سه تا درصد بالای 50 داره طرف ! زیست 50 خودش میدونی چیه ؟ اگ معدلش بالا بود خب این رتبش زیر 7 هزار بود ! پس نمیشه از تاثیر معدل چشم پوشی کرد
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
صد در صد شما زحمتتو بکش ایشالا که موفق میشی حتما
ولی دوست عزیز تو رشته ی تجربی بخاطر تعداد شرکت کننده و درصدای بالا و سخت بودن کنکور تجربی معدل خودشو خیلی بهتر نشون میده من ساز مخالف نمیزنم من اینارو دیدم من دشمنی ندارم اصلا شما هرکاری دوست داری بکن ولی معدل تو کسب رتبه ی برتر و بخصوص تو کسب رتبه واسه رشته های پزشکی خودشو نشون میده من خودم معدلم ۱۳ هستش و نیت بدی ندارم واسه این حرفم اما باز خود دانی
عاغا من از یه دید دیگه میگم این دوستان درصداشون به ۱۷۰۰۰ نمیخوره هاااا برین گزینه ۲ با این درصدا رتبه ۱۰۰۰۰ الی ۹۰۰۰ کسب میشه!!!!!!»!!!!!
سلام تاپیک خوبی بودش
فقط منو یاد بدبختیم افتاد ک تازه فراموشش کرده بودم
اره همون معدلم ک 16/60 شد
اگ درس ب درس بشه تاثیر 13 14 15 دارم تو کارنامه ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا
نباید به قطعیت روی درصد بالا توی درس مهمی مثل زیست که هر سال سبک اون غیر قابل پیش بینی تر میشه اکتفا کرد چون گزینه ها طولانی دام های تستی زیاد و وقت بیشتری برای پاسخگویی می طلبد معلوم نیست جواب هم درست باشد یا نه امکان داره یه گزینه درست تر باشه هیچکس همچین ریسکی نمیکنه چون میدونه درصد متعادل تو ریاضی یا فیزیک بشدت تراز رو میبره بالا چون میانگین درصد پاسخگویی پایین هست مگه امسال واسه تجربیا چند تا تست ریاضی فیزیک سخت بود؟ دو تا از تست های مقاومت کیفی بود بقیه هم که مشابه سوالای کنکور بود بجز چند تاش یا تو درس ریاضی .بهترین روش درصد متعادل توی همه دروس هست نه اینکه دو تا درس رو فدای اون یکی بکنی .
ولی برای من یه مقدر عجیب هست البته با صرف نظر کردن از استثنائات مثل نخوندن یا روحیه خراب کردن و غیره میگم.از کسی که با معدل 19.56 دینی رو 8 درصد میزنه یا شیمی رو 10 درصد میزنه کمی تامل کرد یا اونیکه با معدل 13 و خورده ای بعد 3 سال کنکور دادن شیمی رو 10 میزنه یا ریاضی رو 3 ؟ امکان داره بخاطر معدل روحیه شو باخته باشه کسی که نه روحیه نه انگیزه داشته باشه اخرش همین میشه .
اين كارنامه ها اگه اشتباه نكنم مال منطقه٢بايد باشه...
هر دوي اونها رتبشون يكي شده...
ولي اينجا بحث جبران كمبود معدل نيست...
چون اوني كه معدلش ١٣هست و اين درصدا رو زده بدون تاثير معدل هم همين رتبش ميشد!پس چيزيو از دست نداده...
ولي اوني كه ١٩شده، رتبش بايد حدود٢٥هزار ميومده ولي خيلي به نفعش شده...
پس يكي نفع كرده و ديگري ضرر نكرده،چون رتبش بدتر نشده...
در كل در هر رنج رتبه اي تا حدي جا به جا ميكنه با توجه به معدل كسايي كه اون رتبه رو داشتن...
مشکل اکثر کنکوریای عزیز جبران نیست اینه :
ابتدا به رتبه کنکور سپس به معدل نگاه میکنن میگن 20 بود به جا 10000 الان 1000 بودم اینطوریه نه اینکه بگن اونی که 20 گرفته این میره دنبالش نمیتونه بگیرتش الان تو کارنامه که شما گذاشتی اگر معدل 13 با 19 جاش عوض می شد تو رتبه اش کلی تاثیر داشت.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)