نوشته اصلی توسط
*Yousef*
من فاز تخریب روحیه رو دارم؟ خوبه تو همه تاپیکا بدجور جواب اونایی که موج منفی می دادنو دادم,
بله معدل کاملا قابل جبرانه اما این جبران یه برنامه ریزی می خواد, شما داری خیال پردازی میکنی بیاین همه زیستو 80 بزنین, کنکور که *** نیست, به این میگن خیال پردازی, اصلا صحبت کردن از درصد تو این مقطع چه 10% زیست باشه چه 80% زیست خیال پردازیه, تنها کاری که تا بعد عید باید کرد بالا بردن سطح علمی هست و از بعد عید میشه درصد خودتونو بفهمین, الان بیاین بگین زیستو 80 میزنیم بخدا نمیزنین!
برین از اونایی که پارسال قبول شدن با معدل پایین بپرسین بگین اقا شما اینجوری خیال پردازی کردی؟! بخدا نه فقط نشستن درس خوندن و اخرش درسی که خوندن درصدشونو ساخت,
تمام منظور من اینه که اهل عمل باشین نه حرف, دو سال حرف زدم و هیچی نشدم ولی امسال خداروشکر دارم زیست قلمچیو دفترچشو تو خونه و خدایی کاملا با شرایط ازمون میزنم و زیر60% تا حالا نزدم,
معدلمم 12 هست و روزی 11ساعت حداقل دارم می خونم, پس نگو داداش من که موج منفی میدم, کسی که وضعش خراب باشه خودش نمی تونه موج منفی بده و اگه هم بده اولین نفر خودش ناامید میشه, اما میبینی که من ناامید نیستم ,
ماکس تلاشتونو کنین, حرف نزنین , عمل کنین...