خب بیان کردن این که طرف با 100 قبول نشده به جز قضاوت شدن سطحی طرف (در صورت صحت این مساله! ) چه فایده ای داره
بچسبین به کنکور تاپیک واسه رفتن تو حاشیه و خاله زنک بازی نزنین
http://hedua.com/wp-content/uploads/...orkPaysOff.jpg
ترس ترمزه اونی برده که برا چیزی که میخواد تا ته گاز و پر کنه
خوب یادمه سه سال پیش رتبه ی 21 از همین شهر خودمون تهرون نیاورد ایشون با چ اعتماد ب نفسی فقط سه جا رو زدن
همین امسالم 170 منطقه یک نیمسال دوم اصفهان آورد
این را بخاطر داشته باش
موفقیت
تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.
خلاف قوانین
ویرایش شده.
بچه ها من شنیدم همچین آدمایی که رتبه ی خوب می یارن ، اگه داخل انتخاب رشته شون اشتباه عمل کرده باشن،حتی بعد از اومدن نتیجه انتخاب رشته، اگه به سازمان سنجش اعتراض بزنن ، سازمان سنجش می تونه واسشون یه کاری بکنه....
مثلا در مورد ایشون احتمال داره که اجازه ثبت نام واسه پزشکی شیرازو در صورت اقدام خود فرد، بهش بدن.....
اگه مطلب بالا درست باشه، به نظر من دو تا احتمال میتونه بوجود بیاد:
یا ایشون فقط می خواستن واسه پزشکی تهران اقدام کنن و به هیچ چیز دیگه کمتر از تهران قانع نبودن و رو همین حساب به سازمان سنجش اعتراض نزدن....(کسی چه میدونه ...!!!!شاید هم اعتراض زدن و الآن دارن یه جای دیگه پزشکی میخونن)
یااینکه کلا این خبر یه شایعه بیشتر نیس........ (مثلا میخوان ذهن کنکوریا رو بااین جور چیزا از درس خوندن منحرف کنن)
داداش رو پزشکی تهران نمیشه خیلی حساب باز کرد
دلیلش هم منطقیه ک نمیشه رو تهرون حساب باز کرد
ما 8 تا طلای المپیاد زیست داریم ک مستقیم میرم هر جا بخوان ک قطعا پزشکی تهرونه.
8 تا هم طلای شیمی داریم ک اگه فرض کنیم 5 تاشونم برن تهرون خب این شد 13 نفر
تازه نقره ی المپیاد و برنز رو هم حساب کنی و سهمیه های ایثارگران کلا میشه مثه سه سال پیش ک رتبه ی 21 نیاورد
این را بخاطر داشته باش
موفقیت
این را بخاطر داشته باش
موفقیت
امسال بهشتی تا ۲۹۰ منطقه دو پزشکی پذیرش داشت
چه جوری قبول نشده؟
کلا کار درستی نکرده که فقط سه تا انتخاب کرده
من می بودم اسید سر می کشیدم که با این رتبه پشت کنکور بمونم واسه چهارمین بار
Live your dreams
🔱
KowsarDDC
خبر کاملا درسته...در درستیش شک نکنید...اون دوستی هم که گفت شنیدن کی بود مانند دیدن من خودم یکی از دوستام توی مسجد بقیه الله هست همش این مصباح هم عضو بسیج اون مسجده بوده...میگه که سه تا انتخاب زده هیچ کدومو قبول نشده...حتی معلم هاش هم باور نمیکردن که قبول نشه!!حتی خودش...در ضمن خیلی دل به این امارای کانون خوش نکنین...اونایی که با رتبه ی 200 یا بالاتر شهید بهشتی قبول شدن حتما یا سهمیه داشتن یا هزار تا دوز و کلک بازی دیگه!!!تازه همین دوستم میگه باباش اومده بوده توی نمایندگی کانون شهرشون کارنامه ی بچش هم دستش بوده ...90 درصد زیست تو کنکور امسال کار هر کسی نبوده..فقط یه نفر این کارو کرده که همین مصباح بوده!!!پس مسلما یه ادم نخبه ای بوده که تونسته زیست 90 بزنه!!به هر حال ادم دلش میسوزه دیگه....خیلی حیفه..شما خودتو بزار جای این ببین چه حالی میشی
یاخدا
مگه میشه؟مگه داریم؟
جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
با خويشتن در جنگم
از خود عبور مي کنم
تو آن سوي من ايستاده اي
و لبخند مي زني
و لبخند تو آن قدر بها دارد
که به خاطرش از آتش بگذرم
من طلا خواهم شد
مي دانم .
بچه های انجمن خواهشا تا یه چی بهتون گفتن سریع واکنش ندین.این اقا کارش 2حالت داره یا قبول نشده واسه اینکه جلوی دروهمسایه ضایع نشه این داستانو ساخته تا باز بخونه یا ادم احمقیه و همون بهتر قبول نشده.فقط رتبه 1 کنکور میتونه 2جارو بزنه تازه یه جا نه ها دوجا.ایشون که حالا بالای 100 هستن.استارتر نقل قول نگیر هر وقت مستند حرفیدی عذرخواهی میکنم .بشینید درستونو بخونید که خرداد ماه ارزوی این وقتارو میکنید.
?
خب دیگه دوستان جمع کنید بریم...دیگه بیشتر از این تو حاشیه نریم...طرف قبول نشد که نشد به درک...میخواست احمق بازی در نیاره درست انتخاب رشته کنه ****** روانی!!حالا یک سال دیگه هم بشینه تا پشت کنکور تا ادم شه!!!..تاپیک تا اطلاع ثانوی تعطیل میباشد..د موبایل ست ایز اف
کی گفته این اقا فقط باید ناراحت بشه؟ پس پدر و مادری که براش زحمت کشیدن چی؟ این همه سال پشت کنکور موند هیچی نگفتن بعد این اقا به همین راحتی که میتونست پزشکی خیلی از جاها رو قبول بشه بعد چند سال تلاش و کوشش اینجوری شرمسار خدا و پدر و مادر بشه؟ایشون اگه هدفش پزشکی بود تا الان قبول میشد .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)