ایران ، فدای اشک و خنده ی تو ، دل پر و تپنده ی تو ، فدای حسرت و امیدت ، رهایی رونده ی تو ، رهایی رمنده ی تو ...
ایران ، اگر دل تورا شکستند ، تو را به بند کینه بستند ، چه عاشقان بی نشانی ،که پای درد تو نشســتند ...
کلام شد گلوله باران ، به خون کشیده شد خیابان ، ولی کلام آخر این شد : که جان من فدای ایران ... تو ماندی و زمانه نو شد ، خیال عاشقانه نو شد ، هزار دل شکست و آخر ، هزار و یک بهانه نو شد ...
ببین داداش گلم!اگه من یه اسباب بازی بسازم که با باتری کار کنه یعنی خودمم با باتری کار می کنم؟ یعنی من می تونم چیزی رو بسازم که اون چیز در وجود من نباشه!چه ربطی داره حالا که خدا بدی رو آفریده این بدی در خودش هم وجود داشته باشه؟اون داداش گل هم حرف خوبی زد! خدا همه چیزو جفت آفریده آیا دلیل میشه خودشم جفت داشته باشه؟![]()
ایران ، فدای اشک و خنده ی تو ، دل پر و تپنده ی تو ، فدای حسرت و امیدت ، رهایی رونده ی تو ، رهایی رمنده ی تو ...
ایران ، اگر دل تورا شکستند ، تو را به بند کینه بستند ، چه عاشقان بی نشانی ،که پای درد تو نشســتند ...
کلام شد گلوله باران ، به خون کشیده شد خیابان ، ولی کلام آخر این شد : که جان من فدای ایران ... تو ماندی و زمانه نو شد ، خیال عاشقانه نو شد ، هزار دل شکست و آخر ، هزار و یک بهانه نو شد ...
خب دیگه
خدا مارو آفریده
صفات خوب هم واسمون گذاشته
اما
ما کامل نیستیم
عقل داریم که از بدی استفاده کنیم یا خوبی
ما راه رو خودمون انتخاب میکنیم
همه چیز رو به هم ربط نده
در ضمن انقدر بقیه رو به بیراهه کشوندن متهم میکنی جواب منو دوست خوبمون رو ندادی
انقدر دنبال مدرکی واسه قبول حرف بقیه
خودت هم هم مدرک حرفاتو بیار
هر چیزی که تو اینترنت پیدا میکنی مثل اون شعر منتسب به فردوسی منتشر نکن
آقا شما اگه پایه ای جواب سوالای منو بده فقط : خوبی و بدی رو کی خلق کرده (بالاخره یکی باید خلق کرده باشه همینطوری که تصادفی ساخته نشده)
مدرک حرفای منم کتاب دین و زندگی سال اول هست اگه یادتون باشه که البته من اون موقع هم به معلممون گفتم گفت همه ی بدی ها بد نیستن بلکه مثلا یکی بیاد تورو بکشه برای تو بده برای یارو خوبه که اصلا جوک بود می گفت بدی بد نیست خودش تناقض داشت منم بی خیال شدم

There is enough light for one who wants to see

There is enough light for one who wants to see
اعتقاد به ثنویت و تثلیث و 4 خدایی و 5 خدایی و این نوع حرف ها مال زمان یونان قدیمه.که فلاسفه ما خیلی قبل تر ها به این نوع چیزها پاسخهایی داده اند که هیچ کسی امروز جرات نداره دوباره همون سوالات رو مطرح کنه.چرا ؟خب جوابهای متقنی داده اند.
من برای اینکه بعضی دوستان بتونن خوب متوجه بشن اونها رو ابتدا ارجاع میدم برن پاسخ و دیدگاه اسلام رو برای این نوع تخیلات بخونن.
ولی من اینجا سعی میکنم در حد توان بعضی چیزها رو بی پاسخ نذاریم که خدای نکرده یه عده تخیلات خنده دار یونان باستان اونها رو سر در گم نکنه.
