ویرایش توسط hopluk : 03 مرداد 1397 در ساعت 23:26
خوبم خداروشکر
این ترم معدل الف شدم خداروشکر هرچن میشد معدلم بهتر از اینم بشه ولی با شب امتحان خوندن نباید انتظار بیشتری داشته باشم
یکمی معدل افتضاح ترم یکو جبران کرد ولی باید ترمای بعد هم معدلم بالا بره تا اونو کاملا جبران کنه
این چن روزه دو شغله شدم خوب و سریع میگذره وقتم کاملا پره کی بشه برم سرکار خودم تو رشته خودم
خدا همیشه انلاینه ... کافیه دلت رو بروز رسانی کنی... اون موقع می بینی ک در تک تک لحظات کنارت بوده و هست و خواهد بود...
امروز خوب بود . هم خوشحال بودم هم بعضی مواقع پوکر...
فردا امتحان آیین نامه دارم . دعا کنین🤣[emoji23]
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
----* خبری نیس *----
دخترا میتونن بفهمن هیچ حسی بدتر از اینکه تو داخل اتاق نشسته باشی و خواهر خواستگارت تو سالن خونتون ، نیست
مومن همان کافر فاسد ،مادی خودپرست لذت جویی است که فقد کلاه سرش رفته .نقد را فدا میکند تا همان رو به صورت نسیه به دست آورد!!!!آن هم با یک ضریب احتمال بالا،ینی بر فرض ک فردایی بود و بهشتی وبابت اون اعمال هم پاداش دادن تازه باید به ریش دراز این احمق خندید که ای حیـوان!آخر ان همه ریاضت و سختی و روز، جهاد،محرومیت و نفس کشی و چشم پوشی از همه ی لذات و سرکوبی شهوت و دور ریختن شراب و اسایش در زندگی ان دنیا براینکه دراین اخرت باز همانها رو بدست بیاروی؟؟ خب این لقمه رو دور سر چرخاندن نیست؟
اما دین دریایی! انک زندگی را فدا میکند ک دیگری بسازد...از سر سفره برمیخیزد گرسنه و تشنه که گرسنگی و تشنگی دیگری اورا به سر سفره میخواند....
#استاد دوست داشتنی و عشق دکتر علی شریعتی
از بچهایی که از متن قبلی خوششون اومده بود ممنون..استاد مهارت فوقالعاده یی در بازی با کلمات دارن..مطالبی ک دوستشون دارم مثه دومتن قبلی حفظشون میکنم...!وبدون کپی از وبسایتی وبلگی چیزیه..![]()
ویرایش توسط qazl : 04 مرداد 1397 در ساعت 12:33
اگه سر دردم رو نادیده بگیریم ، خوبم
خیلی جالبه این مغز آدما
داشتم فکر میکردم ، سر دردم چقد غیرعادیه
بعد گفتم اشکال نداره ، دو سه روز صبر میکنم ،اگه درست نشد میرم دکتر
بعد فرض رو بر این گرفتم ، که مطمعنن خوب نمیشه: ) پس میرم دکتر
بعد دکتر تشخیص میده تومور دارم
و از اون جایی که خیلی ادم قوی و شجاعی هستم^__________^
خیلی ریلکس با این قضیه برخورد میکنم
بعد صحنه ای تو ذهنم مجسم شد،، که نشستم وسط حموم، موزر بابام تو دستم ،، دارم موهامو از ته میزنم،، و موهام رقص کنان و معلق در هوا ، به زمین میفتن
بعد تصویر خودم رو دیدم ، با چشمهای گود رفته ، بدون مو و ابرو ،یه دونم این لوله ها که نمیدونم اسمش چیه تو دماغم
بعد یه استوری گذاشتم تو اینستا و از همه حلالیت طلبیدم،( تازه همش درگیر بودم که پست بزارم یا استوری)))آخه بعد از یه سال مقاومت و جنگ با غول سرطان ، بهم الهام شده بود روزای آخر زندگیمه
بعدش سیل تماس ها به گوشیم سرازیر شد
رفقام همه داشتن گریه میکردن، من داشتم دلداریشون میدادم
بعد ولی یه معجزه اتفاق میفته و من خوب میشم و سالهای سال در این کره ی خاکی می زیَم( زیست میکنم)
نمیدونم چرا هیچوقت تو فانتزی هام نمی میرم
تهش همیشه به چندش آور ترین شکل ممکن شبیه فیلمهای ابکی تلوزیون خوب و خوش تموم میشه![]()
صد البته که اول و وسطشم هم بی نهایت آبکیه)
ترجیح میدم به این نکته که دکترم*-* عاشقم میشه[ذکر این نکته ضروریه که عاشق روحیه ی شکست ناپذیرم و لبخندی که هیچوقت تو سخت ترین لحظه ها از لبانم محو نشد میشهنه هیچ چیز دیگه]و با هم مزدوج میشم اشاره نکنم
ولی عاغا جدن بی شوخی یه هفتس سرم خیلی درد میکنهمن نوموخام بمیلم
کاش حداقل دکترم چشاش آبی باشه+ سیخس پخ
پ.ن: هر چی گفتین خودتونین*-* اصنشم شفا نمیده ک نمیده
خیلی وقته تو تاریکی ام.
