زیست پیش : گاج یا الگو یا خیلی سبز ؟
سلام.
کدوم یک از این سه تا کتاب خوبه؟ من میخام زیست را خوب بخونم و به درصد بالا برسونم. خودم یه نگاهی به کتاب خیلی سبز کردم. اما درسنامه ش تو پاسخنامه بود. ولی در کل بد نبود. اما میخوام بهترین و نزدیک ترین کتاب به کنکور را بهم معرفی کنید. که بتونم نتیجه خوبی هم بگیرم. (درضمن من دیپلم ریاضیم و میخام تجربی کنکور بدم)
خیلی سبزو کلا بیخیال...
گاج تستاش سالمن ولی تقریبا ساده چون ریاضی بودی به نظرم واسه شروع خوب باشه(یادمه سارا همتی تویه مصاحبه بعنوان یکی از منابعش اینو گفته بود)....
الگو تا دلت بخواد غلط داره ولی خب تستاش جون دارن...
بعدشم زیست که این حرفا رو نداره.....از یه کنار شروع کن همه منابع تو بازارو بخون دیگه بخون دیگه دفعه اول سخته بعدش تکراریه دیگه
یه بنده خدایی بود فک کنم 91 یا قبلش بود...104 بار کتاب زیستو خونده بود....هیچی دیگه چه میخواستی بشه صد زد...
سوالی هم داشتی برو سراغ بچه ها...هم کلاسی ..کتابخونه...انجمن...من؟؟؟!!!!!. ....نمیدونم دیگه..هرکی گیرت اومد...
راستی شما حتما در جریان هستی کهبهترین و نزدیک ترین کتاب به کنکور کتاب درسیه دیگه....واسه زیست اینجوریاس...
ویرایش توسط amirhosseinR : 10 مرداد 1395 در ساعت 05:02
براي زيست سال دوم خيلي سبزو بگير از الگو بهتره ولي الگو سوم بهتره پيش ١ و ٢ هم الگو بگير ولي چون رشتت رياضي بود بهتره اول گاج جامع رو بخوني بعد اينا رو درنهايت هم مي توني اي كيو گاج رو بگير سراغ بقيه منابع نرو لطفا
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان عزيزم فعلا خداحافظ !
نظرات بازم متفاوت !
اگ آموزش میخوای واس دوم و سوم خیلی سبز بگیر
واس پیش اول کتاب و همایش نشر دریافتو بخون بعد برو سراغ الگو!
یا هم کلا کتاب درسی + نشردریافت + گاج( متوسط رو به بالا )
یا
کتاب درسی + نشر دریافت + الگو ( سطح بالاتر )
کتاب درسی + نشر دریافت + iq گاج
ببین الگو خصوصیاتی داره iq ی جاهایی بهتر ! مثلا الگو ی سوالایی داره حتی به جمع یا مفرد بودن کلمات هم توجه کرده و ازش تست استفاده کرده ! ین کوچیک ترین نکاتی ک طراح هم ممکن بهش توجه نکنه الگو اومده ازش تست طرح کرده ! واس همین که بعضی ( خیلی کم ) بچه ها میگن الگو خوب نیست و حاشیه رفته !
گاج جامع تستاش نه سخت نه آسون واس کسی که تازه میخواد زیست بخونه مناسب
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
سلام
کتاب درسی+تست گاج جامع+حاشیه نویسی و یادداشت نکات گاج و مرور دوباره کتاب+تست الگو یا آی کیو گاج+حاشینه نویسی و مرور کامل
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)