خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 11 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 151
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

اتحادیه پشت کنکوری های 95

به نام خدا سلام الان ساعت دو و بیست ونه دقیقه نیمه شب بیستو دو خرداد سال هزارو سیصدو نود وچهارکمتر از 6 ساعت دیگه کنکور دارم خیلی وقته که تصمیم گرفتم پشت کنکوری شم قبلش هم خیلی تحقیق کردم از سربازی گرفته تا مسائل مختلف پشت کنکوری بودن که باعث میشه سخت بشه خوب داستان خودمو میگم بچه های کلاس ما وقتی اومدن تجربی اکثرا به پزشکی و دارو و دندان پزشکی فکر میکردن ولی حالا ........ اصلا نمیخوام در مورد سال دوم و سوم صحبت کنم سال چهارم تابستونو به کارهای بیهوده گذروندم به امید اینکه وقت هست مدارس شروع شد عقب بودیم سختگیری ها زیاد شد بعد هر ازمون که پایین میشدیم سختگیری هایی بود و من بزرگترین اشتباهو کردم رفتم انقلاب و سوالات قلمچیو خریدم البته الان دیگه این تقلب ها جمع شده فکر کنم بعد بهمن جمع شد وقتی نتایج ازمون های هفتگی با قلمچی نمیخوند ما لو رفتیم بالاخره بزرگترین ضربه خرید سوالات قلمچی این بود که دو ماه اصلا نخوندیم و دیگه به هیچ وجه اعتماد به نفس نداشتیم و در ازمون ها اصلا به خودمون نمیتونستیم اعتماد کنیم پیشنهادم به بچه ها اینه که اگر هم میتونستن در کنکور های ازمایشی تقلب کنن نکنن چون اون اعتماد به نفسو ازشون میگیره و زمانی هم که بلد باشن سوالیو کاری ازشون برنمیاد مدرسه تصمیم گرفت اخراج کنه کلی التماس کردیم که این کارو نکنه پدر و مادرم خیلی اذیت شدن خیلی دردناکه هنوز از وضعیت تحصیلم نمیدونن واطلاع ندارند که قراره پشت کنکوری شم حال دوستانی که تصمیم گرفتیم پشت کنکوری شیم بیایید باهم باشیم ما با نخواندن و تنبلی موجب رنجش خانواده مدرسه و.......... شدیم می توانیم با برنامه ای قوی و درس خواندن همه ان کاستی ها و تنبلی ها رو جبران کنیم فقط یادتون باشه اگه زمانی میتونستید درس بخونید وگفتید فردا میخونم پشت کنکوری شدنو برای همیشه بیخیال شید چون فردای شما میشه شب قبل کنکور پشت کنکور سختی هایی داره و ما میتونیم با پیش هم بودن از سختی های پشت کنکوری بودن بکاهیم این تاپیک مخصوص پشت کنکوری های 95 اگه عرضشو داری پشت کنکور بمونی و بهترینو برای خودت رقم بزنی از همین حالا شروع کن بسم الله من که از کنکور بیام فصل 1 زیست سال دومو میخونم دفتر برنامه ریزی جور میکنم و میرم کتابخونه عباداتتونو به بهونه درس ترک نکنید که بزرگ ترین اشتباهه روزه و نمازو ترک نکنید اگه ترک کنید به خودتون لطمه زدید مطمئن باشید اونی که عباداتشو انجام میده و درسشم میخونه از همه جلوتره من خودم قبلا نماز نمیخوندم و روزه نمیگرفتم حالا میخوام این کارارو انجام بدم نه بخاطر اینکه خدا کمکم کنه تو کنکور نه.... فقط بخاطر اینکه از این زندگی سگی پر گناه و توبه شکستن خسته شدم دلم میخواد واقعا اشرف مخلوقات باشم نه به اسم دلم میخواد نماز بخونم خدا رو حس کنم روزه بگیرم که خدارو ببینم در زندگی دوست دارم خدا رو لمس کنم دست محبتش بر سرم باشه نظری به این بنده پر گناه و سر تا پا تقصیر داشته باشه گرچه نمیشه به من گفت بنده اگر بنده بودم که سرکش نمیشدم کلی به چشم دیدم که گره از مشکلم وا شد به محض اینکه از خدا خواستم گرهی که هیچکس نمی تونست باز کنه باز توبه شکستم حالا میخوام خودمو اصلاح کنم از همه نظر میخوام درسمو بخونم خانوادمو خوشحال کنم ان شاء الله.دوستان حالا ما پشت کنکوری های 95 باید هوای همو داشته باشیم دیگه مدرسه در کار نیست فقط ماها هستیم که در کنار همیم ان شاء الله وقتی جواب نتایج کنکور 95 اومد همه سجده شکر به جا بیاریم و راضی باشیم از نتیجه خود و خانواده و خدا از ما راضی باشند و در بهترین دانشگاه ها مشغول به تحصیل بشیم الهی امین .مسابقه کنکور 95 شروع شده بچه ها استارتو بزنید
      500.jpg

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      کسی نیست یعنی همه میخوان امسال برن

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مملی تن ها نمایش پست ها
      کسی نیست یعنی همه میخوان امسال برن
      سختی کنکوره دیگه برادر من ،
      اگه میبینی من اینجام دارم خویشتن داری میکنم ، منم به چیزی که مستحقشم نخواهم رسید

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      ایشالا موفق بشی
      من که امسالم گند زدم به هر دلیلی
      اشتباه زیاد کردم
      یه موردش دوس پسر بود
      واقعا خیلی بچه بازیه
      سر نماز ما رو هم دعا کن
      فقط ببین تا وقتی جواب کنکور بیاد استراحت کن
      شاید با خودت بگی من که امسال هیچی نخوندم
      پس استراحت واسه چیه دیگه
      ولی همون استرسی که توی این یه سال تحمل کردی خیلی خستت کرده
      من پارسال از تیر شروع کردم
      استراحت نکرده بودم قبل از مهر بریدم
      حداقل 1 هفته استراحت مطلق
      اصلا به درس فکر نکن
      برو بیرون با دوستات
      شهربازی یا هر تفریح دیگه ای
      به اینم فکر نکن که امسال شرمنده ی پدر و مادرت شدی
      این خودش مانع درس خوندنه
      استراحت یادت نره
      الان که این متنو خوندم یاد پارسال خودم افتادم
      خواهرانه یه توصیه می کنم
      اشتباهی که خودم کردم و چوبشو خوردم
      فکر نکن از الان شروع کنی از بقیه یک ماه جلو تری
      استراحت کن یه هفته 2 هفته
      حتی مشاورا میگن از مهر شروع کنید
      آنقدر زمین خورده ام که بدانم
      برای برخاستن نه دستی از برون
      که همتی از درون لازم است
      حالا اما
      نمی خواهم برخیزم
      می خواهم اندکی بیاسایم
      فردا بر می خیزم
      وقتی که فهمیده باشم
      چرا زمین خورده ام

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Al I نمایش پست ها
      سختی کنکوره دیگه برادر من ،
      اگه میبینی من اینجام دارم خویشتن داری میکنم ، منم به چیزی که مستحقشم نخواهم رسید
      سلام عزیز نگران نباش خیلی ها بد دادن شاید با درصد هایی که فکر میکنی بده به حقت برسی من کلا شانسی زدم فکر کنم به جز حدود 30 تا تست رو بقیه فکر نکردم

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط niloufar abi نمایش پست ها
      ایشالا موفق بشی
      من که امسالم گند زدم به هر دلیلی
      اشتباه زیاد کردم
      یه موردش دوس پسر بود
      واقعا خیلی بچه بازیه
      سر نماز ما رو هم دعا کن
      فقط ببین تا وقتی جواب کنکور بیاد استراحت کن
      شاید با خودت بگی من که امسال هیچی نخوندم
      پس استراحت واسه چیه دیگه
      ولی همون استرسی که توی این یه سال تحمل کردی خیلی خستت کرده
      من پارسال از تیر شروع کردم
      استراحت نکرده بودم قبل از مهر بریدم
      حداقل 1 هفته استراحت مطلق
      اصلا به درس فکر نکن
      برو بیرون با دوستات
      شهربازی یا هر تفریح دیگه ای
      به اینم فکر نکن که امسال شرمنده ی پدر و مادرت شدی
      این خودش مانع درس خوندنه
      استراحت یادت نره
      الان که این متنو خوندم یاد پارسال خودم افتادم
      خواهرانه یه توصیه می کنم
      اشتباهی که خودم کردم و چوبشو خوردم
      فکر نکن از الان شروع کنی از بقیه یک ماه جلو تری
      استراحت کن یه هفته 2 هفته
      حتی مشاورا میگن از مهر شروع کنید
      سلام خانم ممنون محتاجیم فکر کنم شما رو یادم میاد دی ماه بود با هم صحبت کردیم من تاپیکی زده بودم که میگفتم میخوام پشت کنکوری شم شما هم گفتید این کار اشتباه نکن اون موقع به حرف دوستان گوش نکردم بله اون موردی که گفتید گریبان تعداد زیادی از کنکوری ها رو میگیره یک مشاوری میگفت بهتره اگه دو طرف رابطشون جدیه به خانواده بگن اگر هم جدی نیست که بهتره رها کنند همدیگرو که اسیب نبینند ولی شما باز هرچی کم خونده باشی فکر نکنم رتبتون انچنان بد شه بعد خانم شما مثله پسرا مشکل سربازی ندارید یکسال دیگه بمونید خیلی خیلی سخته ولی لحظه وصال به اون چیزی که دوستش دارید جبران تمام اون سختی ها میشه

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      قصد دارم تا اخر تابستون زیستو کامل بخونم.. شیمی سال دوم و فصل 1 سوم.....فیزیک سینماتیک دینامیک نوسان موج صوت ......ریاضیو نمیدونم اگه کسی کمک کنه ممنون میشم.......ادبیات دینی نمیخونم....عربی یکبار قواعدو مرور میکنمو زبان هرشب یک کلوز و ریدینگ میزنم

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نه افراط نه تفریط....
      نه جو گیر شید نه کلا بیخیال شید...
      1ماه استراحت کن...در مورد برنامه ریزی فکر کن, در مورد کتابایی که میخوای بخونی و اشتباهات کنکور امسالت (چون من الان پستتو خوندم کارهایی که کردی به نظرم واقعا بچه گانه اومد, یعنی دختر خاله 11 ساله منم این کارارو نمیکنه...) رو بررسی کنی تا برای سال بعد رفعشون کنی...

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NaKayama نمایش پست ها
      نه افراط نه تفریط....
      نه جو گیر شید نه کلا بیخیال شید...
      1ماه استراحت کن...در مورد برنامه ریزی فکر کن, در مورد کتابایی که میخوای بخونی و اشتباهات کنکور امسالت (چون من الان پستتو خوندم کارهایی که کردی به نظرم واقعا بچه گانه اومد, یعنی دختر خاله 11 ساله منم این کارارو نمیکنه...) رو بررسی کنی تا برای سال بعد رفعشون کنی...
      ممنون اقا میشه بگید چکار کنم یکم بیشتر راهنمایی میکنید

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ممنون اقا میشه بگید چکار کنم یکم بیشتر راهنمایی میکنید
      برای هر درس باید جداگانه برنامه ریزی کنی
      مثلا تو ادبیات هر ماه 1بار کل تاریخ ادبیات و لغات رو بخونی...این یعنی تو 10 ماه تو 10بار اینارو مرور میکنیو میره به حافظه بلند مدتت...
      یا برای ریاضیات یه کتابی (مثل 30 سال کنکور قلم چی) بگیری چندینو چند بار تستاشو بزنی تا سوالارو حفظ شی! (من با این روش اینطوری تونستم کنکور ترکیرو خوب بدم)
      هر هفته فرمولای 1 سال از فیزیکو بخونی...
      و
      .
      .
      .

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NaKayama نمایش پست ها
      برای هر درس باید جداگانه برنامه ریزی کنی
      مثلا تو ادبیات هر ماه 1بار کل تاریخ ادبیات و لغات رو بخونی...این یعنی تو 10 ماه تو 10بار اینارو مرور میکنیو میره به حافظه بلند مدتت...
      یا برای ریاضیات یه کتابی (مثل 30 سال کنکور قلم چی) بگیری چندینو چند بار تستاشو بزنی تا سوالارو حفظ شی! (من با این روش اینطوری تونستم کنکور ترکیرو خوب بدم)
      هر هفته فرمولای 1 سال از فیزیکو بخونی...
      و
      .
      .
      .
      اقا شیمی رو چکار کنم سطح کنکورو که دیدین

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اقا شیمی رو چکار کنم سطح کنکورو که دیدین
      من سوالات امسال شیمیو ندیدم...تو سایت هستن متخصصان شیمی که بتونن کاملا راهنماییت کنن اما من سال قبل شیمیو زدم 72٪ فک کنم(با توجه به اینکه وقت نرسوندم)...کاری که کردم این بود که سطر به سطر کتاب درسیو حفظ کردم...من شاید 5 بار کتابای درسی شیمیو از اول تا آخر خوندم هم متن فعالیت هم شکل هم بیشتر بدانید هم ساختارها خلاصه همه چی...

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من که سعی میکنم از همین امروز شروع کنم. متعادل (5-6) ساعت اما پیوسته!!! اگه بخوای یه ماه فاصله بگیری بعدش سخت میشه که بتونی بیای تو راه و کار کنی.من خودم به شخصه چوب کم کاری هامو خوردم بد جور!!!!تو پشت کنکور میمونی که درس بخونی نه اینکه استراحت کنی. به هر حال خود دانی

14. Top | #14
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      قصد دارم تا اخر تابستون زیستو کامل بخونم.. شیمی سال دوم و فصل 1 سوم.....فیزیک سینماتیک دینامیک نوسان موج صوت ......ریاضیو نمیدونم اگه کسی کمک کنه ممنون میشم.......ادبیات دینی نمیخونم....عربی یکبار قواعدو مرور میکنمو زبان هرشب یک کلوز و ریدینگ میزنم
      ادبیات رو قرابت و آرایه ها کار کن کم کم پشیمون نمیشی.برنامت خوبه.منم تا مهر یه چیزایی میخونم از مهر به بعد با برنامه قلم چی پیش میرم.برای ریاضی احتمال و آمار و حد و مشتق رو کار کنی ارزشش رو داره به نظرم

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      خوب از الان شروع کنیم چجوری بخونیم موفق بشیم یه برنامه توپ چجوری بچینم همه رو بخونم یا بعضی هارو

277

صفحه 1 از 11 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)