X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 25 از 25
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      من خودم بین مهندسی و پزشکی دو دلم
      شما نکات مثبت و منفی هر کردوم رو میتونی بگی؟؟

2. Top | #17
      h24
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یه سوال بسیار مهم دیگه ای که دارم اینه که اگه من بعد از ناامیدی از قبولی تو پزشکی امسال تو تکمیل ظرفیت بهمن ماه ریاضی مجبور شدم(راضی شدم) و انصراف دادم و لغو معافیت کردم وبه رشته ی دلخواهم تو مهندسی رفتم در این صورت بعد از فارغ التحصیل شدن از لیسانس (با احتساب اون یه بار لغو معافیت ) میتونم کنکور تجربی بدم و برام معافیت صادر بشه؟
      یعنی با یه بار لغو معافیت و انصراف میتونم برا کنکور تجربی بعد از فارغ التحصیلی از لیسانس کنکور بدم و معافیت تحصیلی صادر بشه؟

بسیار ممنونم

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط h24 نمایش پست ها
      سلام دوستان

اول از خودم بگم که :
      متولد 30 مهر 1375

من یک فارغ التحصیل ریاضی هستم؛اکنون دانشجو ام و در حال گذراندن ترم یک کارشناسی مهندسی هسته ای راکتور واحد علوم و تحقیقات تهران می باشم.
      تا سال سوم به رشته پزشکی هیچ علاقه ای نداشتم ولی از ترم دوم پیش دانشگاهی کم کم به پزشکی علاقه مند شدم والآن بدون هیچ شکی می توانم بگویم عاشق پزشکی هستم! اصلا انتخاب رشته دبیرستانم به کلی اشتباه بود...

امسال کنکور ریاضی دادم و به خاطر این که متاسفانه بدون هیچ برنامه ای و هدفی پیش رفتم رتبه ی خیلی بدی آوردم.و خیلی عجله ای و بازهم با بی هدفی رفتم به این رشته ای که تحصیل می کنم .الآن پشیمانم... به دلایل بسیاری که میتوانم توضیح دهم.

برای کنکور ریاضی مباحث مهم (و تقریبا بالاتر از 50 درصد مباحث کنکور) را در سطح متوسط مطالعه کردم ولی به این دلیل که وقتم را با کلاس های مزخرف و وقت تلف کن کنکور پر کرده بودم و مدرسه هم به داد ما بدبختا نمیرسید و کار خودشو میکرد به مباحث مسلط نشدم و حتی بسیاری از مباحثی که خواندم نتوانستم تست بزنم.
      همچنین باید بگویم که من دانش آموزی متوسط با معدل کتبی 16/14 (شانرده و چهارده صدم) منطقه یک بودم.

در کنار توضیحات بالا بگویم که پدرم از سال سوم دبیرستان اصرار داشت که من به رشته تجربی تغییر رشته بدم ولی من با دلایل بسیار مسخره ای این کار را نکردم.

حالا اصل مطلب:

همین طور که گفتم عاشق پزشکی شدم و انگیزه ی بسیار بالایی برای شرکت در کنکور تجربی دارم. متاسفانه باید این یک ترم را دانشگاه برم تا بهم مرخصی بدن. سه روز تو هفته دانشگاه دارم. و این هم از فرصتم کمتر میکنه. بسیاری از افراد بهم میگن که تو این مدت محدودی که داری احتمال قبولیت تو پزشکی بسیار پایین است و این یه ریسک بسیار بزرگه . البته من اگه پزشکی آزاد دورترین جا هم بیارم با کله میرم ولی باز همینم خیلی خیلی سخته...

*در ضمن پدرم از اونجایی که به پزشکی علاقه داره (به دلایل خانوادگی) گفته برات معلم خصوصی تو درس زیست میگیرم تا زیستو برسونی . میتونم بگم پدر تو این راه حمایتم میکنه چون میگه بااین کار چیز زیادی رو از دست نمیدی ولی واقعیت اینه که چند چیز رو از دست میدم از جمله این که دیگه نمیتونم تو کنکور ریاضی95 شرکت کنم و خودم رو از این رشته دانشگاهی خلاص کنم...

سوالاتم اینه که:

به نظر شما با این شرایطی که گفتم میتونم به پزشکی آزاد 95 امیدوار باشم؟(تکمیل ظرفیت آزاد پزشکی 95 چی؟)،الآن از چی شروع کنم ؟ یا اصلا برای کنکور 96 چی؟اگه کنکور 96 بیارم میتونم از رشته ای که الآن هستم انصراف بدم و از نظر قانونی مشکلی نداره؟

+بعد از انصراف چقدر وقت دارم تا سرباز نشم؟( انصراف تو همین سال /سال 95 / سال 96 )

+به نظر شما تکمیل ظرفیت ریاضی آزاد بهمن ماه برای رشته های خوب ریاضی مثل عمران یا مکانیک یا برق تهران جنوب یا تهران مرکز (در کل واحد های تهران) میاد؟اگر بیاد میشه رزرو کرد یا به روشی یک یا چند ترم نگه داشت تا نتیجه کنکور تجربی را ببینم بعد اگه تجربی خوب نشدم برم؟ (اگه بیاد برای رفتن باید انصراف بدم؟)
      +تو آزاد میشه تغییر رشته داد؟تغییر گرایش چی؟تغییر رشته نیاز به انصراف داره؟ تغییر گرایش چی نیاز به انصراف داره؟(تغییر رشته با انتقالی چی، میشه داد؟ مثلا از این رشته به برق تهران مرکز و این نیاز به انصراف داره؟)

ببخشید، پر از سوالم و سردرگم! اگه میتونید و میدونید کمکم کنید.

