موج آزمون شیمی پـــایه نشر الگو
شیمی جـــــامع آزمون فـــــــــــار
شیمی جـــــامع IQ گـــــــــــــــاج (پیش گویی !)
دوست عزیز....جدای از شوخی که میدونم قصدی ندارین...و فقط میخواستین شوخی کنین...اما.....به نظرم باید به فردی که داره کمک میکنه به دوستاش تا انتخاب درست رو انجام بدن.....احترام گذاشت....هرکسی میخواد باشه...همین که میخواد دوستاش دچار خطا نشن خودش خیلی کار ارزشمندیه....ایشون میتونستن با کسی بحث نکنن و چیزی هم نگن...اما همین که چند نفر ادم راه درست رو نشون بدن خودش بی نهایت کار بزرگیه .....حالا ایشون نحوه بیانش ممکنه طوری باشه که شاید هرکسی نتونه منظور ایشون رو درک کنه.....
امیدوارم متوجه شده باشین منظورم چیه....
ویرایش توسط mehrsa.m : 10 آذر 1394 در ساعت 19:50
...
حالا تا ما هم شیمی را تموم کنیم و و قت آزمون زدنمون بشه آی کیو هم اومده مقایسه کنیم ببینیم کدوم خوبه عجله نکنیم بهتره
من فار رو گرفتم راضيم كاملا
الگو ثابت كرده غلط واشتباه علمي داره كه خانمان سوزه! وقتي به عنوان درست يادش بگيري حالا زيستشو اونقدر تسلط دارم ميفهمم اما شيمي رو ترجيح ميدم ريسك نكنم با كتاب كه تازه اومده و بدون شك مثل بقيه كتاباي الگو تو چاپ هاي اوليه پر ازمشكل
پيش رو هم فار
هم سبك تست هاش جديده و مشابه كنكوره هم ايده ميده پاسخ تشريحي عالي
به نظرم کتاب الگو حداقل یک لول بالاتر از فار هست خودم الان آزمون فارو دارم میزنم توی بخش استوکیومتری تست ایده دار زیاد نداره شاید از هر ده تا تست برای من یک یا دو تا تست ایده دار داره ولی استوکیومتری اینو نگاه کردم به مراتب بهتره مخصوصا اون آزمون 20 از 20
من که گذاشتم بمونه تابستون به خدمت این کتاب جوندار برسم
سلام تست های الگو مخصوصا آزمون های اخرش بهتر از فاره به قول دوستمون ایده های بهتری داره ولی بدیش بودجه بندی بدشه...من که نمی تونم باهاش پیش برم..
بودجه بندی فار عالیه...قدم به قدم و چنتا درسو شامل میشه...
در کل من فارو بیشتر قبول دارم...
A SONG OF ICE AND FIRE
كتاب فار رو من دوس دارم ولي اصن تو قسمت استوكيومتري سوال ايده دار و جالب نداره
ولي مولف اين كه ميدونين كيه ..
سوالاش تو ازمون كانون خيلي خوبه
سوالاي خوبي بودن اول صبحي ميخام با شيمي شروع كنم
سلام اتفاقا الگو هم غلط فراوون داره،بودجه بندی فار به این صورته که از هر فصل تقریبا چهار تا آزمون داره،و بعد از اون دو یا سه تا آزمون ترکیبی با بقیه فصل ها داره،اینجوری که خیلی بهتر میشه سوال ترکیبی حل کرد!الگو آزمون ترکیبی از سایر فصل های کتاب نداره فقط جامع دوم و سوم داره...
مثلا من با اینکه الان تو شیمی دوم ترکیب یونی(فصل سوم) هستم ولی وقتی اخر هفته آزمون میدم(بعد از تموم کردن فصل) یک آزمون انتخاب میکنم که هر سه تا فصل دوم پوشش بده تا دوباره دوره کنم فصهای قبل رو...
دقیقا بر عکس باید ببنی با کدوم روش و متد بهتر میتونی پیش بری...قرار نیست همه با یک متد درس بخونن،یکی پشت کنکوره بیشتر وقت داره یکی باهوش تره و ...مشاورت درباره تو این حرف زد نه همه کنکوری ها،سوالات شیمی کنکور هم روندش مشخصه و به ترتیب فصلهاست...نظر من این بود،من از مهر با فار پیش اومدم و الانم راضی هستم...
موفق باشید
A SONG OF ICE AND FIRE
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)