ببینید خداوند یه عده صفاتی داره که من و شما نمیتونیم داشته باشیم.و یه عده صفاتی هم ما داریم که خدا نداره.
مثلا وجود ما ذاتی نیست.وابسته به اکسیژن و آب و هزاران چیز دیگه اس.ولی آیا خدا هم به اکسیژن نیاز داره.؟اصلا مگه صفت نیازمندی درخدا هس که به اسیژن و غذا نیاز داشته باشه؟لطفا وقتی از خدا حرف میزنیم خواهش میکنم با خودتون و یا انسان دیگه مقایسه اش نکنید.
یه حرف خیلی مهمی هست اون هم اینکه اگه در نظر شما وقتی حرف خدا میاد یه تصویری از یه چیزی کسی تو ذهنتون مجسم میشه اون یه نوع شرک هست.و خیلی مهمه که تمرین کنید اون تصویر رو کلا پاکش کنید.آخه متاسفانه خیلی وقت ها وقتی صحبت خدا میشه طرف اونو با پدرش مقایسه میکنه البته نمیاد بگه ها ولی در چالشهای ذهنی قشنگ معلوم میشه که این بابا تو ذهنش از خدا یه چیزی مثل انسان ساخته است.و این همان اومانیستی هستش.حالا چه کسی بخواد قبول کنه چه قبول نکنه.امروز خیلی از فیلم های هالیوودی و غربی بر پایه این اومانیستی خلق شده.و شما فکر نکنید که هیچ از ما ها از تیر رس این نوع Imaging سازی این نوع تفکر در امان بوده ایم.یه خورده فکر کنید هزاران مثال همین الان تو ذهنتون میاد.حالا به این کار نداریم حرف بر سر خلق کردن بدی است.ادامه رو داشته باشین
من از شما ها که حتما فیزیک رو خوندین سوال میپرسم.تعریف سرما چیه؟
وقتی میگین نپتون دماش انقدر پایینه یعنی چی؟
شما به هیچ ترفندی بدون در نظر گرفتن گرما نمی تونین مفهوم سرما رو تعریف کنید.
امتحان کنید.اگه تونستید به ما هم بگین .پس قضیه اینجوری شد که سرما برای اینکه مفهومش برای ما مشخص بشه ابتدا بایستی گرما رو به عنوان یک مفهوم واقعی دریافته باشیم.خب.حالا ما میگیم اگه جایی گرما نباشه پس لاجرم دمای بالای نخواهین داشت اون وقت به اون نبود گرما یه تعریف انتزاعی درست میکنین میگین این سرماست.یعنی جایی که گرما نبود و دمای بالای رو شاهد نیستین میشه سرما.
وباز یک مثال عینی دیگه.همین نور.خب نور رو که مفهومش برای هر انسانی که مشکل بینایی نداشته باشه مشخصه.حالا سوال:پس تاریکی چیه؟
خب تاریکی مثل همون مثال قبله.جاییکه نور نباشه میشه تاریکی.
نور رو چه به لحاظ موجی چه به لحاظ ذره ای بخواین باهاش برخورد کنین فرقی در منطق ما نخواهد کرد.پس تاریکی به محض غیبت نور خودش یک مفهومی رو در ذهن شما ایجاد میکنه.به مجرد اینکه نور تجلی کنه دیگه تاریکی در بین نخواهد بود.اصلا انگار نبود.درحالیکه همین چن لحظه پیش قبل اینکه نور تجلی کنه سیطره کامل بر محیط داشت.
حالا:آیا کسی تاریکی رو خلق کرد؟آیا کسی سرما رو خلق کرد؟
خب اگه خلق کرد پس وجود داشت دیگه .چرا وقتی نور اومد دیگه تاریکی نبود.به کل مفهومش از بین رفت.کجا منقبض شد؟پس نتیجه میگیریم که سرما یا تاریکی رو کسی خلق نمیکنه.بلکه اینها فقط یه تصورات ذهنی من و شماست.وقتی فقدان نور هست نمی گیم نور نداریم میگیم تاریکی هست.وقتی با فقدان گرما روبرو میشویم نمیگیم ما با مقداری کمبود ویا فقدان گرما مواجهیم ,میگیم هوا سرد شد.
پس آنهایی که به خدایانی معتقدند که گرما رو خلق میکنه و یا خدایی که سرما رو خلق میکنه کلا تمام حرف هاشون باد هوا میشه.اگه کسی گفت نه هنوز آن خدایان هستند بیاد ثابت کنه.
خوبی و بدی هم دقیقا این طوریه.
وقتی کسی خدایی نشود یعنی به خوبی ها نرسد به نور نرسد لاجرم تاریکی غرقش میکند بدی ها احاطه اش میکنند.اینجا کسی نمیاد بدی را خلق کنه.همین که از سرچشمه خوبی ها دور شدی میشی بد.پس خدا خوبی مطلق هست.اصلا بدی از صفات صلبیه خداست.یعنی تو وجودش بدی نیس که بخواد خلقش کنه.قضیه اینجوریه که مث همون مثال ها که براتون آوردم وقتی از خدا دور میشین خوبی ها رو گم میکنین و میشین بد.کسی بدی رو خلق نمی کنه.خدا ذاتش خوبه.یعنی خوبی تمام وجودشه.به همین خاطر خوبی را خلق میکنه.مث مهر مادری.ولی بدی رو خلق نمی کنه.مثلا اون مادری که از راه نادرست و مخفیانه صاحب فرزندی میشه بعد میاد بچه شو می کشه.دیگه این رو خدا خلق نکرده که بلکه این آدم از راه خدایی دور شده بعدش شده بد.(امروزه اکثرا تو کشورهایی که به چند خدایی و نمیدونم خدای خوب و بد اعتقاد دارن روزانه چن تا از این اتفاق ها میفته؟)
اینهم بگم یه زمانی این نوع تفکرات بازیچه دست بعضی زمامداران بود تا اینکه کسی آنها را به این متهم نکند که چرا ظلم میکنید.چرا ظالم هستین.و خیلی چراهای دیگه.چون با این نوع نگرش ظلم و جنایت این ها توجیه پیدا میکرد.میگفتند خب.خدای بدی ها اراده کرده است که شما سرتان را از دست بدهید .یا خدای بدی ها خواسته که شما فلان بلا به سرتان بیاید.
نتیجه این شد که دوستان وقتی یه شبهه ای میاد سراغشون نروند حالت اعتراض گونه متهورانه به خود بگیرند که نخیر من اینگون متوجه میشوم و کسی نمیتونه به من جواب بدهد.
اگر دوستان قانع نشدند دین مبین اسلام به عنوان تنها دین نجات دهنده بشر پاسخ منطقی این ها را داده.یه کم مطالعه ما را از افتادن در این نوع تفکرات نجات خواهد داد.جمله آخر اگر کسی واقعا چیزی را فهمیده که هیشکی تا حالا نفمیده امروز آنقدر افراد حوزوی وبلاگ و سایت و کتاب دارن که به سادگی بدون هیچ هزینه ای میتونن پاسخ اونها رو بدن.
نیان اینجا برای 4 تا بچه مسلمونی که فردا میخواد بره دانشگاه یه عده حرفهای تاریخ مصرف گذشته بزنه.این نوع سوالات امروزه خیلی جاهای خوبی برای پاسخ دارن.با تشکر از همه ی شما دوستان
یکی از دوستان در این چن صفحه ای که من دیدم هی دنبال پاسخ برای شبهه شون بودن.این پاسخ بالایی رو بخونن.
میگن افغان ها دور پایتخت ایران (اصفهان) رو محاصره کرده بودن ولی جرات نمیکردن به شهر حمله کنن چون شنیده بودن ایرانی ها خیلی باهوش و متفکرن و حتما یه چیزی دارن که از خودشون دفاع کنن.
بعد چند ماه محاصره خسته میشن چندتا جاسوس میفرستن تو شهر میگن برید ببینید اوضاع چجوریه؟میتونیم پیروز بشیم یا نه که نه خودمون رو علاف کنیم نه اینارو.
جاسوسا میرن یه هفته بعد مات و متحیر برمیگردن تو سپاه خودشون میگن نتیجه اینقدر غیر قابل باوره که نمیدونیم حقس یا واقعیته.
ماها 6 ماهه شهرو محاصره کردیم قحطی و گرسنگی و بیماری شهر رو ور داشته اونوقت دغدغه مردم اینه که کشمش رو تو آب بخیسونن حلاله یا حرام.
حالا شماهم هی دنبال این باشید که شیعه درست میگه یا سنی اصلا هم فک نکنید که چیزای مهمترم هست
چرخ یک گاری در حسرت واماندن اسب
اسب درحسرت خوابیدن گاریچی
ومرد گاریچی در حسرت مرگ
اجازه بدین برای کسی که سوالی کرده و حالا جوابی براش گذاشته شده جوابش رو بخونه.تخطئه اش نکنید.
دینی که ما در آن بالیده ایم همچنان که برای تمام ذره ذره و ثانیه ثانیه عمر بشری برنامه ی کامل و جامع دارد برای دفاع هم بهترین تاکتیک ها و استراتژی ها را دارد.
بهتر بود وقتی این دوست عزیز سوالی برایش پیش آمده بود می آمدید از کوبانی میگفتید .گر چه من اولین کسی بودم که در این سایت برای دفاع از دختران کوبانی مطلب گذاشتم.
اگر سوالات عقیدتی و ایدئولوژیک را با یک عده داستانک ها به قهقرا ببریم و مخاطب به جوابش نرسد.آنوقت دفاع و جنگیدن برای انسانیت هم معنایی نخواهد داشت.
اگر در کوبانی دختران و زنانش اسلحه به دست گرفتند هیچوقت آن تریبونهایی که یک زمانی شیپور فرقه تروریستی دمکرات و کمله بودند اجازه ندادند که صدای مظلومیت آن مردم به گوش جهان برسد.
میدانید چرا؟چون نوکر و اجیر امپریالیست هستند.
همچنان که فرقه دمکرات و کمله بود.هیچیک از آن تریبون ها دفاع شایسته ای از کوبانی نکرد.براستی چرا؟چون اصلا به انسانیت به شرف به شرافت اعتقاد ندارند.چون اصلا به خدای واحدی اعتقاد ندارند.
وقتی خدایی در میان نباشد هیچ چیز ارزش ندارد.نه دفاع نه زندگی نه جنگ نه صلح .هیچ چیز.
پس خواهشا اجازه بدهید سوالی که مطرح شده جوابش به مخاطبش برسد.
در ضمن الان دور و بر ما را هم افغان ها احاطه نکرده اند.
نه افغان ها نه آمریکا نه داعش.البته خطر همیشه هست.و ما هر لحظه انگشتمان روی ماشه خواهد بود تا دیگر هیچوقت هیچ کسی جرات نگاه خبیث به این مرز و بوم را نداشته باشد.
فکر نمیکنم کسی منکر این باشد که الان ایران امن ترین کشور دنیاست.تنها یک دلیل دارد و آن ایمان است.ایمان به وحدانیت خدا.
مردمی که ایمان دارد همه چیز دارد.بعضی ها به موشک های پاتریوت ایمان دارند بعضی ها به بمب اتم.وما به خدای شن های طبس.
به خدای علی(ع) در فتح خیبر.به خدای محمد(ص) در روز احد-خندق-بدر
در حال حاضر 20 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 20 مهمان)