سلام
دوستان من یه کتاب درسی زیست یک نیاز دارم میخوام ببینم چجوری میتونم تهیه کنم چاپ 93 یا 94 زیاد مهم نیست تطابق میدم با کتاب پارسالم
لطفا اگه سایتی رو میشناسید که میشه ازش انلاین خرید معرفی کنید در غیر اینصورت سایر روش ها
سلام
دوستان من یه کتاب درسی زیست یک نیاز دارم میخوام ببینم چجوری میتونم تهیه کنم چاپ 93 یا 94 زیاد مهم نیست تطابق میدم با کتاب پارسالم
لطفا اگه سایتی رو میشناسید که میشه ازش انلاین خرید معرفی کنید در غیر اینصورت سایر روش ها
1.از بانک کتاب پایتخت خریداری کنید که اون هم پرینت شدس وقیمتش چیزی حدود 10000 هست
2.خودتون فایل پی دی اف زیست 1 مطابق با کنکور 95 رو دانلود کنین بدید پرینت بگیرین.
3.داخل شهر برخی کتابفروشی ها بخاطر اتمام فروش کتاب های درسی , اقدام به تک فروشی میکنن , از اونجا تهیه کنین تطبیق بدین
بخاطر ممنوع بودن فروش کتاب های درسی , روی سایت قرار نمیدن , شماره تماس زیر صفحه اصلی سایت زیر نویس میشه , تماس میگیرین شماره حساب میدن بعد واریز , براتون ارسال میکنن , که توصیه میکنم خودتون فایل پی دی اف رو دانلود کنین از بیرون پرینت بگیرین هم خیال تون راحت میشه و هم زودتر کتاب در دست تون خواهد بود
اگر تهران آشنا دارید میتونن از چاپخانه مرکزی تهیه کنند
البته 2 تا هم مغازه تو انقلاب هست که به قیمت پشت جلد کتاب رو میفروختن ( آدرس دقیقشون یادم نیست )
آدرس چاپخانه هم : وردآورد - خیابان داروپخش
ایستگاه مترو داره و راحت میتونن تهیه کنند
پارسال رفته بودم انقلاب کتابای پیش رو بخرم فکر کنم بالای 100 تومن میشد !
رفتم چاپخونه 18 تومن خریدم :d
درود
شما برو آخرین چاپ رو بخر
بعد فایل پی دی اف دو سال پیش رو پیدا کن اگر جایی تغییرات داشته از روش تو کتاب یادداشت کن
تازه تغییرات هم توی خود سایت کتاب های درسی، لیست شده هست میتونی راحت پیدا کنی.
مرکز فروش کتاب درسی هم خیابان انقلاب اول خیابان دانشگاه هست. به قیمت دولتی
ویرایش توسط Pars : 03 آبان 1394 در ساعت 19:32
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)