کسانی که در مورد وقایع عاشورا و قبل و بعدش کتاب های خوبی می شناسند لطفا معرفی کنند
ممنون
کسانی که در مورد وقایع عاشورا و قبل و بعدش کتاب های خوبی می شناسند لطفا معرفی کنند
ممنون
کتاب که خیلی زیاده
فقط برای یکبار هم که شده مداحی کربلا خونمه رو از مقدم گوش کنید من همش باهاش آروم میشم
راستی غریبه هم عالیه
کربلاخونمه، از چی دل بکنمحق دارم که بگم، با تو هم وطنمبارون ِ بارون،چشمای گریوناین شبا گریه عادتم شدهتوی رویاشم،کربلا باشمبرای یکی دو ساعتم شدهخیلی بی تابم،نکنه خوابمحالا که دیگه نوبتم شدهواااکرببلا،واااکرببلا$$$$$$باز ببین اومدم، با یه چشمای خیسجزو گریه کُنات، اسمم و بنویسمن و اشکام،همین و میخوامکه اینا یادگاری میمونهمامیریم اما، از ما تو دنیایه دنیا بی قراری میمونهباتومیدونم، دل دیوونمتو پاییزم بهاری میمونهبارون ِ بارون،چشمای گریوناین شبا گریه عادتم شدهتوی رویاشم،کربلا باشمبرای کی دو ساعتم شدهخیلی بی تابم،نکنه خوابمحالا که دیگه نوبتم شدهواااکرببلا،واااکرببلا$$$$$$$دنیامیگذره و فکر آخرتمبا تو شک ندارم، غرق مغفرتمعشق تو پاکه، شکر خداکهتو هیئت تو سینه زن شدماگه گداتم، از نوکراتماز کرم امام حسن شدمغم تو خوردم آخرش مردمبا پیرهن سیاه کفن شدم
کتاب یک شمع و هفتاد و دو پروانه "مختصری از تاریخ زندگی هفتاد و دو یار باوفای حضرت سیدالشهداء (ع)"
کتاب خیلی قشنگیه بخونید حتما
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)