سلام
این موضوع رو پیش کشیدم تا به جوری خودم رو خالی کنم ...
. کجای دنیا تست محاسبه دانش استانداردیه ؟
. کجای دنیا سرعت پایین نشون کند ذهنیه ؟
. اصلا بذارید یه جور دیگه بگم ؛ اصلا کار کتاب درسی چیه وقتی هیچ سوالی ( منظور خیلی کمه ) ازش نمیاد و باید حتما کتاب کمک آموزشی داشته باشیم و همراه اون خدا تومان پول خرج کلاس و آزمونا کنیم و به جرئت می گم کسی که پول نداشته باشه حالا مخ هر چیزی هم که باشه به جایی نمیرسه .
. اصلا ما چرا باید وقتمون رو سر ریز ترین مواردی رو که تو بعضی درسای بی ربط با رشتمون وجود داره آشنا باشیم ؟ بعد از این که دانشگاه قبول شدیم چند تا از اون درسا رو می خوایم به کار بگیریم ؟ .... فقط انرژی تلف کردنه ...
یه جا دیدم : فرض کنید 2 نفر می خوان 50 تست فیزیک رو توی 50 دقیقه حل کنن و ببینن کی نمره بیشتری میاره . یکیشون ایزاک نیوتون خودمون و یکی هم غضنفر . غضنفر کلاس رفته و سرعتش توی حل تست زیاده ولی نیوتون خان پول این چیزا رو نداره اما مغز فعالی داره . حالا شروع می کنن به حل کردن ...
غضنفر با سرعتی که داره همه ی سوالات رو می خونه و می تونه 20 تا رو توی 50 دقیقه جواب درست بده ولی نیوتون فقط میرسه توی این 50 دقیقه 15 تا سوال اول رو بخونه و همه ی اونا رو جواب بده .
خوب اینجا برنده غضنفره .
اینطور میشه که ایران فقط دانش رو کپی می کنه و هیچ دانشی ایجاد نمیکنه .
. یکی از معلمام می گفت رفیقش بعد از دبیرستان ، چون پول داشته میره آمریکا درس بخونه اما بعد از دو سال بر میگرده میگه نمیکشم اونجا ادامه بدم .... این موضوع این رو میرسونه که درس باید از ساده و آسون شروع بشه و کم کم سخت بشه و اوج اون تو دانشگاه تجربه بشه . اما تو ایران سخت ترین کار قبل از دانشگاست و بعد از اون خیلی ساده میشه ... برای همینه که پزشکای الآن اکثرا کیفیت ندارن ( ! )
............. اصلا از یه زاویه دیگه بهش نگاه می کنیم : من الان سوم تجربی ام . تو این سن چقدر باید بخونم که کنکور نتیجه بیارم با تمام امکانات ؟ بالای 8 ساعت در روز ... خوب یه نوجوون باید دقیقا تو این دوره که باید از زندگی لذت ببره باید مثل *** بشینه تو خونه یا کتابخونه درس بخونه ؟
همونطور که می دونید چنین افرادی زیادن ( البته از ترس آینده مجبور میشن ) و حالا فکر کنید چنین فردی قبول نشه ( به خاطر زیاد بودن خر خون ها ) ... این فرد از زندگی ناامید نمیشه ؟
تا کی باید از این جا و اونجا بشنویم که فلانی چون تو کنکور رتبه ای که لازم بود رو نیاورده خودکشی کرده ( البته کارشون نا بخشودنیه ) .
.... رشته تجربی معمولا کسی که رتبه بیاره کارش جوره اما رشته های دیگه : طرف 27 سالش شده بعد از 20 سال درس خوندن الان شده مهندس ... الانن میاد تازه تو جامعه میبینه وای کار برای من نیست که ... آخه اون مسئولای **** نباید یه چیزی بگن که ما تا مثلا 15 سال آبنده به این رشته نیازی نداریم ؟
و در آخر باید بگم چون همه به اجبار با این موضوع کنار اومدن من هم باید کنار بیام و بخونم .
ببخشید سرتون رو درد آوردم اما دلم می خواست این موضوع رو با شما در میون بذارم ...