بشین درستو بخون یا ازمونای کانون برو جلو هر هفته از اینجا ازمونای پارسال کانونو بگیر بزن مشاور فقط پول میگیره.کتاباتم خوبه دیگه.همچین گفتی مشکلات من و درسام ادم یاد الیور توییست میفته.
بشین درستو بخون یا ازمونای کانون برو جلو هر هفته از اینجا ازمونای پارسال کانونو بگیر بزن مشاور فقط پول میگیره.کتاباتم خوبه دیگه.همچین گفتی مشکلات من و درسام ادم یاد الیور توییست میفته.
?
از کفش تن تاک استفاده کن
شاید باورت نشه ولی من هیچ وقت ترازم از5500 بالا نمیومد ولی از وقتی از تن تاک استفاده میکنم همیشه بالای 6200 میشم
کفش تن تاک با ساختار منحصر به فرد خودش باعث افزایش سرعت گردش خون میشه و باعث از بین رفتن سلول های سرطانی سلول های بینابینی میشه
رفع تبلیغ : چقد من با مزه ام خدا حفظم کنه ^__^
داداش باور کن همین امکانات تو برا خیلی ها ارزوعه
خیلی ها یه جای اروم واسه درس خوندن ندارن
اگه بخوای فقط وقتی همه ی شرایط اوکی بود درس بخونی باور کن تو یک ماه فقط دو سه روز همه چی ایده عاله واسه درس خوندن
با بعضی چیزا دیگه باید کنار بیای
ممنون از همتون.....اینجا روستاس مریخ نیس که مودم انتن نده بعدشم اصلا من با مودم نیومدم و از نت گوشی استفاده میکنم......بازم دمتون گرم که وقت گذاشتین.....ممنون
مگه روستا شاخو دم داره که مودم انتن نده ....منم روستاییم اب برق گاز وای فای سرویس مدرسه .تلفن .مدرسه ابتدایی راهنمایی و دوتا دبیرستان داریم ......همه روستاها که بدون امکانات نیستن خیییلیم خوبه روستا ولی متاسفانه بز گاو خر و مرغ نداریم.....نصف مردم روستای ما فرهنگی هم هستن از جمله مامان بابای خودم .سه چهارتاهم پزشکی دادیم بیرون...کلا خعلیم باکلاسیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)