خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

نمیتونم برنامه ریزی کنم

من نمیتونم برنامه بریزم از دوتا آزمون قبلیم کلی عقب موندم تاحالا نتونستم دوروز پشت سرهم درس بخونم حجمی برنامه میریزم خیلی سنگین میشه کلا تو دو هفته جا نمیشه زمانی برنامه ریزی میکنم میبینم زمان گذشته کلی درس مونده..از استرس و اعصاب خردی نمیتونم دیگه بخونم اصن آرامش ندارم ذهنم آشفتس لغت میخونم فکرم میاد که املارو کی بخونم بعد نمیدونم تستشو کی بزنم واسه بعضی درسا دوتا کتاب تست خریدم همش استرس دارم فکرم آشفتس اونارو باید بزنم و کی بزنم اومدم از تخته سیاه چهارتا تست دیف بزنم یه ساعت طول کشید کلی تستاشو بزنم بقیه ی درسا رو چیکار کنم

2. Top | #2
      کاربر انجمن

Romantic
      نمایش مشخصات
      منم تا حدودی مشکل تو رو دارم نمیدونم چیکار کنم

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Romantic
      نمایش مشخصات
      همه درسا رو باهم ببر جلو . دیفرانسیل سنگینه باهاش ئو تا درس عمومی هم بخون

4. Top | #4
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من تجربی ام اما اصل برناحه ریزی اینه شمااول مشخص کن تو این دو هفته چقدر میتونی بخونی البته به صورت معقول نه فضایی…

حالا مطالبی که قراره تو ازمون بعدی باشه رو به هفت هشت قسمت تقسیم کن (برای هر درس جدا جدا)

بعد با توجه به ضرایب درسها، ساعت مطالعه هر درس رو حساب کن مثلا برای ما زیست 12هست پس باید بیشتر خونده شه و بعدم شیمی و …

حالا بگو این درس مهم تره و ضریبش بالا تره پس باید هر روز بخونمش و بذارش تو برنامه هر روزت

بعد درسهای بعدی رو هم همینطور بذار ولی نه هر روز، مثلا دور روز یکبار یا سه روز یکبار

دقت کن هر روز سه چهار درس اختصاصی و یکی دو درس عمومی رو باید کار کنی

اگه برنامه دو هفتت مشخص باشه و همه چی رو برنامه ریزی کرده باشی دیگه استرس نداری که مثلا امل. رو نخوندم چون میدونی تو برنامه فلان روزم املا هم هست

برای برنامه ریختن باید وقت بذاری، من خودم معمولا سه چهار ساعت وقت میذارم و همه درسها و مبحثایی که قراره مورد سوال قرار بگیره رو بررسی میکنم

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط K0nkurii1111 نمایش پست ها
      من نمیتونم برنامه بریزم از دوتا آزمون قبلیم کلی عقب موندم تاحالا نتونستم دوروز پشت سرهم درس بخونم حجمی برنامه میریزم خیلی سنگین میشه کلا تو دو هفته جا نمیشه زمانی برنامه ریزی میکنم میبینم زمان گذشته کلی درس مونده..از استرس و اعصاب خردی نمیتونم دیگه بخونم اصن آرامش ندارم ذهنم آشفتس لغت میخونم فکرم میاد که املارو کی بخونم بعد نمیدونم تستشو کی بزنم واسه بعضی درسا دوتا کتاب تست خریدم همش استرس دارم فکرم آشفتس اونارو باید بزنم و کی بزنم اومدم از تخته سیاه چهارتا تست دیف بزنم یه ساعت طول کشید کلی تستاشو بزنم بقیه ی درسا رو چیکار کنم
      دوست من مشکل تو فقط افکار منفیت هست که باعث نا امیدت میشه.
      تو واقعا لازم نیس خودت رو با ازمون هماهنگ کنی.
      یکی از دلایلی که تو رو افسرده و نا امید کرده فقط رسیدن به ازمونه. در حالی که اگه به ازمونم برسی(یعنی مطابق با ازمون پیش رفته باشی) تست هارو نمیتونی بزنی!
      واسه حل مشکلت یه راه حل هست.
      اول از همه وقت بیشترتو به اختصاصی ها بده.
      به طور مثال از ساعت 7 تا 9 و نیم فقط زیست یا ریاضی
      بین هر کتاب 15 دیقه استراحت کن.از 9و ربع تا 11 یک درس اختصاصی دیگه و از 11 تا 12 و نیم یه درس عمومی مثله دینی یا ادبیات
      اگه به ازمون نرسیدی مهم نیست فقط کتابهارو خوب بخون با برنامت.
      یه نکته دیگه:وقتی حواس پرت میشه برای 1 دیقه پاشو و در منزل یه چند قدمی راه برو.
      بیشتر فکرتم رو 3 ازمون اخر گاج یا قلم چی که مطابق با کنکوره بذار وونجاس که تو باید خودتو نشون بدی نه این ازمونهای ابتدایی

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      چندتا چیز میگم تصمیم گیری نهایی با خودت
      اول اینکه باید ضریب درسای کنکورتو بدونی چون مهمه و براساس اونا درسارو بذاری تو برنامت.
      دوم اینکه یجور برنامه بریز که بتونی انجامش بدی برنامه ی سنگین درصورتی که بش عمل نکنی فایده نداره اما برنامه که سبک باشه هم بش عمل میکنی هم روحیه میگیری.
      یه مدل برنامه ریزی اینه که شب قبل هر روز واسه فردا برنامتو بنویسی بعد آخر شب فردا ببینی کدوما انجام شده کدوما نشده و بعدش باز واسه فرداش برنامه بریزی.(این مدل برنامه ریزی مورد توصیه ی خیلیاست و خیلی از اشخاص موفق تو برنامه ریزی زندگی شخصی و کاریشون اینجور عمل کردن که میتونین نمونه هاشو تو کتاب آئین زندگی اثر دیل کارنگی بخونید)
      مشورت و کمک گرفتن از افراد با تجربه و با سواد میتونه کمک کنه.
      اگه دیگه هیچکدوم نشد یه مشاور نسبتا خوب با هزینه ی مناسب و معقول پیدا کن که برات برنامه بریزه.
      راز بدبخت بودن اینست که وقت فراغت داشته باشید و بتوانید به اینکه خوشبخت یا بدبخت هستید فکر کنید...

تاپیک حل سوال و مطالعه ی هفتگی گسسته

تاپیک دانلود فایل برنامه ریزی ...

تاپیک پرسش و پاسخ ریاضی

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      یه سر به اینجا بزن اونی که میخوای رو پیدا کن و گوش کن :

اینجا
      نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می‌کند

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نا امید نشو و دوباره تلاش کن
      قدر این وقتا رو بدون

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دوست عزیز وضعیت من خراب تر از شماست...بنده هم تا حالا اصلا نتونستم شروع کنم طوری که ازمون اول و نرفتم دومی رو هم گند زدم...
      مگر اینکه خدا کمکمون کنه

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن