خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 24
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

مشکلات من و درسا

سلام .....
      چن تا مشکل دارم میخام که بهتون بگم و باهم حلشون کنیم.
      فارغ التحصیل رشته ی تجربیم پارسال با اون حجم و ساعت بالای مطالعه به خاطر اشتباه درانتخاب رشته از رفتن به دانشگاه جاموندم(بماند چی و چرا)
      من توروستا زندگی میکنم و شرایط مالی خوبی نداریم این شرایط یه جوریه که نمیتونم مثله بقیه ازمون برم و مشاوربگیرم و منابع خوبی تهیه کنم البته نمیگم حتما باید اینا باشه ولی خب قبول کنین که خیلی میتونه کمک کنه.منابعم زیاد بد نیس ولی خب تعریفی هم نداره مثلا این کتاب های که بچه ها توتاپیکایه دیگه معرفی میکننا من تازه دارم اسمشونا میشنوم.اگرم بخام که برم ازمون و منابع خوب تهیه کنم باید خودم برم سره کارواین رفتن به سره کار میترسم منا عقب بندازه (الانم که عقبم).اینم بگم که من تو مدرسه ی تیزهوشان بودم ومعدل ودرسام خیلی خوبه ولی خب نشد که برم دانشگاه.اینم بگم که پدرومادره من خیلی دلسوزومهربونن خیلی هم دوسشون دارم ولی خب شرایط یه جوریه که نمیشه و نمیتونن که شرایط خوبی واسم فراهم کنن....
      اینارم اومدم اینجا گفتم که یه راه چاره جلو پام بزارین به نظرتون با اتکا به همین منابع و کتابای کمکی میتونم یه رتبه ی خوب بیارم یا بهنظرتون برم سره کار برگردم و منابعا تهیه کنم بعد شروع کنم......
      دمتون گرم..........

2. Top | #2
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      سلام
      ممکنه منابعتون رو معرفی کنید ؟

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      واسه شیمی مبتکران.واسه زیست خیلی سبز واسه ریاضی فیزیک ابی کانون و واسه عمومیا بادوستام کتابامونا عوض میکنیم .واسه ادبیات مهروماه واسه عربی ایادفیلی واسه زبان مبتکران دکتر اناری و واسه دینی میکرو گاج

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      دوست خوبم... صداقت و بیانت منو تحت تاثیر داد شدید. ازمون و به ویژه مشاوره اونقدرا هم ک فک میکنی موثر نیست. یادمه قبلا ازمون سازمان سنجش برگزاز میشد که بعد از عید بود... سه نوبت. همونها رو شرکت کنی کاملا کافیه. نه مثل بقیه دو هفته ای ی ازمون بدی که بیشتر جنبه تجاری داره تا اموزشی.
      تو واسه مثلا هندسه تحلیلی نیازی به 4 تا منبع نداری. اول کتاب درسیتو و جزوه معلمت رو خوب بخون بعدش از بین بهترینهای هندسه تحلیلی کمک انوزشی و تست یکی رو انتخاب کن. ینی اگه بهت گفتن 1 و 2 و 3 خون سعی کن توی کتابفروشی هر سه رو نگاه کنی و اونی که فک میکنی بات سازگارتر انتخاب کنی.
      به خودت اطمینان داشته باشه و با انگیزه درس بخون.

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ازتون ممنونم که وقت گذاشتین ......امیدم به خداست سعی میکنم که چیزی که حقمه بهش برسم .....کاری که گفتینا حتما انجام میدم....بازم ممنون

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط یه روستایی نمایش پست ها
      سلام .....
      فارغ التحصیل رشته ی تجربیم پارسال با اون حجم و ساعت بالای مطالعه به خاطر اشتباه درانتخاب رشته از رفتن به دانشگاه جاموندم(بماند چی و چرا)
      من توروستا زندگی میکنم و شرایط مالی خوبی نداریم این شرایط یه جوریه که نمیتونم مثله بقیه ازمون برم و مشاوربگیرم و منابع خوبی تهیه کنم البته نمیگم حتما باید اینا باشه ولی خب قبول کنین که خیلی میتونه کمک کنه.منابعم زیاد بد نیس ولی خب تعریفی هم نداره مثلا این کتاب های که بچه ها توتاپیکایه دیگه معرفی میکننا من تازه دارم اسمشونا میشنوم.اگرم بخام که برم ازمون و منابع خوب تهیه کنم باید خودم برم سره کارواین رفتن به سره کار میترسم منا عقب بندازه (الانم که عقبم).اینم بگم که من تو مدرسه ی تیزهوشان بودم ومعدل ودرسام خیلی خوبه ولی خب نشد که برم دانشگاه.اینم بگم که پدرومادره من خیلی دلسوزومهربونن خیلی هم دوسشون دارم ولی خب شرایط یه جوریه که نمیشه و نمیتونن که شرایط خوبی واسم فراهم کنن....
      اینارم اومدم اینجا گفتم که یه راه چاره جلو پام بزارین به نظرتون با اتکا به همین منابع و کتابای کمکی میتونم یه رتبه ی خوب بیارم یا بهنظرتون برم سره کار برگردم و منابعا تهیه کنم بعد شروع کنم......
      دمتون گرم..........
      بیوگرافیت منو یاد اون بچه هایی انداخت که هم کار کردن و هم درس خوندن و تو کانون اسمشون رو با بیوشون زده

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      به نظرم با همین منابعم میتونی موفق شی دوستی داشتم که فقط سر جلسه کانون تست میزد برای تست وزیست امسالش رو 80 زد میگفت من خط به خط کتاب رو از برم

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      اگه واقعا مشکل مالی داری بگو من خودم میتونوم تا حد توان کنم و لا اقل بهتون برنامه بدم اگه دوست داشتین یاتونستم برات کتاب بفرستم

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ازت ممنونم رفیق....حتنا مواسه برنامه و راهنمایی و مشاوره مزاحمت میشم....بازم ممنون

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      میتونید تکمیل ظرفیت امسال شرکت کنید حتی اگه کنکور نداده باشید و هدفتون صرفا دانشگاه رفتنه
      اکانتتون منو یاد ی شخصی انداخت @yaghma

11. Top | #11

نمایش مشخصات
      سلام .....
      دمتون گرم..........
      منابعت که خوبه
      بعدشم انگیزه داشته باش به مشاور این جور چیزا نیست اینا برای اینکه ساعت مطالعت بره بالا که خوب مال شما خودش بالا هست بدون حتما موفق میشی
      زیبا فکر کن همه چیز را زیبا خواهی یافت

از این جا رد میشم

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط محمد زارع نمایش پست ها
      منابعت که خوبه بعدشم انگیزه داشته باش به مشاور این جور چیزا نیست اینا برای اینکه ساعت مطالعت بره بالا که خوب مال شما خودش بالا هست بدون حتما موفق میشی
      ممنونم ازتون که وقت گذاشتین......انشاالاه

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      تو روستا مودم آنتن میده آیا؟؟
      ---------------------------------------
      1.منبع اصلی کنکور کتابهای درسی هست .کتاب های درستیو عالی بخون با کتاب های تست یا هر چیز دیگه ای که داری...

2.با برنامه آزمون های آزمایشی سنجش یا قلم چی
      پیش برو و آزمون هاشونو تو همین سایت گذاشته میشه دانلود کن و از خودت امتحان بگیر...

-------------------------------------
      و اینکه ...
      کتابهایی که تو سایت میگن ...
      اون فردی که بدلیل هیچ گونه امکاناتی میاد و رتبه برتر میشه !!
      آیا این فرد مشاور داشته؟
      آیا این فرد دنبال عمارلو بوده که درسش بده و کلاس و خصوصیش رفته؟
      آیا این فرد فاگوزیستو . خیلی سبز داشته ؟؟؟

نه به والا هیچکدومشونو نداشته فقط تلاش کرده و یاور داشته که به هدفش میرسه.....

-----------------------------------------------------
      حالا خوبه شما بخاطر انتخاب رشته ی غلط قبول نشدید...
      من که فقط خدا و مادرم دانند...

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      واسه شیمی مبتکران.واسه زیست خیلی سبز واسه ریاضی فیزیک ابی کانون و واسه عمومیا بادوستام کتابامونا عوض میکنیم .واسه ادبیات مهروماه واسه عربی ایادفیلی واسه زبان مبتکران دکتر اناری و واسه دینی میکرو گاج
      برید خدارو شکر رو کنین که به قول خودتون در پست اول , از کتاب ها خبر ندارین وگرنه الان شما هم تا خود اسفند مثل بعضی از دوستان فعلا درگیر انتخاب منابع بودین و نکته دیگر اینکه داشتن منابع کافی نیست , مهم استفاده از اون منابع هست , چه بسیار افرادی هستن داخل همین انجمن , که با انتشار و بحث سر یک کتاب , اون رو تهیه کردن و الان توی خونه یک کتابخونه شخصی دارن و همچنان به دنبال منابع جدیدهستن و این داستان ادامه دارد.......
      همون کتاب هایی که دارین خیلی هم عالیه , سوالات ازمون های ازمایشی هم روی سایت قرار میگیره , دانلود کنین و همون ها رو برای خودتون تحلیل و بررسی کنین .
      مطمینم موفق میشین

نقل قول نوشته اصلی توسط Diamonds نمایش پست ها
      میتونید تکمیل ظرفیت امسال شرکت کنید حتی اگه کنکور نداده باشید و هدفتون صرفا دانشگاه رفتنه
      اکانتتون منو یاد ی شخصی انداخت @yaghma
      ....بله و افتخار میکنم که یک روستایی هستم , مثل بعضیا نیستم که با هواپیما تردد کنم

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      حالا باز خوبه مدرسه تیزهوشان رفتی.... فکر نکن همه مرکز شهرها خیلی اوضاع خوبی دارن. مدرسه داریم در حد زیر صفر در همین تهران ... امیدت رو از دست نده و با قدرت پیش برو....

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن