خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

مشکل تست شیمی

به نام خدا
      سلام من ی مشکل دارم توی شیمی درسمو میخونم بد اگه اون قسمتو اشکال داشتم درسنامه مبتکرانم میخونم بد تست میزنم توی خونه به نسبت خوب تست میزنم اما میرم سر امتحان قلمچی خراب میکنم درصورتی که بععضی وقتا میام خونه میبینم بیشترشو میتونم حل کنم چی کنم واقعا؟
      بعضی حرفها را نباید زد و بعضی حرفها را هم نباید خورد بیچاره دلم چه میکند میان این زد و خورد....

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز
      دوست عزیز اینجور سوالا رو باید از داداش گلم @par.rah بپرسی
      موفق باشی
      بای
      Cyrus The Great
      King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world

3. Top | #3
      srh
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط یهدا نمایش پست ها
      به نام خدا
      سلام من ی مشکل دارم توی شیمی درسمو میخونم بد اگه اون قسمتو اشکال داشتم درسنامه مبتکرانم میخونم بد تست میزنم توی خونه به نسبت خوب تست میزنم اما میرم سر امتحان قلمچی خراب میکنم درصورتی که بععضی وقتا میام خونه میبینم بیشترشو میتونم حل کنم چی کنم واقعا؟
      عليك سلام
      نظر من اينه يكم دقت رو در هنگام خوندن مبتكران بالاتر ببريد
      ازمون دادن هنر مهميه
      بايد ياد بگيريد خوب ازمون بديد

مرور قبل ازمون خيلي مهمه و سعي كنيد كه قبل ازمون از خودتون امتحان بگيريد با تايم استاندارد

موفق باشيد
      در پشت چارچرخه فرسوده ای / كسی
      خطی نوشته بود:
      "من گشته ام نبود !
      تو دیگر نگرد
      نیست!"...
      گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان:
      ما را تمام لذت هستی به جستجوست.
      پویندگی تمامی معنای زندگی ست.
      هرگز
      "نگرد! نیست"
      سزاوار مرد نیست... فریدون مشیری

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سر جلسه باید ابتدا سوالاتی که محاسباتی نیستن رو جواب بدی ( در یه آزمون استاندارد حدود نصف سوالات از این مدل هستن ) بعدش بری سراغ محاسباتی های آسون و محاسباتی هایی که زیاد تمرینشون کردی و بهشون اشراف و تسلط کامل داری. اگه سر جلسه میبینی یه مساله ای هست که شبیهش رو تابحال حل نکردی و بلافاصله راه حلش به ذهنت نمیرسه نباید وقتت رو تلفش کنی و باید ازش ساده بگذری.
      امسال قبولی های پزشکی درصدهای شیمی زیر 45 بسیار زیاد بوده و کنکور تجربی داخل هم 5 مساله شیمی سخت داشت که به نظر من آدم زرنگ کسی بود که اینها رو حل نکنه و وقتشون رو برای تست های دیگه بزاره.
      درضمن از زمان گیر بودن محاسبات هم نترسین شما 20 دقیقه وقت از زمین شناسی اضافه میارین ( چون زمین رو معمولا کنار میزاریم) اگه از تست های محاسباتی فقط 7 تاشون رو انتخاب کنیم ( هر تست شیمی 60 ثانیه متوسط وقت داره ) و اون 20 دقیقه زمین شناسی رو هم بهش اضافه کنیم میشه 27 دقیقه که در این 27 دقیقه راحت میشه 7 تا تست محاسباتی وقتگیر رو حل کرد. اگه شیمی رو خوب خونده باشیم و از سایر تست ها هم بتونیم 15 تاشون رو جواب بدیم درصد شیمی میشه بالای 62 درصد که حتی اگه نمره امتحان نهایی شیمی زیر 15 باشه بازم برای رقابت در رشته پزشکی تراز کافی رو داره.

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط srh نمایش پست ها
      عليك سلام
      نظر من اينه يكم دقت رو در هنگام خوندن مبتكران بالاتر ببريد
      ازمون دادن هنر مهميه
      بايد ياد بگيريد خوب ازمون بديد

مرور قبل ازمون خيلي مهمه و سعي كنيد كه قبل ازمون از خودتون امتحان بگيريد با تايم استاندارد

موفق باشيد
      مرسی اما چرا باید مثلا یه روز قبل ازمون مرور کرد؟اینجوری که دوباره همه یادمون میاد منظورم اینه خب مثلا ما یه روز قبل کنکور که نمیتونیم مرور کنیم ....
      بعضی حرفها را نباید زد و بعضی حرفها را هم نباید خورد بیچاره دلم چه میکند میان این زد و خورد....

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط یهدا نمایش پست ها
      به نام خدا
      سلام، اول اینکه سوالات قلمچی چون مطابق با کنکورای اخیر هستش سطح بالاتری نسبت به بقیه سوالات دارن اما اینکه خونه میتونی حل کنی یعنی اینکه مدیریت آزمون نداری سر جلسه / توازن بین حل تست و استفاده از زمان نداری

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن