ﭼﺮﺍ ﺣﺘﯽ ﻓﺮﺩﻭﺳﯽ ﮐﻪ ﮐﺘﺎﺑﺶ ﺩﺍﺳﺘﺎﻥ ﺷﺎﻫﺎﻥ ﺍﺳﺖ،ﻧﺎﻣﯽ ﺍﺯ ﮐﻮﺭﻭﺵ ﻧﺒﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ؟؟؟ * ﻓﺮﺩﻭﺳﯽ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺷﺎﻫﺎﻥ ﻭ ﺣﮑﻮﻣﺘﻬﺎﯾﯽ ﻗﺒﻠﺘﺮ ﺍﺯ ﻫﺨﺎﻣﻨﺸﯿﺎﻥ ﻭ ﺑﻌﺪﺗﺮ ﺍﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﻧﺎﻡ ﺑﺮﺩﻩ، ﯾﻌﻨﯽ ﻧﻤﯽ ﺩﻭﻧﺴﺘﻪ ﮐﻮﺭﻭﺵ ﭼﻪ ﮐﺴﯿﻪ؟؟؟* ﺍﮔﺮ ﮐﻮﺭﻭﺵ ﺩﺭ ﺑﯿﻦ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ ﺷﺨﺼﯿﺖ ﻣﻌﺮﻭﻑ ﻭ ﺑﺰﺭﮒ ﻭ ﺑﺎ ﻋﻈﻤﺘﯽ ﺑﻮﺩﻩ، ﺩﺭ ﺗﻤﺎﻡ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺷﺨﺼﯽ ﺭﺍ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﻧﺎﻡ ﭘﺪﺭ ﺑﺰﺭﮒ ﯾﺎ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺍﺟﺪﺍﺩﺵ ﮐﻮﺭﻭﺵ ﺑﺎﺷﻪ!
-------------
ویکی پدیا فقط چیزای علمیش رو قبول دارم ...
چیزای دینی و مذهبی و سیاسی و ... نه!
...
ما شیعیان میگیم اهل بیت یعنی این...سنی ها یه گروهیشون میگن اهل بیت یعنی اهل خانه اصلا ربطی نداره به امامتو اینا...یه گروهیشونم میگن اصلا اهل بیت افراد دیگری هستن...
سنی داریم تو فروم دیگه...
همچنان اسم 1 امام نیست تو قران...
ضمنا شاهنامه داستانی اساطیری و خیالیه...کوروش خیالی نیست که...
حافظ و سعدیم عارف بودن یعنی در مورد خدا شعر میگفتن نه پادشاهان ایرانی..!!
من فعلا میرم درس دارم...شب سر میزنم...
ویرایش توسط NaKayama : 21 آذر 1394 در ساعت 21:00
...
من با این جواب موافقم :این پسره به هیچ وجه صلاحیت اظهار نظر در این خصوص را ندارد و نمی بایست مطرح می شد دیگران از افسانه هایشان جمونگ و غیره را در می آورند و ما امثال کوروش های خود را که در تاریخ وجود دارد به فراموشی سپره ایم این یعنی استحاله فرهنگی و از دست دادن اصالتها
شماهم انقدر گارد نگیر نقل و قول نکن
...
اینکه توی اشعار حافظ و سعدی نیومده کاملا درسته چون جای این مسایل اونجا نیس .
بد نیست نظر شهید مطهری رو راجب کوروش بخونید. سخنان شهید مطهری تقریبا در مقابل گفته ایت اله طباطباییه که گفتن شاید همون ذوالقرنین باشن، میخوام بگم وقتی این عالمان سر این مسئله تفاهم ندارن بحث ما بیهوده اس چون اگه قرار بود به نتیجه برسن خودشون میرسیدن.
همیشه سکوت نشانه ی تایید حرف طرف مقابل نیست ، گاهی
نشانه ی قطع امید از سطح شعور اوست !!!
(میشل فوکو)
هیتلر یه جمله ی معروفی داره:
بدبخت ملتی که تاریخ خود را نداند ، تیره بخت تر از آن ملتی است که علاقمند به دانستن تاریخ خود نباشد و شوربخت تر از همه ملتی است که تاریخ خود را به ریشخند بگیرد .
sghl fر دوستان
به لینک زیر برید تا ابهاماتتون بر طرف شه واگه تونستید جای دیگه هم این صفحه رو بزارید تا ه دست همه برسه.
http://kheradgan.ir/%d8%ad%d8%a7%d9%...7%d9%86%db%8c/
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)