من خودم بین مهندسی و پزشکی دو دلم
شما نکات مثبت و منفی هر کردوم رو میتونی بگی؟؟
یه سوال بسیار مهم دیگه ای که دارم اینه که اگه من بعد از ناامیدی از قبولی تو پزشکی امسال تو تکمیل ظرفیت بهمن ماه ریاضی مجبور شدم(راضی شدم) و انصراف دادم و لغو معافیت کردم وبه رشته ی دلخواهم تو مهندسی رفتم در این صورت بعد از فارغ التحصیل شدن از لیسانس (با احتساب اون یه بار لغو معافیت ) میتونم کنکور تجربی بدم و برام معافیت صادر بشه؟
یعنی با یه بار لغو معافیت و انصراف میتونم برا کنکور تجربی بعد از فارغ التحصیلی از لیسانس کنکور بدم و معافیت تحصیلی صادر بشه؟
بسیار ممنونم
فقط این رو میدونم پزشکی آزاد تا تراز حدود 9300 پذیرش داشته امسال تکمیل ظرفیت هم مثلا بچه های واحد تبریز واحد تهران قبول شدن!
بچه های واحد اردبیل واحد تبریز قبول شدن!!
تکمیلهای ما که امسال این طوری بود
مگر این که سهمیه بسیج هم داشته باشی که شاید با تراز حدود 9200 هم بتونی آزاد قبول بشی
همکلاسیم هم با 2800 منطقه دو آزاد شاهرود آورده بود تو تکمیل اومد تبریز
ولی پردیس رو با رته های بالاتر هم قبول شدند
مثلا پردیس ایلام(ظرفیت مازاد) تامسال تا 4000 و خورده ای منطقه دو هم قبولی داشته
این را بخاطر داشته باش
موفقیت
تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.
دوستان منم یکی از سوالام همینه که اگه مثلا یکی دانشجوباشه و انصراف بده بعد که دانشگاه قبول شد واسش معافیت صادر میشه!!؟یا ن....
فرستاده شده از GT-S6312ِ من با Tapatalk
دوستان گلم - سوال ديگه كه پرديس بين الملل(دانشگاه هاي دولتي) هزينش چقدره؟ بين الملل دانشگاه آزاد كيش-قشم چقدره؟ظرفيت مازاد با پرديس چه فرقي داره؟و هزينش؟و رتبه ي منطقه 1 كه نيازدارن؟
به نظرتون ميارزه؟مدركش اعتبار داره؟تو مدركش درج ميشه پرديس بين الملل؟
اصلا ميشه قبول شد؟
بعد به نظر شما اگه ديپلم مجدد با نمره عالي بگيرم ميتونم خارج از كشور پزشكي تحصيل كنم؟(مثل تركيه ...) هزينه اونها چقدره؟و چه چيزايي به جز مدرك ديپلم نياز داره؟+ازنظر وزارت بهداشت معتبره؟و از همه مهمتر نظام وظيفه چي؟منع قانوني نداره؟كلا ميشه؟
خيلي متشكرم
داداش تو با این همه سوال تا حالا کجا بودیه
پزشکی پزشکی پزشکی امان از این پزشکی که شده همه چیز مردم
شما هم بخون واسه هدفت که نخوای فردا بگی ای کاش خونده بودم
ولی شرایطم بسنج بی گدار به اب نزن
حواست باشه که چقدر داوطلب تجربی زیاده و چه غول هایی توش هست
خلاصه که اگه خواصتی بخونی باید با تمام وجودت مایه بزاری
حالا اگه میتونی بسم الله
39بابا پزشکی خیلی هم چیز با حالی نیس
بابا پزشکی خیلی هم چیز با حالی نیس یه بار کارت بهشون گیر کنه حالت از پزشکا بهم می خوره رشته ها خودتونو ادامه بدین چیه همه میگین پزشکی جالبه همه میخان پزشک شن بعد من باید 35 کیلومتر کی وقت هدر بدم تا ب یه مطب پزشک برسم حلا باشه برین پزشک شین ولی بیاین تو مناطقی ک پزشک ندارن نکه همتون میخایین تو شهرای گنده باشین
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)