به نام خدا سلام الان ساعت دو و بیست ونه دقیقه نیمه شب بیستو دو خرداد سال هزارو سیصدو نود وچهارکمتر از 6 ساعت دیگه کنکور دارم خیلی وقته که تصمیم گرفتم پشت کنکوری شم قبلش هم خیلی تحقیق کردم از سربازی گرفته تا مسائل مختلف پشت کنکوری بودن که باعث میشه سخت بشه خوب داستان خودمو میگم بچه های کلاس ما وقتی اومدن تجربی اکثرا به پزشکی و دارو و دندان پزشکی فکر میکردن ولی حالا ........ اصلا نمیخوام در مورد سال دوم و سوم صحبت کنم سال چهارم تابستونو به کارهای بیهوده گذروندم به امید اینکه وقت هست مدارس شروع شد عقب بودیم سختگیری ها زیاد شد بعد هر ازمون که پایین میشدیم سختگیری هایی بود و من بزرگترین اشتباهو کردم رفتم انقلاب و سوالات قلمچیو خریدم البته الان دیگه این تقلب ها جمع شده فکر کنم بعد بهمن جمع شد وقتی نتایج ازمون های هفتگی با قلمچی نمیخوند ما لو رفتیم بالاخره بزرگترین ضربه خرید سوالات قلمچی این بود که دو ماه اصلا نخوندیم و دیگه به هیچ وجه اعتماد به نفس نداشتیم و در ازمون ها اصلا به خودمون نمیتونستیم اعتماد کنیم پیشنهادم به بچه ها اینه که اگر هم میتونستن در کنکور های ازمایشی تقلب کنن نکنن چون اون اعتماد به نفسو ازشون میگیره و زمانی هم که بلد باشن سوالیو کاری ازشون برنمیاد مدرسه تصمیم گرفت اخراج کنه کلی التماس کردیم که این کارو نکنه پدر و مادرم خیلی اذیت شدن خیلی دردناکه هنوز از وضعیت تحصیلم نمیدونن واطلاع ندارند که قراره پشت کنکوری شم حال دوستانی که تصمیم گرفتیم پشت کنکوری شیم بیایید باهم باشیم ما با نخواندن و تنبلی موجب رنجش خانواده مدرسه و.......... شدیم می توانیم با برنامه ای قوی و درس خواندن همه ان کاستی ها و تنبلی ها رو جبران کنیم فقط یادتون باشه اگه زمانی میتونستید درس بخونید وگفتید فردا میخونم پشت کنکوری شدنو برای همیشه بیخیال شید چون فردای شما میشه شب قبل کنکور پشت کنکور سختی هایی داره و ما میتونیم با پیش هم بودن از سختی های پشت کنکوری بودن بکاهیم این تاپیک مخصوص پشت کنکوری های 95 اگه عرضشو داری پشت کنکور بمونی و بهترینو برای خودت رقم بزنی از همین حالا شروع کن بسم الله من که از کنکور بیام فصل 1 زیست سال دومو میخونم دفتر برنامه ریزی جور میکنم و میرم کتابخونه عباداتتونو به بهونه درس ترک نکنید که بزرگ ترین اشتباهه روزه و نمازو ترک نکنید اگه ترک کنید به خودتون لطمه زدید مطمئن باشید اونی که عباداتشو انجام میده و درسشم میخونه از همه جلوتره من خودم قبلا نماز نمیخوندم و روزه نمیگرفتم حالا میخوام این کارارو انجام بدم نه بخاطر اینکه خدا کمکم کنه تو کنکور نه.... فقط بخاطر اینکه از این زندگی سگی پر گناه و توبه شکستن خسته شدم دلم میخواد واقعا اشرف مخلوقات باشم نه به اسم دلم میخواد نماز بخونم خدا رو حس کنم روزه بگیرم که خدارو ببینم در زندگی دوست دارم خدا رو لمس کنم دست محبتش بر سرم باشه نظری به این بنده پر گناه و سر تا پا تقصیر داشته باشه گرچه نمیشه به من گفت بنده اگر بنده بودم که سرکش نمیشدم کلی به چشم دیدم که گره از مشکلم وا شد به محض اینکه از خدا خواستم گرهی که هیچکس نمی تونست باز کنه باز توبه شکستم حالا میخوام خودمو اصلاح کنم از همه نظر میخوام درسمو بخونم خانوادمو خوشحال کنم ان شاء الله.دوستان حالا ما پشت کنکوری های 95 باید هوای همو داشته باشیم دیگه مدرسه در کار نیست فقط ماها هستیم که در کنار همیم ان شاء الله وقتی جواب نتایج کنکور 95 اومد همه سجده شکر به جا بیاریم و راضی باشیم از نتیجه خود و خانواده و خدا از ما راضی باشند و در بهترین دانشگاه ها مشغول به تحصیل بشیم الهی امین .مسابقه کنکور 95 شروع شده بچه ها استارتو بزنید