سلام
من امسال کنکور سراسری 94 شرکت کردم و یک دانشگاه روزانه هم قبول شدم ولی چون پیش دانشگاهی فارغ التحصیل نشدم و یکی از درسامو افتادم دی ماه نتونشتم دانشگاه ثبت نام کنم
سوالم اینه از کنکور سراسری سال بعد محروم شدم و نمیتونم برم دانشگاه روزانه؟
سلام
من امسال کنکور سراسری 94 شرکت کردم و یک دانشگاه روزانه هم قبول شدم ولی چون پیش دانشگاهی فارغ التحصیل نشدم و یکی از درسامو افتادم دی ماه نتونشتم دانشگاه ثبت نام کنم
سوالم اینه از کنکور سراسری سال بعد محروم شدم و نمیتونم برم دانشگاه روزانه؟
دوستان سلام
این دوست عزیزمون میتونه امسال کنکورسراسری ثبت نام کنه ولی آزادانتخاب رشته کنه عایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز
مگه روزانه قبول شدی و نرفتی؟؟؟؟
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
سلام دوست عزیز...بله محروم شدین شما..من دوست خودم همین مشکلو داشت و محروم شد کنکور امسالو..شما هر رشته ای که دانشگاه روزانه قبول بشی و به هر دلیلی نتونی بری دانشگاهو اعم از پاس نکردن درس وغیره از کنکور سال بعد محرومی...تنها کاری ک میتونی بکنی اینه که بری به هر روش نمره رو بگیری از اون درس..اگه شهریور پاس نشد باید میرفتی نمره میگرفتی..حالا هم دی باید بگیری نمره رو..حتی اگه شده درس داخل مدرسه ای هست امتحان باید التماس کنی نمره رو بهت بدن وگرنه محرومی سال بعد...
دوستان یه سوال کوچیک دیگه هم دارم
من رفتم یه مدرسه بزرگسالات ثبت نام کردم حضوری
گفتن تو این امتحان دی ماه با نمره 7.5 قبول میشی حالا اگه نشدم و رفت برای خرداد سال بعد اونجا هم با 7.5 قبولم؟
دوستان یه سوال کوچیک دیگه هم دارم
من رفتم یه مدرسه بزرگسالان حضوری ثبت نام کردم
گفتن تو این امتحان دی ماه با نمره 7.5 قبول میشی حالا اگه نشدم و رفت برای خرداد سال بعد اونجا هم با 7.5 قبولم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)