خیلی ممنون از همگی

فقط این رو میدونم پزشکی آزاد تا تراز حدود 9300 پذیرش داشته امسال تکمیل ظرفیت هم مثلا بچه های واحد تبریز واحد تهران قبول شدن!
      بچه های واحد اردبیل واحد تبریز قبول شدن!!
      تکمیلهای ما که امسال این طوری بود
      مگر این که سهمیه بسیج هم داشته باشی که شاید با تراز حدود 9200 هم بتونی آزاد قبول بشی
      همکلاسیم هم با 2800 منطقه دو آزاد شاهرود آورده بود تو تکمیل اومد تبریز
      ولی پردیس رو با رته های بالاتر هم قبول شدند
      مثلا پردیس ایلام(ظرفیت مازاد) تامسال تا 4000 و خورده ای منطقه دو هم قبولی داشته

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezagmi نمایش پست ها
      فقط این رو میدونم پزشکی آزاد تا تراز حدود 9300 پذیرش داشته امسال تکمیل ظرفیت هم مثلا بچه های واحد تبریز واحد تهران قبول شدن!
      بچه های واحد اردبیل واحد تبریز قبول شدن!!
      تکمیلهای ما که امسال این طوری بود
      مگر این که سهمیه بسیج هم داشته باشی که شاید با تراز حدود 9200 هم بتونی آزاد قبول بشی
      همکلاسیم هم با 2800 منطقه دو آزاد شاهرود آورده بود تو تکمیل اومد تبریز
      ولی پردیس رو با رته های بالاتر هم قبول شدند
      مثلا پردیس ایلام(ظرفیت مازاد) تامسال تا 4000 و خورده ای منطقه دو هم قبولی داشته
      دوست عزیز امسال آخرین تراز قبولی برای پزشکی آزاد واحد کیش بود ک 9030 اینا برداشته بود
      واسه دارو سازی هم 8950
      این را بخاطر داشته باش
      موفقیت
      تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط h24 نمایش پست ها
      دوست گلم مطمئنی که میشه دوباره دیپلم گرفت؟همون قانون ترمیم معدله که جدیدا مطرح شده؟یا چیز دیگری هست؟
      در این صورت دیپلم ریاضیم باقی میمونه؟

باید از چه راهی برای این کار اقدام کنم؟محدودیتی داره؟از کجا شروع کنم؟

بعد یه سوال دیگه اگه من بخوام دوباره کنکور بدم تا اون زمان فکر کنم نیاز به تغییر یا بهتره بگم ترمیم معدل و نمرات نهایی پیش دانشگاهی هست (چون که همینطور که میدونید این نمرات تاثیر دارن تو کنکور 95 و 96 و بعدا که بیشتر)، میشه این کار هم کرد؟

خیلی ممنونم
      پاسخ به سوال ( عمومی هدایت تحصیلی – شماره 118 ) : امکان گرفتن دیپلم مجدد چگونه است؟ - مشاور : نشریه مرکز مشاوره موسسه فرهنگی دانش ، ویژه اولی

6. Top | #21
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان منم یکی از سوالام همینه که اگه مثلا یکی دانشجوباشه و انصراف بده بعد که دانشگاه قبول شد واسش معافیت صادر میشه!!؟یا ن....

فرستاده شده از GT-S6312ِ من با Tapatalk

7. Top | #22
      h24
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان گلم - سوال ديگه كه پرديس بين الملل(دانشگاه هاي دولتي) هزينش چقدره؟ بين الملل دانشگاه آزاد كيش-قشم چقدره؟ظرفيت مازاد با پرديس چه فرقي داره؟و هزينش؟و رتبه ي منطقه 1 كه نيازدارن؟
      به نظرتون ميارزه؟مدركش اعتبار داره؟تو مدركش درج ميشه پرديس بين الملل؟
      اصلا ميشه قبول شد؟

بعد به نظر شما اگه ديپلم مجدد با نمره عالي بگيرم ميتونم خارج از كشور پزشكي تحصيل كنم؟(مثل تركيه ...) هزينه اونها چقدره؟و چه چيزايي به جز مدرك ديپلم نياز داره؟+ازنظر وزارت بهداشت معتبره؟و از همه مهمتر نظام وظيفه چي؟منع قانوني نداره؟كلا ميشه؟

خيلي متشكرم

8. Top | #23
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      داداش تو با این همه سوال تا حالا کجا بودیه
      پزشکی پزشکی پزشکی امان از این پزشکی که شده همه چیز مردم
      شما هم بخون واسه هدفت که نخوای فردا بگی ای کاش خونده بودم
      ولی شرایطم بسنج بی گدار به اب نزن
      حواست باشه که چقدر داوطلب تجربی زیاده و چه غول هایی توش هست
      خلاصه که اگه خواصتی بخونی باید با تمام وجودت مایه بزاری
      حالا اگه میتونی بسم الله

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _-Mohammad-_ نمایش پست ها
      دوست عزیز امسال آخرین تراز قبولی برای پزشکی آزاد واحد کیش بود ک 9030 اینا برداشته بود
      واسه دارو سازی هم 8950
      مرسی بابت اطلاع رسانیتون
      من بیشتر از قبولیهای تهران تبریز شاهرود و اردبیل باخبر هستم!

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      39بابا پزشکی خیلی هم چیز با حالی نیس
      بابا پزشکی خیلی هم چیز با حالی نیس یه بار کارت بهشون گیر کنه حالت از پزشکا بهم می خوره رشته ها خودتونو ادامه بدین چیه همه میگین پزشکی جالبه همه میخان پزشک شن بعد من باید 35 کیلومتر کی وقت هدر بدم تا ب یه مطب پزشک برسم حلا باشه برین پزشک شین ولی بیاین تو مناطقی ک پزشک ندارن نکه همتون میخایین تو شهرای گنده باشین

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن