکی با تراز بالاتر از خودت رو فکر کن و بگو اگه بخونم می تونم تراز اون رو بدست بیارم و یا یکی هم ترازت رو در نظر بگیر بگو اون داره بکوب می خونه و اگه من نخونم از اون عقب میفتم این روش کمی استرس آور هست ولی تضمینی ساعت مطالعت رو می بره بالا

7. Top | #7
      کاربر انجمن

Ashegh
      نمایش مشخصات
      به نظر من بايد به هدفت فكر كني و براي رسيدن بهش خيلي تلاش كني.البته اگه مي خواي يه رشته ي خيلي خوبي قبول شي بايد خودتو بكشي اخه خيلي خيلي رقابت سنگين شده .

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط HAMED19 نمایش پست ها
      اتفاقا این کار رو هم انجام میدم ...اول در سه وعده هر وعده به مدت یک ربع ولی احساس میکردم واسه درس خوندن خسته ام و اون توان کافی رو ندارم ..الان فقط صبحا یک ربع
      خیب حالا یه ربع خودش بد نیست ورزش همونشم خوبه ذهنو باز میکنه یه مورد دیگه به ذهنم میرسه

خورد و خورک میزونه ینی بعضی ها هستن غذا نمیخورن انتظار دارن مغز کار کنه من یه چن بار غذا نخوردم درسمو خراب کردم واسه همین گفتم شاید از اون باشه . رژیم خاصی داری ؟آخه نیم ساعت تا سه ربع اونقد انرژی نمیگیره دااش

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن