خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 18 از 18
    1. Top | #16
      500
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط neginsotude نمایش پست ها
      من نمیخواستم جر و بحث کنم، اما نمیفهمه چی میگه، دلیلی نداره بیام اینجا برای مشاوری که خودش تو وبلاگش زده دیگه دانش آموز نمیگیره تبلیغ بکنم.
      گفتم حماقت انتها نداره
      آره درسته حماقت بی انتهاست انقدر انتها نداره که یه عده دارن میلیون میلیون پول تو جیب کسایی میریزن که اگه معجزه ای برای درس خوندن بلد بودن خودشون الان تو این تاپیکا دنبال یه قرون پول صبح تا شب آنلاین نبودن که به هوای پاد کست های رایگان و مطالب انگیزشی رایگان
      بخوان مشتری جذب کنن اگه این بابا دیگه شاگرد نمیگیره پس تو چرا اومدی راجع بهش تاپیک میزنی ؟ ببین عاقا ... خودتی این چیزا دیگه قدیمی شده امروز میان صوت میذارن روش برنامه ریزی بهتون یاد میدیم صد در صد رایگان یه عده میوفتن دنبالشون به به و چه چه و تعریف و بادمجون دور قاب چینی که ببین داره رایگان کار میکنه اما یکی نیومد با خودش بگه خوب آخه بنده خدا برنامه ریزی سخت ترین کار یه مشاوره که این مشاور نما ها برای اینکه بلد نیستن با زرنگی میان اصل کارو میندازن گردن خود دانش آموز بعد تمام کارشون میشه چرت و پرت انگیزشی به خورد یه مشت آدم پر استرس و نا امید دادن حالام شما هم یکی از همینا البته پر رو تر چون از اولش میخوای خودتو گرون نشون بدی که باورت کنن نه دوستان ما تو ایران چیزی به اسم مشاور کنکور نداریم خیالتون راحت من فقط یه نفرو دیدم که یه چیزایی بارشه اونم دیبازره که اونم یکی از فامیلامون که فرزانگانی بود رفت پیشش سال پیش ترکوندش الان داره واسه سال دوم میخونه و اگه سال پیش خودش میخوند الان زیر 10 بود . اطلاعاته بچه های انجمن از صد تا از این مشاورا بیشتره از قدیم گفتن
      کل اگر طبیب بودی سر خود دوا کردی
      یه سفره ای بازه یه مشت حقه باز نشستن مشغول خوردنن. حالا راست میگی الان شما با این آقا مشاوره داری بیا اسم و فامیل و شماره پرونده سراسریتو وقتی ثبت نام کردی بذار سال دیگه که علی پور رتبه یکت کرد بیا کارنامتو ببینیم

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان من چيزي نميگم همه بچه ها خودشون اگاه هستن
      فقط روش پارتو من تبليغ هيچ چيزي رو نميكنم فقط اينو ٨ سال پيش من موسسه اي كه واسه زبان كار ميكردم گفتن،روشش هم اينه ٨٠ به ٢٠
      ٨٠ درصد زمانو براي كارهايي بزاري( ميتونه تعميم داده بشه به هرچيزي)صرف ٢٠ كار كليدي بكنيد كه ٨٠ درصد نتيجه رو براي شما داره
      اينكه ميگه سىالارو مشخص ميكنه حرف بيخودي بيش نيست مگه فقط واسه ازمون قلم چي بدونه
      اما به طور كلي ديگه الان همه ميدونن كدوم قسمت سوال خيز تر و مهمه پس اونجا تمركزتون رو بزاريد
      بعدم اگه كسي مشاور اصرار داره حتما مشاوري خوبه با هر ازموني كار كنه نه پورسانت يه موسسه
      بهترين مشاور هم خودتون هستيد
      تو همين انجمن يه دوست عزيزمون اقاي سعيد تايپيك هاي فوق العاده داره ميتونيد استفاده كنيد يا بعضي فايلاي دكتر افشار(دقت كنيد نگفتم مشاوره بگيريد فقط فايلارو گوش بديد مفيده شما نبين كي ميگه ببين چي ميگه) اينجوري عملا مشاور نياز نداريد مگه اينكه بخوايد چك كنيد خودتون رو كه تو خط هستيد يا نه

3. Top | #18
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bahat-ghahram
      نمایش مشخصات
      بااجازه

بدلیل کل کل ، خارج شدن از بحث اصلی

تایپیک بسته
      ویرایش توسط MohadeseH_M5R : 23 آبان 1394 در ساعت 20:47

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن