مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 41
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

روش تهیه تک کتاب ( درسی )

سلام

دوستان من یه کتاب درسی زیست یک نیاز دارم میخوام ببینم چجوری میتونم تهیه کنم چاپ 93 یا 94 زیاد مهم نیست تطابق میدم با کتاب پارسالم

لطفا اگه سایتی رو میشناسید که میشه ازش انلاین خرید معرفی کنید در غیر اینصورت سایر روش ها

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Forgotten نمایش پست ها
      سلام

دوستان من یه کتاب درسی زیست یک نیاز دارم میخوام ببینم چجوری میتونم تهیه کنم چاپ 93 یا 94 زیاد مهم نیست تطابق میدم با کتاب پارسالم

لطفا اگه سایتی رو میشناسید که میشه ازش انلاین خرید معرفی کنید در غیر اینصورت سایر روش ها
      1.از بانک کتاب پایتخت خریداری کنید که اون هم پرینت شدس وقیمتش چیزی حدود 10000 هست
      2.خودتون فایل پی دی اف زیست 1 مطابق با کنکور 95 رو دانلود کنین بدید پرینت بگیرین.
      3.داخل شهر برخی کتابفروشی ها بخاطر اتمام فروش کتاب های درسی , اقدام به تک فروشی میکنن , از اونجا تهیه کنین تطبیق بدین

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yaghma نمایش پست ها
      1.از بانک کتاب پایتخت خریداری کنید که اون هم پرینت شدس وقیمتش چیزی حدود 10000 هست
      2.خودتون فایل پی دی اف زیست 1 مطابق با کنکور 95 رو دانلود کنین بدید پرینت بگیرین.
      3.داخل شهر برخی کتابفروشی ها بخاطر اتمام فروش کتاب های درسی , اقدام به تک فروشی میکنن , از اونجا تهیه کنین تطبیق بدین
      میشه لینک اختصاصی این کتاب از پایتخت کتاب رو بدید ؟
      متاسفانه پیدا نکردم

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      میشه لینک اختصاصی این کتاب از پایتخت کتاب رو بدید ؟
      متاسفانه پیدا نکردم
      بخاطر ممنوع بودن فروش کتاب های درسی , روی سایت قرار نمیدن , شماره تماس زیر صفحه اصلی سایت زیر نویس میشه , تماس میگیرین شماره حساب میدن بعد واریز , براتون ارسال میکنن , که توصیه میکنم خودتون فایل پی دی اف رو دانلود کنین از بیرون پرینت بگیرین هم خیال تون راحت میشه و هم زودتر کتاب در دست تون خواهد بود

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام داداش چهارشنبه شب از paytakhte ketab یه کتاب سفارش دادم با پست پیشتاز هنوز نیومده به نظرت دلیلش تعطیلات محرم بوده و یا هنوز نفرستادن ممنون میشم داداش جواب بدی ...

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      سلام داداش چهارشنبه شب از paytakhte ketab یه کتاب سفارش دادم با پست پیشتاز هنوز نیومده به نظرت دلیلش تعطیلات محرم بوده و یا هنوز نفرستادن ممنون میشم داداش جواب بدی ...
      بخاطر همون تعطیلات عاشورا و تاسوعاست , من خودم هم کتاب سفارش دادم کد رهگیری رو که وارد میکنم , توی پست گیر کرده بخاطر تعطیلات , نگران نباش حتما میرسه , اگه هم خیلی طول کشیده (بیشتر از موعد مقرر ) تماس بگیر باهاشون تا یاداوری بشه.

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بخاطر همون تعطیلات عاشورا و تاسوعاست , من خودم هم کتاب سفارش دادم کد رهگیری رو که وارد میکنم , توی پست گیر کرده بخاطر تعطیلات , نگران نباش حتما میرسه , اگه هم خیلی طول کشیده (بیشتر از موعد مقرر ) تماس بگیر باهاشون تا یاداوری بشه.
      خیلی ممنون داداش گل ...

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      والا من صبح عاشورا مامور پست اومد سفارشای مبتکرانمو اورد
      نپرسیدم ازش که پست تعطیله یا نه
      ولی تو سایت دفتر پست زده اداره ی پست در روز های تعطیل رسمی پذیرای مرسولا پستی میباشد ولی تحویل مرسوله به اولین روز کاری بعد از تعطیلات موکول میشه

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اخرین چاپ کتاب زیست رو نمیشه استفاده کرد ؟
      من اخرین چاپ رو خریدم !

10. Top | #10
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط magicboy نمایش پست ها
      والا من صبح عاشورا مامور پست اومد سفارشای مبتکرانمو اورد
      نپرسیدم ازش که پست تعطیله یا نه
      ولی تو سایت دفتر پست زده اداره ی پست در روز های تعطیل رسمی پذیرای مرسولا پستی میباشد ولی تحویل مرسوله به اولین روز کاری بعد از تعطیلات موکول میشه
      ممنون حاجی .. اولین بارمه کتاب سفارش میدم برا همین یکم استرس و مسترس هستش ... شاید شهرتون نزدیک بوده ما اون سر کشوریم

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lily7 نمایش پست ها
      اخرین چاپ کتاب زیست رو نمیشه استفاده کرد ؟
      من اخرین چاپ رو خریدم !

بله میشه استفاده کرد. تغییرات کتاب زیست دوم (چ92) و زیست سوم (چ93) نسبت به چاپ 94 تغییرات جزئی داره . من فهرست صفحه های تغییراتو

دارم فقط خودتون باید بررسیش کنین . اگه لازم دارین میتونم براتون آپلود کنم.

12. Top | #12
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      ممنون حاجی .. اولین بارمه کتاب سفارش میدم برا همین یکم استرس و مسترس هستش ... شاید شهرتون نزدیک بوده ما اون سر کشوریم
      نه باو منم خوزستانم زیاد نزدیک نیسم ولی بیشتر کتابامو اینترنتی خریدم
      میرسه ایشالا
      خیلی بهتر خرید حضوریه

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام

معمولا تو کتابخونه های مدارس و یا انبار کتابفروشی ها هست...
      اگه تو نت پیدا نکردین اونجاها یه سر بزنین

14. Top | #14
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      اگر تهران آشنا دارید میتونن از چاپخانه مرکزی تهیه کنند
      البته 2 تا هم مغازه تو انقلاب هست که به قیمت پشت جلد کتاب رو میفروختن ( آدرس دقیقشون یادم نیست )
      آدرس چاپخانه هم : وردآورد - خیابان داروپخش
      ایستگاه مترو داره و راحت میتونن تهیه کنند

پارسال رفته بودم انقلاب کتابای پیش رو بخرم فکر کنم بالای 100 تومن میشد !
      رفتم چاپخونه 18 تومن خریدم :d

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      درود

شما برو آخرین چاپ رو بخر
      بعد فایل پی دی اف دو سال پیش رو پیدا کن اگر جایی تغییرات داشته از روش تو کتاب یادداشت کن

تازه تغییرات هم توی خود سایت کتاب های درسی، لیست شده هست میتونی راحت پیدا کنی.

مرکز فروش کتاب درسی هم خیابان انقلاب اول خیابان دانشگاه هست. به قیمت دولتی
      ویرایش توسط Pars : 03 آبان 1394 در ساعت 19:32

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن