سلام خدمت همگی....دیگه تصمیم گرفتم که به طور جدی شروع کنم دیگه برم بترکونم واسه 95!!!در واقع کلی اتفاقات عجیب و غریب افتاد برام در طول این مدت!!در واقع قرارم بر این بود که از مهر تا الان کلی کار انجام بدم ولی خوب قسمت نشد!!پشت سر هم برام بلا اومد!!از رفتن توی اتاق عمل برای جراحی بگیر تا سر ما خوردگی شدید و کلی اتفاقات دیگه که دوستان در جریان هستن !!!به هر حال نمیدونم چه حکمتی در این قضایا بوده ولی حتما خیر بوده!خدایا شکرتخدا به انسان میگوید دوستت دارم از این رو مکافاتت میکنم.به قول شاعر هر که در این بزم مقرب تر است...جام بلا بیشترش میدهند..در این مسیر طولانی خلاصه که با همیم دوستان..اصلا نگران نباشید....تلاش کنیم به هم روحیه و امید بدیم و ایشالا که کلی اتفاق خوب واسه هممون میفته!!هر که هر جا که دوست داره و البته لیاقتشو داره قبول شه!!دوستانی هم که تا الان شروع نکردن نگران نباشن!!منم تازه میخوام شروع کنم!!کلی وقت هست واسه اوردن رتبه ی برتر!!!خلاصه که منتظر یه پزشک دیگه توی این اجتماع باشین!!برای منم دعا کنید بتونم کارامو پیش ببرم و به امید خدا همه با هم موفق بشیم و یه همچین روزایی رو سال دیگه تو همین مواقع یاد هم بیاریم که همه دوس داشتیم همگی موفق شیم!!بازم به علی پارتر هم تبریک میگم که رفت پزشکی ازاد هر چند که حقش رو از سنجش نگرفت!!من امسال حق جفتمونو از سنجش میگیرم!!.به سعید هم تبریک میگم واسه این که الان داره پزشکی شیراز درس میخونه!!یه مژده بهش میدم که سال دیگه همو تو همین دانشگاه شیراز میبینیم!!!و تبریک به همه ی بچه هایی که موفق شدن امسال..اسم زیاده بخوام اسم ببرم!!در کل که دم همشون گرم!!و ارزوی موفقیت برای همه ی کسایی که امسال میخوان کنکور بدن!!!مخلص همگی...