همیشه ترس داشته و عذاب و امیدی واسه اینده .
میدونی چیش وحشتناک شده؟!
اینکه دیگه هیچ امیدی واسه اینده نمی بینم.
واقعا هیچ چیز.هیچ تصوری نمیتونم از فردا بکنم .
انگار سنگ زیر پای این تاریک خونه شده یه لایه نازک از یخ که همین که شکست میرم زیرش و روش یه لایه ضخیم یخ میگیره که به هیچ عنوان نمیشکنه
همین الانش هم سردمه .دارم یخ میکنم ....
صدام!؟لعنتی صدامم در نمیاد ....
عب نداره.
چه اهمیتی داره چه قد اشتباه کردی ، وقتی دیگه هیچ کاری از دستت بر نمیاد؟ هوم؟؟
هر دفعه میگی اگه به گذشته بر می گشتم هیچ اشتباهی رو تکرار نمی کردم،
اما توی هر کدوم از اون موقعیتا دوباره قرار
می گیری بازم کارای قبلی رو انجام میدی،
واقعا چرا ؟
مگه عقب مونده ای چیزی هستی ؟
نمی فهمی وقتی یه بار اشتباه کردی دیگه نباید تکرارش کنی ؟؟
همیشه با خودم میگفتم تو یا خیلی ساده ای یا خیلی خیلی زرنگ اما حالا میفهمم تو فقط " خیلی ساده ای".
اونقدر که دیگه مثل یه زمین نمکزار شدی که هر چه قدرم وقت و انرژی صرفش کنی هیچ سودی نداره.
شاید تو واقعا یه زمین نمکزار بودی !!!!!!!
شاید پدر و مادرت عمر و جوونیشونو بیهوده پای تو هدر دادن !!!!!
شاید هیچ وقت از توهماتت بیرون نیای ،
شاید تا اخرین روز عمرت تو خواب زندگی کنی،
و شاید دیگه نتونی به واقعیت برگردی.
چرا فک میکنی باید یه نفر دستتو بگیره و از این باتلاق بیارتت بیرون ؟؟؟؟؟
هنوز بعد این همه عمر نفهمیدی هیچ نجات دهنده ای وجود نداره ؟؟؟؟؟؟؟
مثل همیشه خودتو زدی به اون راه.
اما باید بگم این تو بمیری دیگه از اون تو بمیریا نیست.
تو خودتو تو اتیشی سوزوندی که هیزمش افکار و رفتار خودت بود.
دیگه بی حس شدی و فک میکنی چون دردی حس نمیکنی همه چی تموم شده ،
اما باید بگم تو فقط یه خاکستری !!!!!!!
یه خاکستر !!!!!!!!
یه آهنگ خیلی قشنگ از علیرضا قربانی گوش کنید حال ادمو خوب میکنه
عشق آسان ندارد
دانلود تیتراژ میانی سریال پدر علیرضا قربانی با پخش آنلاین - دانلود آهنگ جدید
در حال حاضر 1965 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1965 مهمان)