سلام دوستان من چند وقت پیش ی مطلبی خوندم درباره مشاوره های علیپور،بعد تو وبلگشو دیدم ،ارتقا تراز ها واقعا چشمگیر بود
کسی از برنامه ایشون استفاده کرده بچه ها؟نمونه ای دارین از برنامشون؟
ممنون ازونایی که جواب میدن
سلام دوستان من چند وقت پیش ی مطلبی خوندم درباره مشاوره های علیپور،بعد تو وبلگشو دیدم ،ارتقا تراز ها واقعا چشمگیر بود
کسی از برنامه ایشون استفاده کرده بچه ها؟نمونه ای دارین از برنامشون؟
ممنون ازونایی که جواب میدن
بابا بسه چقد تبلیغ.هرکیی رسید چرتو پرت میگه.هی علی پور علی پور
از نشانه های یک ذهن فرهیخته، آن است که در عین مخالفت با عقیده ای!به آن احترام بگذارد...
بازم تبلیغ؟
بسه دیگه
امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
من بهش زنگ زدم چندتا نکته برداشت کردم میگم بدون قضاوت
خوبی هاش از نظر من
1. اولین چیزی که مشخصه وقتی باهاش صحبت میکنی معلومه که کتاب ها را جویده، تسلطش وحشتناکه .... مثلا به من سه شنبه هفته پیش درباره رگ کرونر گفت که تغییر کتابه و حتما ازش سوال میاد توی کانون
2. میگه تو برنامه ریزیشبه روشی هست به اسم پارتو. روی موضوعات خاصی بیشتر تاکید میکنه میگه هشتاد درصد سوالات از همون جاهایی که مشخص میکنه تو برنامه ها میاد
3. برنامه رو روزانه و از طریق تماس میده
4. متد مشاوره اشم گفت یادم نمونده ولی اون موقع توی اینترنت سرچ کردم. ظاهرا همون روش سینا تهرانیه
معایب
1. اگر آرمونی غیر از قلمچی میدید اصلا بهش زنگ نزنید، اصلا قبول نمیکنه
2. قیمتش یکم سنگین بود ماهیانه 250 تومن غیر حضوری ، اصلا درباره تخفیف حرف نزنید که تخفیف به هیچ عنوان نمیده
3. خیلی مغروره.... ( البته خودش میگه به خاطر نتایجش)
4. اگر کلاسهای مدرسه اتون زیاده یا آموزشگاه میریید خیلی احتمالش کمه که قبولتون کنه. به کلاس کنکور اصلا اعتقاد نداره، میگه هیچکدوم از بچه هاش کلاس نمیرن و نتیجه هاشونم هی بهتر میشه.
در کل برداشت من نسبت به ایشون اینه که این یه مشاوری شبیه سینا تهرانی هست، فقط جوونتر و هنوزم اونقدر مشهور نشده. ضمنا دقیقا مثل سینا تهرانی توی وبلاگش نوشته که هر مشاوری که فکر میکنه تسلط علمیش بیشتره و روش های مطالعه اش بهتره بیاد و با هم توی کنکور سراسری شرکت کنند، هرکی باخت صد میلیون تومان به اون یکی پرداخت کنه.
من فک میکردم اینجا انجمن بچه های کنکوریه ولی مث این که پر شده از اکانت های فیک که مشاورا نشستن تبلیغ خودشونو میکنن
من هم می تونم ...
ایشون دیگه کی هستن؟سینا تهرانی کیه؟علی پور کیه؟
این روشها چیه؟یعنی چی 80 درصد مطالب از جاهایی که مشخص کرده میاد؟
من خودم روشی دارم به نام AS ..خب روش من بر حسب شیوه ی تست زنی و انجام مرورهاست...کاملا سبک خاصیه و هیشکی به این شکل نمیره...میتونید امضای بندرو مشاهده بفرمایید اونجا تقریبا همه چیز رو گفتم...
ولی این که گفته بشه روش پاریو اینا دیگه چه صیغه ایه؟خ بگه اینجاهاروبخون از اینجاها بیشتر سوال میاد..دیگه پاریو چیه؟والا
بعدشم ینی چی که سینا تهرانی میگه بیا کنکور بدیم هر کی برد 100 میلیون بده؟مشاور باید علم مشاوره ای داشته باشه....نمیخواد رتبه برتر کنکور شه که..میخواد رتبه برتر کنکور بکنه...
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
آخی خیلی با نمک بود اگه این بابا 100 میلیون پول داشت الان با پیژامه ننشسته بود پشت کامپیوتر واسه خودش کامنت میذاشت. در ضمن شما که اینقدر دقیق خوبیاش یادته چطور روش کارش یادت رفته ؟ اگرم تو روش سینا تهرانیو تو اینترنت پیدا کردی بیا من 100 میلیون بهت میدم تازه اونم کاره خاصی نمیکنهبعدم به روباه میگن شاهدت کیه میگه دممه داداش افشارم همین جوری افشار شد فقط از تو آغای !!! علیپور یکم زرنگ تره جمع کنید این بساطه چاپیدنتونو
ویرایش توسط 500 : 23 آبان 1394 در ساعت 17:36
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)