داداش فکر کنم منظور کشوری رو نفهمیدی
تو کشوری هم سهمیه داریم هم تاثیر معدل.
فقط سهمیه برای قطب ناحیه خودت برداشته میشه.
یعنی مثلا من اردبیلی به دانشگاه های آذربایجان شرقی ،آذربایجان غربی و کردستان سهمیه دارم و اون هم به دانشگاه های استان من.
داداش فکر کنم منظور کشوری رو نفهمیدی
تو کشوری هم سهمیه داریم هم تاثیر معدل.
فقط سهمیه برای قطب ناحیه خودت برداشته میشه.
یعنی مثلا من اردبیلی به دانشگاه های آذربایجان شرقی ،آذربایجان غربی و کردستان سهمیه دارم و اون هم به دانشگاه های استان من.
این قصه سر دراز داره
اگه بخواییم سرسری بررسی کنیم میشه مث الان که هرسال یه تصمیم میگیرن
اگه بخواییم ریشه های بررسی کنیم که میرسیم به عدالت آموزشی و عدالت اقتصادی و کمبود بودجه و...که به ما ربط نداره
اگه کشوری شه امسال ،درصد زمین اهمیتش بیشترش میشه ینی؟؟!
من که کلا گیج شدم
Live your dreams
🔱
KowsarDDC
توی بومی تو به استان خودت که بومی اونجایی و چند استان همسایه سهمیه داری یعنی نسبت به افراد دیگه از استان های دیگه تو الویت هستی.
مثلا همین امسال از مدرسه ما رتبه 49 کشوری شده و داره تو شهید بهشتی پزشکی میخونه ، خودش گفت که تو دانشگاه کنار یکی نشسته که رتبش حدود 260 و خرده ای هستش ،
حالا همین 260 چون بومی زنجان بوده فکر کنم تونسته شهید بهشتی قبول شه وگرنه یکیو میشناسم با رتبه 167 نتونسته بهشتی بره رفته تبریز.
کشوری عادلانه تره به نظر من کسی که تو تهران زندگی میکنه الان به خدا فقیر تر از کسی که تو یه شهرستان زندگی میکنه اولا اون شهرستانی حداقل چون قیمت خونش کمتر از نصف تهرانه مجبور نیست تو 50 متر با حداقل 4 نفر آدم زندگی کنه در ضمن مشکل ترافیک و آب و هوای آلوده که داره بچه های تهرانیو روز به روز از نظر حافظه کم حافظه تر میکنه نداره مهمترین عامل درس خوندن هم که آرامش اعصاب هست تو شهرستان بیشتر از شهرای بزرگه . اگرم میگین معلم که من میگم معلم موقعی سرنوشت ساز بود که این همه کتاب کمک آموزشی خوب چاپ نشده بود در ضمن من که به چشم دیدم یکی از دلایل قبول نشدن بچه های کنکوری همین معلمای پر حاشیه کنکور هستن که خدارم قبول ندارن چه برسه که مثل آدم بیان خودشون رو با آزمون آزمایشی و معلمای دیگه هماهنگ کنن تازه این دبیرای میلیونیم که فقط یه عده خاص میتونن بگیرن
و مگه ما چند تا موسسه کنکور اسمی تو تهران داریم که جوابگوی جمعیت زیاده کنکوری باشن ؟ هدف پرستو علوم راه اندیشه و چند تا دیگه واسه همینم هست که با وقاحت تمام میان کلاساشون رو 200 تا 600 نفری برگزار میکنن الان برید ببینید تو موسسه پرستو کلاس شیمی بابایی چند نفره تشکیل میشه به خدا تو سینما آدم کمتر میبینین تا سر این کلاسای مزخرف . سهمیه مناطق برای دهه 60 خوب بود که 2 تا کتاب کمک آموزشی به زور پیدا میکردین مدارس تیزهوشان و نمونه هم فقط تو شهر های بزرگ بودن الان معلم یه مدرسه دولتی تو شهرستان خیلی بهتر از معلمای شاخ کنکور تو تهران کار میکنن این کنکوریا اصلن توهین به مقام معلمه اگه اسم معلم روشون بذارین فقط یه مشت هنرپیشه هستن که به زور جوک و چرت و پرت و تیپ و ادکلن و گوشی اپل و ماشین آخرین مدل میخوان خودشون رو تو دل یه مشت بچه جا کنن برای همینم هست که الان خیلی وقته تعداد رتبه های برتر کنکور تو شهرای کوچیک خیلی بیشتر از بچه های شهر های بزرگه پس شهرستانی های عزیز خوش به حالتون کاش ما هم جای شما بودیم
ویرایش توسط 500 : 16 آذر 1394 در ساعت 21:39
کشوری شدن مربوط به نوع گزینشه
به دلیل تشابه اسمی بین رتبه کشوری و پذیرش کشوری عادیه که انسان دچار اشتباه بشه این دو کاملا متفاوتن
پذیرش هم چنان با رتبه زیر گروه صورت می گیره
منتهی دیگه شانس قبولی یک فرد برای دانشگاه های مختلف یکسان خواهد بود
یعنی اگه فردی در تبریز رتبه اش 50 منطقه یک بشه شانس بیشتری برای قبولی در علوم پزشکی اصفهان نسبت به فردی ساکن اصفهان با رتبه ی منطقه یک 51 خواهد داشت
که الان این طور نیست و شانس داوطلب اصفهانی بیشتره
گزینش کشوری بسیار عادلانه تر از گزینش ناحیه ایه
فردی در یکی از شهر های تهران با رتبه 300 پزشکی ایران می خونه فرد دیگه بارتبه 200 منطقه 3 از استان خودش قبول میشه
این جوری عدالت ایجاد نمیشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)