موج آزمون شیمی پـــایه نشر الگو
شیمی جـــــامع آزمون فـــــــــــار
شیمی جـــــامع IQ گـــــــــــــــاج (پیش گویی !)
امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
واقعا چرا بحث بیجا ... کنکور نزدیکه هر کتابی دارید اونو بخونید ... فرقی هم بین مبتکران و گاج و فارو الگو و هر کوفته دیگه ای نیستش .... چرا خودتونو و ذهتونو آشفته میکنین .. الان مثلا فار خریدین یا الگو شیمی رو صد میزنین ... بسه بابا چقدر حاشیه .. این بحثا فقط به ضرر کسایی که الان تو انجمنن و ذهنیتشون به کنکور یه چیز دیگه ای (منظورم رو امیدوارم گرفته باشین ) و میرن تموم اینا رو میخرن و خودشونو بدبخت میکنن و یه استرس زیادی
با حرفتون موافقم....اما خب یه سری پیش نیاز احتیاجه....ببینین نمیشه همینطور فقط کتاب رو خوند و بعد بری 100%بزنی
احتیاجه یه منبع قابل اعتماد داشته باشی تا ماهی گیری یادت بده....
اشکالاتت رو برات رو کنه...سبکشم طوری باشه که مثل کنکورای الان باشه....احتیاجه ادم خودشو قبل از مرحله ی اصلی امتحان کنه....تا غافل گیر نشه....
به نظر میاد مولف فار تونسته این رو به خوبی یاد بده......
امیدوارم متوجه توضیحم شده باشین.......
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
من میام دو کتاب گاج و مبتکران رو جلوت میزارم خوب .. درسنامه مبتکران رو بخونی میتونی صد در صد تستای گاجو بزنی درسنامه گاجو بخونی میتونی صددرصد سوالای مبتکرانو بزنی .. این معنیش چیه معنیش اینه
در درجه ی اول کتابای کنکور فرق خاصی با هم ندارن به جز نام و انتشاراتشون
در درجه ی دوم تست تیپ ها محدود و خاص هست دیگه نامحدود نیس
در درجه ی سوم اگه کتابی مثله مبتکران یا هر کتاب دیگری وقتی مفهوم رو بهت یاد داد میتونی هر سوالی بهت دادن جواب بدی
در درجه ی چهارم کسی که تا الن منبعش رو انتخاب نکرده دیگه کلاهش پس معرکس ...
منم با شما موافقم :
تفاوت خاصی بین این کتابا نیست :
مبتکران : خیلی سبز! :: گاج ::
سر و ته همشون یه کرباسن
...........................
اما .... اما .... اما ...
فــــــــــار یه دونه است ....
شیمی فار در بین همه ی کتابای شیمی، شبیه «عسل» در بین همه غذاهاست ..
.........
گفته میشه واسه هر دردی دواست .....
ولی عسل شفاست ...
میدوتی تفاوت شفا با دوا چیه ؟!؟
دوا ماله یه درده ... شفا دوایی بر تمام درداست ...
الهی خدا همه مارو شفا بده ...
...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)