نوشته اصلی توسط
یه روستایی
سلام .....
چن تا مشکل دارم میخام که بهتون بگم و باهم حلشون کنیم.
فارغ التحصیل رشته ی تجربیم پارسال با اون حجم و ساعت بالای مطالعه به خاطر اشتباه درانتخاب رشته از رفتن به دانشگاه جاموندم(بماند چی و چرا)
من توروستا زندگی میکنم و شرایط مالی خوبی نداریم این شرایط یه جوریه که نمیتونم مثله بقیه ازمون برم و مشاوربگیرم و منابع خوبی تهیه کنم البته نمیگم حتما باید اینا باشه ولی خب قبول کنین که خیلی میتونه کمک کنه.منابعم زیاد بد نیس ولی خب تعریفی هم نداره مثلا این کتاب های که بچه ها توتاپیکایه دیگه معرفی میکننا من تازه دارم اسمشونا میشنوم.اگرم بخام که برم ازمون و منابع خوب تهیه کنم باید خودم برم سره کارواین رفتن به سره کار میترسم منا عقب بندازه (الانم که عقبم).اینم بگم که من تو مدرسه ی تیزهوشان بودم ومعدل ودرسام خیلی خوبه ولی خب نشد که برم دانشگاه.اینم بگم که پدرومادره من خیلی دلسوزومهربونن خیلی هم دوسشون دارم ولی خب شرایط یه جوریه که نمیشه و نمیتونن که شرایط خوبی واسم فراهم کنن....
اینارم اومدم اینجا گفتم که یه راه چاره جلو پام بزارین به نظرتون با اتکا به همین منابع و کتابای کمکی میتونم یه رتبه ی خوب بیارم یا بهنظرتون برم سره کار برگردم و منابعا تهیه کنم بعد شروع کنم......
دمتون گرم..........