خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 20 از 20
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sajad96 نمایش پست ها
      خیر باید حداقل 10 بگیری
      نقل قول نوشته اصلی توسط sajad96 نمایش پست ها
      دومین باری که شرکت میکنید به احتمال زیاد نمره مستمری شامل نمیشه پس سعیتون رو بکنید
      چرا؟من که حضوری ثبت نام کردم

2. Top | #17
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دلیلش رو قطعی نمیدونم ولی این احتمال وجود داره,در هر حال شما واسه 12 به بالا بخون که مطمعن شی

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط رضا12345 نمایش پست ها
      سلام
      من امسال کنکور سراسری 94 شرکت کردم و یک دانشگاه روزانه هم قبول شدم ولی چون پیش دانشگاهی فارغ التحصیل نشدم و یکی از درسامو افتادم دی ماه نتونشتم دانشگاه ثبت نام کنم
      سوالم اینه از کنکور سراسری سال بعد محروم شدم و نمیتونم برم دانشگاه روزانه؟
      شما اصلا مجاز به ثبت نام در دانشگاه نیستی.فوقشم محروم شدی برو تهران سازمان سنجش نامه بگیر
      پاسخ به سوالات سربازی

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام
      من امسال کنکور سراسری 94 شرکت کردم و یک دانشگاه روزانه هم قبول شدم ولی چون پیش دانشگاهی فارغ التحصیل نشدم و یکی از درسامو افتادم دی ماه نتونشتم دانشگاه ثبت نام کنم
      سوالم اینه از کنکور سراسری سال بعد محروم شدم و نمیتونم برم دانشگاه روزانه؟
      طبق اعلام سازمان سنجش شما نمیتونی در کنکور 95 شرکت کنی و انتخاب رشته دانشگاه آزاد رو انجام بدی. سال های قبل میشد و منم فکر میکردم میشه ولی دیروز پرسیدم از سازمان سنجش و گفتن که نمیشه.

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دوستان یه سوال کوچیک دیگه هم دارم
      من رفتم یه مدرسه بزرگسالان حضوری ثبت نام کردم
      گفتن تو این امتحان دی ماه با نمره 7.5 قبول میشی حالا اگه نشدم و رفت برای خرداد سال بعد اونجا هم با 7.5 قبولم؟
      خرداد هم با 7.5 پاس میشی ولی شهریور چون نمره مستمر نداره باید 10 گرفته باشی

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن