خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 11 از 11
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

برنامه ریزی و ساعت مطالعه

دوستان به نظرتون اگه بخوام سوم رو بتروکنم و در حد عالی بلد باشم حداقل چه قدر باید در طول روز درس بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      من سوم ریاضی ام ولی خوب از همین الان خیلی برای کنکور و نهایی استرس دارم [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24]

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام عزیزم خب بستگی ب خودت داره چقدر توانشو داری....نمیشه کلی گفت ک...بعدشم از الآن استرس داری بعد سال کنکور چی میشه؟الان تمرکز کن رو درسای سومت ک معدل خوبی کسب کنی،موفق باشی

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      تا موقعی که خسته نشی و کاملا یاد بگیری....

کتاب های درسی دروس رو خط به خط بخون....جزوات معلماتو بخون....سوالات نهایی رو برای هر درس حل کن...

امسال فقط و فقط تمرکز اصلیت روی کنکور باشه...

بعد از ظهر که از مدرسه برگشتی یه استراحت خوب بخون و بعد شروع کن بپه خوندن..با یه برنامه ی خوب برو جلو و دروسی که همین امرور در مدرسه درس داده شده رو بخون...و براش نمونه سوال حل کن...با این حساب میزان مطالعت در هر روز متغیر خواهد بود....
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Bit نمایش پست ها
      سلام عزیزم خب بستگی ب خودت داره چقدر توانشو داری....نمیشه کلی گفت ک...بعدشم از الآن استرس داری بعد سال کنکور چی میشه؟الان تمرکز کن رو درسای سومت ک معدل خوبی کسب کنی،موفق باشی
      بله خب نهایی خیلی خیلی مهمه به خاطر تاثیرش تو کنکور ولی من اصلا از درصد های قلم چیم راضی نیستم بر خلاف میزان ساعت مطالعه ی بالام و این اعتماد به نفسم رو خیلی میاره پایین
      من واقعا تلاش میکنم ولی واقعاا ذهنم خیلی آشفتس چون نمیتونم برنامه ی مدرسه و کلاس های بیرون رو نمیتونم هماهنگ کنم مثلا تو وقتهای ازادم شروع مبکنم به خوندن درس های کلاس های بیرون ولی درس های اون کلاس ها اصلا با درسهای مدرسه و قلم چی هماهنگ نیس چون ما تو درس حسابان تو بیرون در فصل 3 هستیم ولی در کللاس مدرسه فصل یک [emoji24] فیزیک هم همینطورههه
      واقعا خیلی ذهنم اشفتس
      لطفا راهنماییم کنید

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      تا موقعی که خسته نشی و کاملا یاد بگیری....

کتاب های درسی دروس رو خط به خط بخون....جزوات معلماتو بخون....سوالات نهایی رو برای هر درس حل کن...

امسال فقط و فقط تمرکز اصلیت روی کنکور باشه...

بعد از ظهر که از مدرسه برگشتی یه استراحت خوب بخون و بعد شروع کن بپه خوندن..با یه برنامه ی خوب برو جلو و دروسی که همین امرور در مدرسه درس داده شده رو بخون...و براش نمونه سوال حل کن...با این حساب میزان مطالعت در هر روز متغیر خواهد بود....
      مشکل من هم همینه من اوونقدر مبحث های مختلف و تست از کلاس های بیرو دارم که واقعاا وقت نمیکنم واسه در سهای ازمون های قلم چی بخونم البته باید این رو هم بگم که مبحث های قلم چی رو تو تابستون خوندم و تست هم زدم کمی
      واسه مدرسه هم به صورت تشریحی میخونمم ولی کافی نیس چون ترازم خیلی کم میاد واقعا نیاز به راهنمایی دارممم

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sana.sa نمایش پست ها
      مشکل من هم همینه من اوونقدر مبحث های مختلف و تست از کلاس های بیرو دارم که واقعاا وقت نمیکنم واسه در سهای ازمون های قلم چی بخونم البته باید این رو هم بگم که مبحث های قلم چی رو تو تابستون خوندم و تست هم زدم کمی
      واسه مدرسه هم به صورت تشریحی میخونمم ولی کافی نیس چون ترازم خیلی کم میاد واقعا نیاز به راهنمایی دارممم

خب مشکل اصلی شما رو کاملا متوجه نشدم....شما توی تست زنی مشکل دارین یا توی مرور...یا خوندن و یا برنامه؟؟؟؟مشکلتونو بگین و به طور کامل توضیح بدین...من راهنماییتون میکنم...

ممنون
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      سلام به همه
      من تازه میخوام واسه کنکور 95 شرو کنم
      چون از برنامه قلمچی هم عقبم نمیدونم ریاضی و فیزیک رو از کجا شرو کنم
      دوستان منو یه راهنمایی کنین
      ممنون

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اگه رشتتون تجربی کتاب جامع مهروماه برای توضیح و جامع خیلی سبز برای تست پیشنهاد میکنم یکی از دوستای خودم ریاضیش واقعا ضعیف بود اما با خوندن این کتاب ریاضیشو از20ب60 رسوند ب نظر من ریاضی میشه تموم کرد اما منم برای فیزیک نگرانم اونم فقط بخاطر حجم زیاد مطالب

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      خب مشکل اصلی شما رو کاملا متوجه نشدم....شما توی تست زنی مشکل دارین یا توی مرور...یا خوندن و یا برنامه؟؟؟؟مشکلتونو بگین و به طور کامل توضیح بدین...من راهنماییتون میکنم...

ممنون
      فک کنم همشون😐😐

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

11. Top | #11

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن