واجب نیست
اگه نری مشکلی پیش نمیاد
اگه بری بهتره
اصن یکاری کن
سوالای ازمونارو دانلود کن جمعه ها خودتو سنجش کن.
واجب نیست
اگه نری مشکلی پیش نمیاد
اگه بری بهتره
اصن یکاری کن
سوالای ازمونارو دانلود کن جمعه ها خودتو سنجش کن.
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
مهم تسلط به کتاب های تست هست نه آزمون. خیلی از اینایی که تراز قلمچی بالای 7500 میارن اصلا رشته های خوب قبول نمیشن درنهایت.
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
اصلا واجب نیست.اما همینکه سوالاشو گیر بیاری و با دقت حل و بررسی کنی مهمه چون عموما سوالای خوب و به روزی دارن.
کلا تحلیل و بررسی سوالای آزمون مخصوصا تخصصیا خیلی مهم و مفید هست اگه درست انجام بدی خیلی کمک میکنه
راز بدبخت بودن اینست که وقت فراغت داشته باشید و بتوانید به اینکه خوشبخت یا بدبخت هستید فکر کنید...
تاپیک حل سوال و مطالعه ی هفتگی گسسته
تاپیک دانلود فایل برنامه ریزی ...
تاپیک پرسش و پاسخ ریاضی
عزیزم ربطی به پدر نداره هر کسی می تونه عضو بشه
ولی باید آزمون مبنا رو قبول بشی
درمورد قلمچی هم بگم آره آزمونای قلمچی بهتره
ولی رزمندگان هم کم نمی یاره مثلا نتایج آزمونش رو همون عصر میزاره(ولی فقط تراز و درصد رو نوشته فرداش رتبه میاد) مشاوره ماهیانه داره داخل مرکز هر استان و پشتیبان داره و کتاب کمک درسی رایگان می دن و اردو و اعتکاف هم داره
در کل همه ی این خدمات مجانی هست حتی یه قرون هم پول نمی گیرن
روزگاری کفران خدا، بزرگ ترین کفران بود.
اما خدا مرد
و در پی آن این گویان نیز مردند.
اکنون کفران زمین سهمگین ترین کفران است.
چنین_گفت_زرتشت
کسی در مورد آزمون مبناش توضیحی داره؟؟
من از سوم راهنمایی عضوم
یکی از رفیقام در مورد ثبت نام اطلاعات می خواد
منم یه مدت آیه های تمدن بودم تا تابستون امسال بهم زنگ میزدنولی دیگه نرفتم
معارفه هاش خیلی خوب بود + آزمون هاش اصلا آبکی نیس خیلی گزینه هاش شبیه همه
واسه همینم تو مبنا هرکسی قبول نمیشه اما اگه بشی با توجه به رتبه ات امکانات و بورسیه داری
معلم های آموزشگاهش هم که من میرفتم همه خوب بودن
اصل مطلب رو میگفتن بعد یواش یواش مفهومی اش میکردن تا جایی که میتونستی از یه فرمول به فرمول دیگه برسی
مهم تر اینکه کلاسای شب امتحانی اش هم خیلی خوبه من که راضی بودم
اما چون کلاساش آزاده هرکسی میتونه بره خیلی شلوغ شد و وقتگیر...واسه همین نرفتم
به نظرم خوبه با رزمندگان کار کنی
یکی از دلایل اهمیت آزمونهای آزمایشی برنامشون هست که یه دید کلی,جامع و مطمءن نسبت به کارهایی که در طول سال باید انجام بدید رو بهتون میده اما شما میگید که نمیتونم به این برنامه برسم به نظر من بهتره که شما تمام تلاشتون رو بکنید که با برنامه ی یک موسسه(میتونید از سایتهای موسسات دانلود کنید) پیش برید و بعد در خونه متناسب با اون برنامه از خودتون آزمون بگیرید و این کار شما اگه بصورت درست انجام بشه قطعا میتونه مفید باشه اما خب بازهم کمبودهایی رو نسبت به شرکت در آزمونهای آزمایشی داره و اهمیت این کمبودها هم متناسب با روحیاتتون متغیر هست.
+آزمونهای جامع سنجش رو از دست ندید
لبخند بزن:>
این را مطمئن باش
هیچ چیز در این دنیا ارزش محو شدن لبخند زیبایت را ندارد

شرکت تو آزمون آزمایشی حتما لازمه تا مدیریت سر جلسه آزمون رو یاد بگیرید
بتونید وقتتون رو مدیریت کنید
هیجاناتتون رو
نتیجه کنکور 50% ش سر جلسه رقم میخوره به نظر من
و کسانی تو این 50% موفقن که آزمون های آزمایشی رو بصورت استاندارد شرکت کرده باشن
بنظرم کانون بهترین گزینس
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)