کتاب زیست پیش رو و ریاضی عمومی رو هم تکی می فروشن
قیمت دولتیش رو اگر کسی می دونی لطفا بگه
سلام دوست عزیز
چرا دانلود نمیکنی از سایت هایی که لینکشو قرار دادن؟؟؟
میتونی به کسایی که کتاب فروشی دارن بگی برات بیارن
موفق باشی
بای![]()
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
به سایت زیر مراجعه کنید و به قیمت پشت جلد هر کتاب درسی که خواستید ازشون بخرید. ولی میگن فقط باید از یه پایه درسی سفارش بدین یعنی مثلن همه سفارشاتون باید از پایه دوم باشه یا سوم یا پیش...نمیشه یکی از دوم سفارش بدین یکی از یه پایه دیگه.من خودم شیمی پیش را به همراه زیست پیش سفارش دادم.با پول پست همش جمعا شد 11400تومان . آدرس سایت اینه: .: سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی :: صفحه نخست :. سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی
فکر کنم این سامانه فقط برای پیش باشه من اطلاعاتم رو میزنم میگه درست نیست توی قسمت عضویت وقتی شماره ملی رو میزنم میگه
کد ملی شما در سامانه دانش آموزی یافت شد؛ لطفا برای ادامه، شماره سریال شناسنامه را وارد نمایید.
اما وقتی سریال شناسنامه رو میزنم میگه
- اطلاعات ارسالی صحیح نیست، لطفا به صفحه اول مراجعه نموده و از ابتدا فرآیند را آغاز نمایید
دوست عزیز. شما که تهرانی تا میدان انقلاب برو روبروی دنشگاه تهران یه چند تا مغازه هست اونا معولا کتب درسی رو دارن.
پ.ن: من خودم نرفتم. ولی منم همین مشکل رو داشتم به یکی از اشنایان گفتم از همونجا برام خرید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)