به نام خدا
اینجا قصد دارم یک تاپیک مفید ایجاد کنم لطفا در گسترش اون کمک کنید (مخصوص سال سومی ها)
چند روز مونده به آزمونای ترم اول معلما آزمونهایی میگیرن که شامل مباحث مشابه مطرح شده در ترم اول و سوالات هم سنگ و نظیر آن ها می باشد .
از شما دوستان عزیز خواهش دارم اگه توی هر درسی ورقه ای که آزمون مستمر دادین آزمون رو اسکن کنید و اون رو تو این تاپیک مطرح کنید. این کار چندین وجه خوب داره که عبارتند از:
1) با نوع و سوالات ترم اول آشنا میشید و شاید همون سوالات تو ترم اول مدرسه شما مطرح بشه و سوالات مشابهی به هم ارائه بدیم تا با آمادگی کامل سر آزمون حضور داشته باشیم .
2) اساتید و دوستانی که مستعد هستند میتونن جواب آزمون رو در ادامه به نقل و قول پست کنن و میتونید نمره امتحانی خودتونو ارزیابی کنید.
3) در مورد سوالاتی سایرین می فرستند خودتون رو محک بزنید و جواب هارو ارسال کنید تا اگه مشکلی داشتید از طرف دوستانمون و اساتید برطرف بشه .
4) اگر در درسی امتحان دادید و جوابهای اون رو هم یادداشت کردید میتونید سوالات و پاسخ های خودتون رو (ترجیحا جدا نوشته شود تا ورقه سوالات شلوغ به نظر نرسد میتونید جوابی رو که نوشتید با لاک غلط گیر پاک کنید و در برگه دیگری بنویسید) پست کنید تا جواب های درست توسط دوستان خودتون بررسی بشه و به بحث و بررسی موضوعات بپردازیم.
در ضمن از توهین و اسپم و از ذکر نام و نام خانوادگی و نام مردسه و معلم مربوطه خودداری شود.
رشته خود را ذکر کنید (تجربی-ریاضی)
با تشکر